Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia
Este adevarat ca nasul baiatului de botez trebuie sa fie si nasul sau de nunta?????????????

Eu stiam ca e asa:
- nasii care te cununa, iti boteaza si copilul - cazul meu (nasii alor mei sunt si nasicii mei de botez - super oameni, desi pe nashu' nu l-am mai vazut de ceva vreme, si nashica a murit acum 10 ani )
Deci, daca ai niste nasi klumea si de gashka ...poate ca poti respecta traditia ...daca ai avut niste nashi - ca sa fie acolo, ca n-aveai pe cine pune (vezi - cazul cumnatului meu - care si-a "tras" o nasha plina de pene si paiete, coafura din aia - tuns scurt si cu calota facuta permanent - atunci, fa cale-ntoarsa si nu "sfatui" copilu' sa aiba aceiasi nashi!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by jesia

Apropo intrebare: Este adevarat ca nasul baiatului de botez trebuie sa fie si nasul sau de nunta?????????????

Hm... nu neaparat. Uite, pe noi ne cununa baiatul nasului care l-a botezat pe puiu' ( si care i-a cununat pe socri )... si nu-mi pare rau... si eu as avea lista de nasi, dar asa darnici ca astia nu prea... adica, mai putin... mai modest...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Krelia draga mea , "copilu" suntem noi. Ideea e ca eu nu vreau sa-mi fie nasi de nunta nasii lui de botez si ii vreau pe altii mult mai tineri si de gasca.........dar aici intervin socrii care nu vor sa-si faca de ras neamul (cred) si ne cam forteaza sa-i punem pe cei pe care ii vor ei.......

deci ce fac?????????????

Mergi la inceput

1. am febra si mi-e rau; 2. ieri am aflat ca a murit o tanti batrana, vecina si buna prietena cu mama; 3. m-am prefacut ca nu stiu nimic pana acum 30 de min si i-am zis sefei ca vreau sa merg la inmormantare... ce credeti ca-mi zice idioata ? ca n-o intereseaza daca mor vecinii ( asta in conditiile in care ea locuieste in acelasi bloc, un etaj mai sus fata de unde statea tanti respectiva ), ca daca vreau, sa ma duc azi cu lumanare si atat. Ah, ce chef am sa-i spun inainte de nunta, ca daca n-o intereseaza de morti, inseamna ca n-o intereseaza nici nuntile vecinilor si sa stea naibii acasa !
Si tanti m-a vazut crescand, m-a ajutat dc am avut nevoie de ceva, abia astepta sa ma vada mireasa... era bunica pe care n-o mai am... si vita asta imi interzice sa plec maine mai devreme !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Scuze pt limbajul de mai sus, dar sunt suparata.

ooana, ajutor ! Pt examene am facut cerere pt zile libere... asa am facut mereu cand am avut nevoie... o sg data mi-au oprit din salariu parca 200.000... iar acum, am lipsit 7 zile si am luat salariul intreg...numai ca la cateva zile, am vazut pe fluturas ca mi-au trecut 7 zile de concediu de odihna !!! Au voie ??? asta insemna ca nu mai am CO complet, cand vreau sa-l iau ( ca inca nu l-am luat )? sau au vrut sa aibe o scuza pt bani ? dc e asa cum cred, ca mi-au luat din CO, cum fac sa-l iau pe tot, ce sa le zic ?
Multam !

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

si eu sunt in mare dilema cu biserica....

Fetelor, felicitari pentru stelutze! [/purple][/font=Comic Sans MS]

Si eu... sa fie Casin ? sa nu fie Casin ?
Poate dc se indupleca nemernica si ajung maine totusi la biserica, stau dupa slujba si intreb preotul cand incep sa se faca inscrieri... asa, de curiozitate... si dc stie de superstitia cu Casin...

Si multam !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
vita asta imi interzice sa plec maine mai devreme !.

Bine zis...astfel de oameni .....dar de ce nu-ti iei o zi din concediu si gata...........nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Scuze pt limbajul de mai sus, dar sunt suparata.

ooana, ajutor ! ... iar acum, am lipsit 7 zile si am luat salariul intreg...numai ca la cateva zile, am vazut pe fluturas ca mi-au trecut 7 zile de concediu de odihna !!! Au voie ??? cum fac sa-l iau pe tot, ce sa le zic ?
Multam !

Raza de soare

Lg nr.53/2003 - Codul Muncii ART. 149 - Salariatii au dreptul să beneficieze, la cerere, de concedii pentru formare profesională.
Concediile pentru formare profesională se pot acorda cu sau fără plată.

...eeeeeee...aici depinde cum v-ati inteles, ca se poate sa te plateasca sau nu si nu cred ca ti-ar conveni sa nu te platesca! Sau depinde cat de convingatoare esti si reusesti sa ii convingi sa iti dea zile platite pentru studii!

Insa mai este o prevedere pe care te-ai putea baza "In cazul în care in cursul unui an calendaristic, pentru salariatii în varstă de pana la 25 de ani, si, respectiv, in cursul a 2 ani calendaristici consecutivi, pentru salariații în varsta de peste 25 de ani, nu a fost asigurata participarea la o formare profesională pe cheltuiala angajatorului, salariatul in cauza are dreptul la un concediu pentru formare profesionala, platit de angajator, de până la 10 zile lucratoare.".........daca reusesti sa ii convingi e super, asta doar in cazul in care nu ai fost trimisa in anul asta la vreau curs!

Daca nu reusesti asa cu vorba buna si cu argumentele de mai sus nu mai poti face nimic sa recuperezi zilele de concediu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Krelia, poti sa ma treci si cu biserica: Gradina Icoanei. Am fost ieri sa vorbim (pentru cine zicea ca-i prea devreme, ei bine nu e - pe data mea mai era cineva cu 1 h mai devreme)si am dat si aconto.

Andutza, cred ca tu n-ai nimerit Coquette. Vezi ca e pe INTRAREA Spatarului, nu pe Strada Spatarului.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by balkina

Andutza, cred ca tu n-ai nimerit Coquette. Vezi ca e pe INTRAREA Spatarului, nu pe Strada Spatarului.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Ba am ajuns bine.....Intrarea Spatarului, nr. 4, o casa maricica, roz, cu o terasa micuta in care era o singura umbrela mare, inchisa, si o reclama luminoasa cu Coca-cola pe peretele exterior. Am ajuns bine, dar n-am avut noroc...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput