Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

fetelor voi luati motul la 1 an? ca eu nu am ce sa ii tai( as vrea sa il pastrez ca eu si fratele meu le avem pastrate si tare frumos e cand iti amintesti) la baieti u e obligatoriu la un an nu?

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna seara!
Am si eu putin timp pt. mine dupa ce a adormit piticul.
Ionela,da, caciulita a facut-o bunica Rica.Dar nu sta cu ea pe cap,o tot trage.
Felis ,ce bucurie mesajul tau. Ma bucur ca sunteti bine .
Edy si acum se trezeste noapte de 2-3 ori pt. laptic.Nu mai alaptez de la 2 luni. Ziua nu mai bea deloc lapte,doar ceiut la biberon si mancarica cu lingurita. Chiar citisem pe aici ca le dati mancare cu cana,ma intrebam cum o fii?!
Cred ca-i mai dau dintisori,are toata gingia de sus umflata rau!
Cu mancarea nu stiu ce sa ma mai fac!!! Mananca cu placere doar clasica supa-piure de pui sau vita.Daca ii fac ceva nou se stramba si nu mai deschide gurita.
Paxela,noi ii taiem motul la un anisor,cu toate ca nu are decat cateva fire. Se zice ca la baieti se poate taia la un an,un an juma sau la 3 ani.Acu' cred ca depinde de zona in care locuiesti ....
Noapte buna!!!

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, ce surpizamulti pupici
vio...si tie si biencutzei...frumoasa foc...pozele sunt super
mai ce retete le faceti copilasilor...eu am incercat cu de toate...pur si simplu nu merge....nu vrea sa pape...asa ca o las asa cum vrea ea...sa ajunga foto-model
noi il asteptam duminica pe tati sa vina acasa dupa aproape 2 luni si suntem in pregatiri...alex nu mai are rabdare, ma intreaba non -stop cand vine tati????...norok ca ruxi inca nu stie sa ma intrebe asta...
va pup
noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Vio, calutul l-am si primit. A durat cam 2 sapt. intre comanda si livrare. Adica de fapt de duci la Posta ca dupa orice colet.
Eu personal sunt foarte incantata, si cred ca-i un cadou super OK. Nici nu-i chiar asa scump...

Pupici Biancai, am vazut pozicile...e o duclicutza!

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

dragelor, suratelor, noi va citim si admiram prin pozici...

David : nu ne laudam "decat" cu o dunga de masa deasupra ochiului stang si cu alte busituri la greu , scotocim si umblam peste tot, cand calare cand pe jos...

io : o tzin tot intr-o migrena ...vreau sa-mi schimb capul mey..

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Dutzi, ce mai face Iustin, o mai place pe Ana?

Pai tu ce crezi? iustin numara zilele pana la vacanta, ca nu mai poate de dorul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata!
Sunt moarta de somn,Edy s-a trezit la 12,la 3,la 5, la 6 juma si definitiv la 7 juma.
Am vazut poze noi.Raluca, Mamaruta ta este o scumpa,la fel si Iris.Ce ochisori frumosi!!! Eu tot speram ca lui Edy ii se fac ochii verzi ca ai sotului,dar au ramas caprui-negrii ca ai mei.
Sa aveti o zi buna!

Mada si Edisor mic
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Madachan, si noi tot cam la fel avem somnul....lasa ca se fac ei mari!

Fulguletz, pentru dureri persistente de cap incearca si urmatoarea chestie(daca nu ti se pare fumata deja):felii de lamaie puse pe frunte si legate cu un prosop, batista, ceva si cafea in care storci lamaie cat poti tu sa suporti de
si sanatate!

Felis, ce surpriza minunata!
multi-multi si ne gandim la voi!

Aime...ce de realizari!
Normal ca esti mandra, ca doar sub ochii tai creste si face progrese!
Pupici de la Sabinuta albinuta care nu mai sta o clipa locului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

FELIS ce surpriza. Sanatate si pupici lui Mihaita de la mezina Amina.

Madachan, ne primesti in petzit?

La raport iesim cu o cazatura din pat aseara inainte de culcare, pe la 8 p.m., apoi a dormit pina la 5 a.m. Paxela spunea sa ne bucuram cit sta in 4 labute, uite ca nu e asa.

Raluco ne strici curerelele de slabire Pofta mare mamarutzei in continuare.

Vio bine ai revenit.

Avem poze noi
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI MAMEI IOANEI !!!!! SA ITI TRAISASCA , SA FIE SANATOASA SI FERICITA!!!! stiu ca a fost ieri, sorry, a fost o zi mai grea pt mine, dar nu am vrut sa ratez ocazia de a-i ura toate cele buine mamei tale!!! pupici Biei!!!

ROSERB, RALU gateste bunatati de pici in !!! pe bune, tot timpul ii face Mariucai mancaruri ca la restaurant!!! eu mai vb cu ea pe mess si imi mai spune ce ii da copilei, dar si ce papa ea!!! mi-a dat de curand reteta unei supe-creme de rosii, pe care am devorat-o ...eu asa cum o facusem , Mihai cu...zahar!!!! cica asa se papa supa de rosii in ardeal
M-a facut d emult cu concurenta, ca eu m-am pututrosit, nu mai imi arde de gateala, de ceva timp, nu stiu de ce!!!!de fapt, stiu de ce: au inceput sa ma intereseze alte domenii...cautare de job, de ex...

VIO, ai o papusica frumoasa cu ochi mari si senini!!! sa-ti traisca, sa fie sanatoasa!!! si mi se pare ca s-a ingrasat, oricum arata foarte bine!!!! SILVIU e norocos!!!

MADACHAN, pune mana si te hodine daca ai un pic de timp!!!!!!

FULGULETZ, al meu e tot timpul zgariat pe nas!!!!

Sa va spun faza: Paul de vreo 4 zile a descoperit silaba PA...si repetand-o intr-una, lumea are impresia ca el constientizeaza ce spune si ca ii e foame!!!! ...am fost in wee la o petrecere, unde s-a mancat mult (eu m-am abtinut, ce mi-o fi fost) si fi-miu abia mancase acasa....dar in gurita lui mare a inceput sa repete PA-PA-PA-PA, si toata lumea de acolo a inceput cu parerile: ii e foame copilului!!! degeaba le spuneam ca abia a mancat, mey, nimeni nu ma credea, nu-nu-nu, spuneau, ii e foame, uite, cere pa-pa!!!! dar, pe bune, chiar nu constientizeaza ce spune, e clar, adica, ma rog, mie una mi-e clar...dar ce sa te faci cu femeile astea insistente, mai era si una care culmea avea copilul de 2,5 ani si aia insista mai tare ca ii e foame copilului meu!!!! cam atat...deocamdata!!!!!

MONICA...ca sa vezi faza, apropo de dorul e tati...cand a venit mihai ieri de la sv, era Paul la mine in brate, ei, cand l-a vazut, a inceput sa ma impinga, sa intindfa bratele catre Mihai si sa urleeeeee, cand a vazut ca tac-su se descalta si nu il ia in brate imediat!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput