dormitul cu bb

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

of, precum observ Thea mea ar cam fi cea mai marisoara si care doarme in continuare cu mami in camera...

anul trecut am vrut sa o mut, dar, din pacate a fost acel cutremur groaznic din Turcia, si cum blocul in care locuim este pe lista "gri", mi a intrat frica n sin.. pina ajung la ea, in caz de Doamne fereste, albesc... asa ca am hotarit sa o mut atunci cind va intelege ce ar avea de facut in anumite cazuri de genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Diana (4.5 luni) doarme singura in camera din prima noapte cand am adus-o acasa. Nu reusesc sa adorm de nici un fel daca e cu mine in camera. E foarte bine sa pui bb-le singur cat mai devreme, mai ales daca ai conditii sa faci acest lucru.
A fost mai greu primele 2 nopti, apoi a fost ok.

Denisa & Diana (4.5 luni)

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

Eu va spun din experienta proprie ca ar trebui sa doarma in camera separata.
Alexia are 2 si 3 sapt si doarme singura din prima zi, iar Bianca copilul mic (6 luni) a stat cu noi in camera (din motive de "securitate")si inca se mai trezeste noaptea iar nani nani face numai daca o simte pe mami langa ea! Copii se invata mai "independenti" daca sunt singuri in camera lor, invata sa se antreneze in tot felul de activitati simguri, altfel tanjesc dupa companie tot timpul, si daca suntem sinceri recunoastem ca nu putem sa le acordam fiecare minutzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

BB Andy a dormit pana la 6 luni cu mine in pat. Acum are 8 luni si doarme in patutul lui, care e la noi in camera. Noi mai asteptam macar pana la 1 an cand va dormi mai bine(sper) si nu va rebui sa ma trezesc toata noaptea daca ii pica suzeta din guritza sau sa-i fac lapte.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Puiuta mea face 3 luni pe 31 oct. Se la o luna doarme cu noi in pat. Nu pot altfel si nici sotul meu nu are nimic impotriva. Plus ca noaptea tot la 2 ore mananca si mi-e foarte usor sa-i dau sanul. Peste cativa ani o sa va povestesc daca a fost bine sau rau

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Bogdanelu meu doarme singur in camera lui de la 6 luni,pina atunci insa a dormit cu mine,da a fost un chin,ca se foia tot timpul si ma trezeam noaptea sa-l iau de la capatul patului,ca era de multe ori gata sa cada...Acum nu am probleme cu el,foarte rar se trezeste noaptea,mai ales ca eu ii las un biberon cu apa,ca sa-l gaseasca atunci cind se trezeste.

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Mey fetelor, voi daca puneti bble in alta camera cum il auziti cand plange? Bble nostru are 1 saptamana si va dati seama ca mananca si noaptea. A, si mai e o chestie, va rog sa nu ma ignorati: bb doarme cateodata ziua cate 4 ore(cam 2 somnuri) si dup-aia se trezeste cam la 1 ora!! Am mai pus un mesaj asemanator dar problema cu somnicul de noapte s-a rezolvat cat de cat. Mai e ceva, de dormit 4 h doarme in timpul zilei, dupa ora 8 seara nu mai vrea sa auda de somn mai mult de 1 ora!!Si uite-asa ma tine in somn-trezire pana cam pe la ora 2 noaptea cand adoarme pana dimineata. Ce pot sa fac deoarece in curand ne mutam singuri(am stat cu mama mea) si tre sa mai fac si eu treburi si mancare si pur si simplu nu am timp, ce sa fac intr-o ora??? N-am timp nici pt mine!!!Stiu ca e micutz, dar e exagerat sa se trezeasca asa des. Plus ca nu adoarme decat la san, fara exceptii, si dr pediatru mi-a spus ca nu e bine sa suga asa des deoarece este unul din motivele colicilor, da nici eu nu pot sa-l las sa planga! Ce sa fac??? Help please!!!

Lorelai

Mergi la inceput