Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

La multi ani! Adela sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta.Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Andreea Bianca si Vlad!

La multi ani Adela!

Am citit si eu despre Alex Anei_miti. Sper sa avem cu ce sa o putem ajuta.

Georgiana pls. editeaza raspunsul si baga niste spatii intre "" Sau mai sterge din ei... ca iar ai latit pagina.

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

La multi ani Andreea Bianca si Vlad!, sa cresteti mari si voinici!

La multi ani Adela!

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna fetelor
Am citit de necazul care a cazut pe capul Anei si imi pare foarte rau de micutul Alex.As vrea ca ,pe lumea asta sa nu mai existe nici o boala....

Dumnezeu sa ii ajute pe toti copilasi bolnaviori.Si sa le dea putere parintilor lor.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Andreea Bianca si Vlad, sa aveti o copilarie frumoasa si sa fiti sanatosi!

LA MULTI ANI Adela, sa ia o viata frumoasa si sa te bucuri alaturi de sotul tau de micutul Andrei!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatiritii de zilele astea cat noi am absentat.Multa sanatate si multa fericire si noroc.

Analizele lui Daniel au iesit bine umesc li Dumnezeu,are un dintisor care iese acum(avem 8 dintisori)si pe care nu l-am vazut si din cauza aia nu mai manca.Iar cu buzele crapate asa rau era din cauza vantului.
Dar sa va spun ca am avut alta pocinoaga:am iesit joi dupa-amiaza cu baiatul afarica si l-a muscat un poianjan chiar pe zona sensibila a ochisorului,jos si binenteles ca i-am dat eu cu fenistil si albastru de metil dar se umfla si se invinetea din ce in ce mai rau si binenteles:la doctora iar.I-am dat cu Kanamicina H si i-a facut bine si in cazul in care nu dadea inapoi treceam pe antibiotic.peritol si nurofen.Si binenteles comprese cu RIVANOL RECE.Asa ca fetelor,daca Doamne-fereste ....Kanamicina h si comprese cu rivanol rece imediat.

Vreau sa va intreb ce le-ati luat cadou voi ,copilasilor la venerabila varsta de 1 an??Ceva frumos,deosebit.....am o pana de inspiratie momentan

Va pup si vb mai tarziu ca ma cheama "seful "acum:Daniel.Sya.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Bianca
La multi ani Vlad!!
La multi ani Adela_Iepure

Inca o zi in care alti bebelusi au trecut la stadiul de copilasi!!Sa le de-a Dumnezeu multa sanatate pentru este cel mai important lucru!!

Am citit si eu povestea lui Ana_miti, nu mi-a venit sa cred, ce durere poate fi in sufletul lor!Sa le de-a Dumnzeu putere sa treaca cu bine peste toate!

Fetelor HELP!!! nu stiu ce sa mai fac cu Stefan ca NU MANANCA!!! Va rog macar sa imi spuneti voi cum ati procedat cu copii cand nu mananca???Eu una zau ca am uitat, al meu manca cu pofta TOT si acum nu mai vrea!!!
Am zis ca o fi criza de un an cand vrea sa pape singurel, i-am dat linguritza si farfurioara si lui...si nimic!Nu vrea sa caste gura si pace!Am gatit azi special pentru el alte 2 feluri de mancare si nimic....In final l-am convins sa manance iaurt, dar a fost mai mult paine cu iaurt...el musca din paine eu il prosteam cu cate un varf de linguritza de iaurt....
Ieri la fel a facut, doar ca a mancat o banana taiata felii singur din farfurioara...si cam atat.
Lapte la amiaza inainte de somn ceea ce el nu a mai baut de pe la 6-7 luni...
O fi de la dinti???Nu stiu...incerc sa imi pastrez calmul si sa las copilul in pace, sa astept sa iasa dintii dar imi este tare greu....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Andrea Bianca!
La Multi Ani! Vlad!
Sa fiti sanatosi si voiosi!
La Multi Ani! Adela!

Multa sanatate iti doresc alaturi de a ta frumoasa familie, sa ai parte numai de bucurii si mereu sa crezi in Cel de Sus!

Draga Ana mai asteapta un pic sa vezi ce-i place sa manance, da-i absolut orice ii place, trebuie sa existe un aliment. Nu tine cont ca nu mananca carne sau ou intr-o zi, lasa-l asa vreo 3 zile cu ceea ce vrea el, chiar daca este numai lapte sau lichide sau iaurt...
Daca in 3 zile nu se schimba situatia, faceti niste analize, sper din suflet sa fie sanatos Stefan. Aici exista niste suplimente, ceva un lichid cu muuulte minerale si vitamine, care se da la copilasi mofturosi la mancare, peste un an.

Oricum va doresc din suflet muulta sanatate!

Herra ti-am scris si eu la poveste... FELICITARI inca o data

Multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ana_a, tot cu problema nemancatului ne confruntam si noi de vreo saptamana....pur si simplu nu vrea sa manance mancare si mai ales daca e ceva de mestecat. Cum simte in gura cum imi scoate afara!
Eu sunt destul de calma acum si o las in pace...ii dau iaurt cateva lingurite, niste budinca de vanilie, lapte, niste cascaval, putina sunca...pufuleti, biscuiti...si banane. Cam asta mananca! Am lasat-o si nemancata mai multe ore (oricum ea mananca la distanta de 5 orede obicei) si tot nu merg cine stie ce.
La noi e de la masele sigur asa ca o inteleg. Nu am altceva de facut decat sa astept sa n-o mai chinuie masele asa rau.
Deci Ana, multa rabdare ca o sa-si revina si Stefan si va manca iar cu pofta.
Si eu ii gatesc fel si fel de mancaruri si ia o lingurita-doua si gata.

Daniver, ce bine ca au iesit ok analizele. Cat despre ciupitura de paianjen...bine ca i-a trecut.
Chiar vroiam sa spun ca pe Alexia a ciupit-o de manuta un tantar acum vreo 2 luni si nu ii mai trece...i-a ramas semn, o umflatura, tare urat. Am uitat sa intreb doctora pana acum dar eu tot sper sa se retraga semnul.
Cat despre cadouri...eu i-am luat o papusa de "pus bine", adica una cum am avut si eu cand eram mica si care mi-a fascinat copilaria...desi e demodata acum. Plus mai are cutiuta cu amintiri de la nastere si pana la 1 an si albumul ei.

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ANDREEA BIANCA SI VLAD!!!
sa cresteti mari si voinici
LA MULTI ANI ADELA SI CLAU!!!

Ana_miti-multa sanatate lui Alex. Suntem alaturi de voi .

Ana_a- noi de vreo 3 saptamani ne luptam cu aceeasi problema..uneori nu papa mai nimic...apoi o maipacalesc cu cate un borcanel de ceva papa...ii fac multe chestii in casa dar se stramba si le scuipa de-mi vine sa ma sui pe pereti..Sa-ti spun ce papa Ina: laptic dim si seara (mai nou a redus si portia asta), iaurt, cereale, painica si borcanel si uneori o mai pacalesc cu cate ceva..dar a doua zi e inevitabil sa-mi scuipe mancarea.

Herra-ff frumoasa povestea voastra despre copilashul de cristal.. am sa vreau si eu articolul

Ionela3003-cat timp l-a tinut pe Alex tusea..ca pe mine ma dispera ca Inatot tuseste..mai ales noaptea..doctora a zis ca poate tine si o luna..dar...

Multumesc ca ne-ati trecut si noua in listutza link-ul cu povestioara nasterii .

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput