Miresele anului 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
Neatza fetelor!!
Cumva n-a mai mers forumul dupa ora 17.00????
Eu v-astept aici, cumintica si intre timp, balkina...la ce ora ai fost scumpa la biserica?? Era si tanti aia "ajutoarea" preotului? ca mie tare mi-a placut de ea, cum povestea ce biserica frumoasa si cum fac ei aranjamente si ce cor frumos au ...eu m-am dus la ora 18.00 si chiar am asteptat putin ca citea preotu' nu stiu ce p'acolo ...molifte sau cum s-or chema...cre' ca erau neshte acatiste, ceva ...oricum, m-am linistit ..ramane sa mai trecem pe-acolo, nu?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Ete ca s-a trezit lenesa inaintea mea !... pai am stat si-am rasfoit ziarele... si am papat...
oanasaru'mana ! cred ca am pierdut zilele alea... nu ma trimit astia la cursuri... si am depasit cele 10 zile... dar puteau sa ma anunte, sa stiu si eu...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Incepe soacra-mea sa se poarte mai omeneste... aseara am stat 4 ore de vorba... si zice ca gata, s-a linistit cu fi-sa, acum incepe cu noi... dar v-am spus ca-s precauta si n-o cred...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Sambata, printre picaturi, am reusit sa vb cu nasii si ne-au zis sa nu ne facem probleme cu biserica, sa alegem ce vrem... dar noi suntem un pic mai practici si mai bine alegem una nu foarte scumpa...
I-am zis nasei ca o sa merg sa ma uit de rochita... cred ca nu si-a dat seama ce i-am zis, ca n-a zis nimic de voal si ce mai trebuie... dar dc gasesc ceva sa-mi placa... iau chitanta... oricum, tb sa mergem in max 2 sapt la ei, sa discutam serios si sa ne dea lista cu invitatii lor...
Raza de soare
dyadya spune:
Fetelor, gata, m-am linistit! Am dat avansul pt restaurant!!!! De altfel asta a fost motivul pt care nu prea am fost activa pe forum in ultimele zile: am fost activa si productiva pe alt plan!
Deci, Krelia, poti sa ma treci in listuta cu data de 8 iulie 2006, restaurantul Casa Romaneasca (din Otopeni)!Am dat aseara avansul si este oficial! parca nu-mi vine sa cred! Ieri toata ziua am avut un ghem in stomac si mi se taiau piciorele din 5 in 5 minute!!Iar cand am ajuns la restaurant.... ce sa va spun...parca atunci ma maritam...Dar sunt fericita ca am rezolvat si ca acum nu ma mai dau cu capul de pereti.
Despre restaurant ce sa va spun: este superb, este traditional romanesc, decorat in consecinta(egal-nu mai tb sa dau eu banii pe nici o decorare!!! doar flori de camp, care sunt pe toate drumurile in iulie si ieftine, si frumoase, si rezistente!!!) Mancarea este foarte buna, cantitati industriale, etc! Restaurantul este unul renumit, vin foarte multi straini acolo, si are niste preturi in meniu de te ia ameteala. dar surpinzator pretul pt nunta este foarte ok(33 euro).
Fetelor, M-AM LINISTIT!
Krelia, scoate-ma de la miresici nedecise inca! m-am decis intre timp!!
Nu am timp acum sa va dau mai multe detalii, ca tb sa plec la scoala, dar revin eu cu amanunte!
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Krelia, poti sa ma treci in listuta cu data de 8 iulie 2006, restaurantul Casa Romaneasca (din Otopeni)!
Felicitari, miresico decisa!
Stie fata rishtorantu', chiar ieri am trecut pe acolo...adica..avusai niscaiva trebi prin "Hotopeni"...dar, cunosc papa bun de-acolo , asa ca, la capitolul asta, e ok ...ah, si-l stiu si pe dinauntru ...bravo! Hai ca ma duc sa te actualizez
Ah, ca sa nu uit...Raza ...asa...ca-ntre fete
26 august 2006
jesia spune:
quote:
Originally posted by krelia
Cumva n-a mai mers forumul dupa ora 17.00????
Neata, asa e ca si eu m-am enervat rau de tot aseara .......
Diseara ma duc la restaurant sa-mi fac meniu pt nunta
multi pupici
dyadya spune:
Ah, Krelia, se umfla inima in mine, cand imi mai spune cineva ca a auzit de restaurantul asta si ca are papa buna. Pt ca asta a fost cel mai important argument in alegerea lui. Pe locul doi a fost felul in care arata-si iar ma bucur cand imi spune cineva ca l-a vazut si ca e frumos! Te pupa fata pe nasuc, acum ma simt si mai bine decat mai devreme! Hai, fetele, laudati-mi restaurantul, care-l stiti, ca am trecut prin chinurile iadului pana l-am ales, si tot mai am inima indoita, ca are etaj si nu sta toata lumea la un loc!!! Dar parca ma linistesc pe zi ce trece cand mai aud cate un comentariu de bine de la cei care l-au vizitat. Krelia, crezi ca am facut o alegere buna? Asta in conditiile in care noi suntem innebuniti dupa stilul asta rustic, deci nu putem spune ca am facut un compromis alegand un restaurant cu un astfel de specific! Ba din contra: unde este mai potrivita o nunta traditional romaneasca, decat intr-un astfel de restaurant?!
jesia spune:
Dyadya......am si eu niste prieteni care si facut nunta acolo si au fost foarte multumiti de mancare ,servire......de tot
Asa ca ai facut o alegere foarte buna .....felicitari
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Krelia, crezi ca am facut o alegere buna? Asta in conditiile in care noi suntem innebuniti dupa stilul asta rustic, deci nu putem spune ca am facut un compromis alegand un restaurant cu un astfel de specific! Ba din contra: unde este mai potrivita o nunta traditional romaneasca, decat intr-un astfel de restaurant?!
Da mah, stai linistita si nu te mai gandi la tot felul de prostii, daca asta este ceea ce-ti doresti tu...nunta in stil rustic, pai atunci, nimic nu este mai potrivit decat un restaurant cu specific (bine, puteai sa alegi salonul rustic de la Calipso, e la fel de frumos - vezi ce reclama fac, da? - experienta mea cu Casa Romaneasca are cam vreun an, daca-mi aduc bine aminte, am nimerit printr-o cunostinta la sefu' de sala parca, si am luat de acolo tot felul de buantaturi, rulade, carnaciori, ardei capia copti, branzica frecata cu unt in ardeiasi, carnitza, vinete si etc. etc...am tras o okeada si prin bucataria lor..era ok (cat am putut vedea inc ateva secunde4), la baitza n-am fost, dar am stat cu mami meu sa bem un cico, cat ne-a pus nenea papica la paket si intr-adevar, erau cativa straini p'acolo
...ah, ca sa nu mai spun...daca prinzi vreme buna, iti ies niste poze in curte restaurantului...mama mama...langa carul ala, pe scari...la balconel...super tare!
Hai, gata...ca-ti cresc coarne!!!
SE PARE CA ZIUA DE IERI A FOST PRODUCTIVA....tu ti-ai gasit rishtorant, balki si-a rezervat biserica...eu la fel ...yupiiiiii!
26 august 2006