Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
Noki_Lara spune:
Mneata! Ce pustietate! Bate vintu' pe forum...
Afara s-a innorat, deci planul meu cu picnicu' a cam cazut...deh, ce sa-i faci daca m-am laudat inainte? 
Ramine in picioare Salonul Auto bucuresti, dar parca nu prea am chef de aglomeratie...dar ce sa-i faci, sacrificiu pentru barbatus, ca sa nu mearga singurel...
Va pupicesc, fetelor, si va doresc un week-end placut!![]()
PS - Miine fac 36 de saptamini. Mai sunt 4...mi se pare atit de putin...
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
tania-z spune:
Fetelor se vede ca am iesit din "luna de miere" a sarcinii si suntem toate in trim III, in aceiasi oala cu melancolie! daca cu ceva stam bine, apai aia sunt hormonii! E bine ca exista, totusi forumul, sa-i mai descarcam pe aici.
Lavi02
o dat Domnul sa termini! Lasa ca e buna si descarcarea cu plansul, am incercat-o si eu si decat sa te abtii, ii dai drumul si pe urma e mai bine, ca s-o fii adunat ceva zilele astea, nu?
Ina ce ne-am potrivit! Si eu am mancat (pardon, am basculat) ieri pizza + bere fara alcool! Nu-mi vine sa cred ce gurmanda sunt si ca, la 11-12 noaptea, ma scol din pat sa mananc!
Iti inteleg temerile, eu cred ca sunt temeri absolut normale de parinte si insusi faptul ca le ai demonstreaza ca esti o mama buna, careia ii pasa. Si, cum spunea si Joy, chiar daca suntem o fosta tara comunista, am "adoptat" repede multe obiceiuri vestice, de obicei extreme si proaste. Ok, s-a renuntat la uniforma, dar s-a mers in partea opusa, ca si cand "fara uniforma" ar trebui sa insemne "fara decenta". Eu nu am fost niciodata de acord cu uniforma (cuvantul in sine e relevant), "uniformizeaza", depersonalizeaza, te baga intr-o mare de "altii"... dar pana la ceea ce vad, de exemplu, in sala de curs, e drum foarte lung! Nu mai vorbesc de burice goale si piercinguri, dar tinute cu jumatate din fund afara (care sunt provocatoare si pentru un club!) sunt deja peste orice limita! Ca sa nu mai punem gama de telefoane mobile care suna in ore etc. etc., vezi ca si noi suntem in aceiasi situatie si cu aceleasi griji!
Bic, Ripley si eu beau apa in cantitati industriale (cand am la indemana). Nu stiu ce e cu setea asta, dar, vorba lui Ripley, ma umflu de apa plata si pe urma mi-e greata.
Mandy poti incearca si cu nuci si alune, asa ca variatie. Sigur te vei simti mai bine!
Ganduri de moarte la nastere... hmmm, mi-e greu sa recunosc, dar si eu am avut, mai ales noaptea, atunci cand ne domina gandirea irationala. Asa ca cel mai bun lucru pe care-l putem face pt noi este sa dormim pe perioada noptii, iar ziua vom gandi, totusi, altfel!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 30+
Varsta BB Stefan
Poze
ancris spune:
Salutare la toate viitoarele mamici de noiembrie- decembrie.Si eu am stabilit DPN pe 9 Noiembrie,dar pentru ca hotarasem cu doctorita ca data nasterii sa fie pe 26 Octombrie , m-am inscris la mamici de septembrie-octombrie. La ultimul control insa, a hotarat ca tot dupa data de 01 Noiembrie se va produce cezariana.Vom stabili probabil pe 31 Octombrie. Ideea este sa nu ma duca cu asteptarea pana in preajama zilei de 12.11 ca este ziua de nastere a socrului meu si chiar nu merita un asemenea cadou.De fapt nu merita nimic pe lumea asta..
O sa urmaresc si eu discutiile voastre, si daca ma acceptati o sa mai intervin si eu cu gandurile mele.. Sa fiti toate sanatoase si fericite si sa Va dea Dumnezeu BB sanatosi si norocosi
Ana Maria
35+++
Lavi spune:
Buna,
dragele mele, ce mai faceti voi, eu tocmai vin de la doctor, care m+a linistit, am colul inchis, tensiunea stabila.Bb , cica e micut, avind in vedere ca si eu si Vic suntem mai micuti, nu e de mirare , nu si-a inceput miscarea de rotatie, e tot cu capul in sus, linistit.
Mi-a fixat daat cezarienei, se pare ca mi voi saruta baiatul pe
4noimbrie.
Asweara am facut citeva cumparaturi, am luat niste bodz, pantalonasi, camasute, bluyite si salopetele, a fost tare dragut pt ca acum cautam totul pe alta culoare, era chiar amuzant, plus ca am cam exagerat, cu culoarea albastru.
Va multumesc la toate pt vorbele frumoase pe care mi le-ati spus.
Lavitabine ca s+a terminat.
Noki, ce faci puiule, cum se simte bbSara, si tu cum mai esti_
Coralia, unde esti!
Cora, si Victor pleaca pe 10 in Germania, o sa fie un piculet greu, dar vin ai mei sa ma ajute.
felicia74 spune:
Bune, fetelor!
incep sa ma adun si pe acasa, ca am terminat si piata si acum am o varza
pe foc. a fost o saptamana ocupata, abia am reusit sa trec pe aici sa vad ce mai faceti. de fapt, si bebelina mea e cam suparata
si se agita cam tare. asa ca stau cuminte, ma odihnesc, ma uit la tv sau o sa pun un DVD, ca maine plec la nasi ca-mi dau niste lucruri ale fetitei lor.
Am fost la Piciul ca sa cumpar un cadou fetei nasilor si am ramas uimita ce lucruri frumoase au. Am luat o rochita de blugi cu un fluture si o bluzita sport. Cred ca o sa cheltui toti banii acolo cand va veni Ilincuta.
in alta ordine de idei, sa vedeti ce gol este acum Carrefour Orhideea (maximum 3 persoane la casa), am stat si eu sa ma uit la lucruri bebei pe indelete.
am vazut un incalzitor Primii pasi cu vreo 850.000 - garantie 1 an, bun si ptr biberon si ptr borcanel. Are cineva asa ceva?
Parca merita banii daca e bun. Daca nu, iau NUK, la 1.300.000.
Noki de unde spuneai ca ai luat paturicile? Din Dragonul Rosu, nu? Eu vreau sa merg sambata viitoare, daca nu ploua.
apropo bic azi, in Carrefour, o mamica cu o fetita m-a intrebat cand nasc si mi-a zis "vai ce burta mica aveti ptr 8 luni". am linistit-o ca burta e mica dar fata e mare.![]()
![]()
![]()
Deci nu esti singura. Iar chestia aia cu "nu se vede din spate" a cam inceput sa ma scoata din sarite
(dar nici nu e greu sa ma aduci in starea asta), asa ca le zic "azi am lasat copilul acasa!".
PS: ieri am intrat in saptamana 32
. inca o luna si jumatate de cuminteala si incepe 

Doresc mie ![]()
![]()
si voua sarcina usoara pana la termen sau cand vreti voi!

Felicia 
joy04 spune:
ancris fii binevenita la noi si sigur ca asteptam si gandurile tale...
felicia ...imi pare tare rau ca ai ars varza...dar am ras la faza cu lasatu' copilu' acasa....
Acu ma duc eu sa fac un picut de mancare...
mai am nitel pana acolo.
PUPICI
joy
+ bocanila
31+
lordra spune:
Hola lume,
Ieri am fost sa-mi vad si eu junioara la eco (de data asta unul normal, la Tutunaru, si nu la Iosup cum faceam pana acum). No, ie bine: are 1832 gr. (la 31 s.+5 ale mele) iar lungimea n-o stiu, ca am uitat sa-l intreb pe doctor. Micutza statea cu māna la ureche (potzi s-o acuzi? la ce zgomote o auzi ea din cauza ultrasunetelor, ma si mir cum de nu statea cu deshtele infipte-n timpan)si cu fatza-n jos, pe laterala. N-a vrut frate sa ne-arate si noua mutritza nici moarta. Acu', ori e prea timida ori e asha de-ncapatzanata incat, nici la cele mai plangacioase rugamintzi telepatice ale mele n-a vrut sa-i satisfaca marea curiozitate a maica-sii. Asta este! O astept si io la cotitura, la nashtere: atunci n-o sa-si mai poata ascunde fatza de noi
. Si-atunci sa vezi studiere la greu...
In rest, ce sa mai spun? Eu n-am nici urma de depresie, ci doar o mare plictiseala de atata stat singura-n casa. Am terminat capitolele caprariene despre nou-nascut si cred ca trec la recapitulari, ca numai dintr-o citire nu ramān cu mare lucru. Ce mi-e mie groaza de pe acum e starea de boala a bebelushilor. Sa dea Domnul sa aiba imunitatea lu' tac-su' (al meu sotz n-a avut in viata lui nici macar o gripa - racelile ii trec in max. 1 zi) si sa n-am nevoie sa ma preumblu-n miez de noapte pe la cine stie ce spitale. Asta mi se pare chestia cea mai crunta, mai ales ca, totzi cunoscutzii mei au avut probleme cu bebelushii lor cand acestia aveau varste foarte fragede. Poate Dara mea o avea noroc si o scapa de spitale si medicamente. Si mai sper sa fiu suficient de inteleapta incat sa stiu s-o feresc de posibilele boli.
De CristinaMh mai stie cineva ceva? N-am mai vazut-o de cateva zile bune si ma intreb ce-o fi cu ea.
Hai bafta la toata lumea 
Lordra
Lavi spune:
Felicia, daca nu s-a ars b rau de tot varza cu putin marar si ceva carnita , merge bine tot!!!!!!!!
joy04 spune:
LORDRA...las' ca o sa-i vezi fetisoara
cat de curand. Amu' na mult a fost putin a mai ramas
pana la capat.
De cristinamh am mai intrebat si eu si nu e....nici pe mess nu a mai fost....
Stie cineva ceva de ea?
joy
+ bocanila
31+