Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Felis, ce ma bucur sa aud vesti de la voi! Sa va ajute Dumnezeu pe tine care esti o luptatoare si pe BB Mihaita care este un scump, un ingeras si un dulce.
Sa va dea putere sa treceti peste momentele grele si sa va intoarceti sanatosi acasa.
Noi, suntem cu gandul alaturi de voi si ne rugam ca totul sa fie bine. Va asteptam acasa!
Va pupam si va dorim multa sanatate.
Cristina

http://community.webshots.com/user/christinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Iar m-a facut caprita asta mica sa bocesc... Felis, esti fenomenala !

Cristina, am nascut si inca am burta Saru mana de aprecierile pt mamarutza. Cum ai spus si tu, cand vine vorba de copil nu mai e loc de modestie...

Fetelor!!! Raportez ca mamarutza mea a mancat astazi aripioare innabusite in sos de iaurt, cu cartofi trasi in unt!!! Nu stiu cantitatea, ca n-am blenderul gradat insa a mancat 2 cartofi, o aripioara, un cub de unt si un borcanel de iaurt!!! Si nici de pe babetica n-am avut ce culege sa gust si eu!!! Si acu doarme, cred si eu, dupa asa o masa!!!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Ralucooo, sa-mi dai neaparat si mie reteta, vad ca ai inceput sa gatesti rafinamente, nu cumva vrei sa o concurezi pe Onitza?

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!
astazi nu am putut intra pe site...si mi-am dat seama de ... dependenta DC...
Am avut surpriza sa gasesc mesaj de la Felis....multi pupici si urari de bine si sanatate si timpul sa zboare usor si in favoarea voastra.
am vazut si pozici de copii, care de care mai frumosi care se viziteaza...si acum citeam de meniul Mamarutzei...papa f bine, fata, aripioare...Raluca, ce faci cu piele, doar nu i-o dai si pe aceea? Si cum e sosul ala de iaurt? ceva special, impartaseste cu noi .
noi suntem bine, cu inca alte cazaturi la activ, nu mergem singuri, dar nu ne lasam pana nu impingem de premergator, care culmea o ia inaintea piciorelelor copilului drept urmare , culegem orice de pe jos (desi mami e la datorie cu aspiratorul si peria), ne uitam cu destul de mult interes la la mini max si cel mai important....am facut si noi 9 kg , ceea ce pe mami si tati i-a facut fff fericiti. in rest, ne plimbam la greu, chiar daca vremea s-a mai racit...vorba fetelor, ne mai etalam si noi costumatia de toamna, ghetele, salopetele...cand mami il aseaza pe scaunelul de masa sa pape, plescaie, parca e un reflex si intinde manuta dupa castronel. Intr-o seara, la TV cineva spunea bravo si el mititelu' batea de zor din palmute, dupa fiecare masa, de cand era mic-mic eu ii spuneam bravo....si ii bateam din palme si el a bagat la cap...sa-l pupe mami pe el de destept...is durere astia mici, tot inregistreaza, la momentul oportun...ne arata...
Pe scurt...e un scump si jumate si-mi vine sa musc din el...si sa-l pup mereu...
Va las ca am scris o intreaga epistola...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

salutari si de la noi

maine postez scrisoarea de la felis cu ganduri pt toate doar sa apuc sa o transcriu

as fi vrut ca in ziua operatiei si a doaua zi cel putin sa fiu in italia alaturi de ea dar orice as face nu reusesc sa strang banutii necesari ( sunt multi, doar biletul de avion e peste 300euro plus cazare plus taxe de aeroport) asa ca voi fi doar cu gandul

fimiu a devenit speedy gonzales si cel putin in casa face ture in 2 labute de ma rupe trebuie sa alerg dupa el toata ziua asa ca bucura-ti-va cat inca stau in 4 labute
afara este inca rezervat nu da drumul la manuta si nici nu insist ca mai bine sa stea de mana decat sa alerg si pe strazi dupa el
ceaiul il mai servim cu greu din bibe in schimb bea cu cana la greu dar lingutrita nu si nu decat sa o vada mai bine .....
ralucoooo reteta ca ma mor de pofta

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Noi ne pregatim de baita...si apoi ma linistesc un pic, am facut azi treaba toata ziua, am facut trei feluri de mancare: supa ardeleneasca, piure cu snitele de pui si tocanita de pui la cuptor...plus curatenie, spalat rufe, puiut mic d eingrijit...dar acum sunt mai linistita, e si Mihai acasa si ma ajuta si el cat poate..

FELIS, m-a bucurat foarte tare mesajul tau, chiar a fost o surpriza placuta...ne rugam in continuare pentru voi!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Felis, super supriza, ... va pupam si sa veniti cat mai repede acasa, sanatosi!!!

Cristina, multumim mult! Intoarcem complimentele nu doar de complezanta, chiar sunt foarte frumoase Teodora si Alexia! ici

Raluca... m-ai innebunit cu aripioarele alea... l-am si trimis pe Mircea la McDonalds ca numai acolo mai gasim la ora asta.
Si eu care ma stradui cu cura de slabire...

Cu Iris de cand a inceput sa mearga am o maxi problema... nu mai vrea sa stea in scaunel sa pape... e CIRC!!! trebuie sa ma plimb cu lingurita prin toata bucataria, fiindca fata nu mai are rabdare sa stea intr-un loc. Tot tot tot controleaza.
Cainele circula si el dupa noi, ca de... e rost de papa... si iaca asa... mancam cam 1 ora masa de amiaza. Treaba buna e ca am descoperit cum sa-i dau carnitza, o mananca daca e separat de legume... ce figuri are, mai!
Televizorul o intereseaza in mod deosebit, faza e ca se lipeste efectiv de ecran, asa ca trebuie sa-l sting... so nu ne uitam la TV...nu ca tare multe as pierde...

Cu Mothercare m-am lamurit aprox.... a fost sora-mea la Plaza ieri si mi-a spus la tel. preturile... e scump! Totusi am gasit un carucior de vara, care se pliaza pana incape intr-o husa gen rucsac, si are in total 4 kg... eu zic ca e bun in concedii cand ar fi super incomod sa car caruciorul actual. Costa cam 2 mil-2,5 mil... asa ca ma tenteaza. Ziceau ca e folosibil pana la 4 ani.

Inca ceva: a-ti vazut catalogul QUELLE??? A aparut de curand in Ro, si sunt lucruri faine, dar se pot achizitiona doar prin comanda. Eu i-am comandat lui Iris un calut (schaukelpferd) tare dragut, care scoate si sunete, necheaza, asta o sa fie cadou pt. ziua ei! Sper sa-i placa.

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mai aparem si noi,din cind in cind.
Multumim fetelor pentru incurajari si urari de bine.
Bya e mai bine acum.Norocul meu,ca altfel o luam razna (asta e prima raceala si eu sunt genul de mamica disperata)....
Mesajul de la Felis a fost o mare surpriza.Ma bucur ca sunt bine si atit de optimisti.
Miag,de cind am inceput serviciul,ajung tot mai rar prin parc.dar in caz ca va intoarceti spre casa in jur de ora 20.00(sau dupa) ma gasesti la patiseria de la petre ispirescu(aia de pe straduta)...
Danette,calutul l-ai si primit sau doar l-ai comandat?Ca ma batea un gind,sa i-l fac cadou Biancai de un anisor....In catalog arata super si mai si face una-alta,dar as vrea sa stiu daca e asa ....

la mamici si bebelusi...

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Am uitat....

Cu multa,multa intirziere,punem si noi pozele de la BABY EXPO si de la PRIMA PETRECERE la care am participat....
Speram sa va placa.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Viseaza ca si cind ai traii vesnic,dar traieste ca si cum ai murii azi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

VIO am o frumusete de nora pupici multi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput