Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
crini spune:
Am citit si eu de Alex. Cata durere!
Sa ne dea Dumnezeu sanatate, ca e cea mai importanta!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
anamari spune:
La multi ani tuturor celor care au implinit un an in ultimile saptamani!!!
La multi ani Alesio
uite ca noi ne-am mutat, acum cateva zile am pus si calculatorul si acum merge si Internetul...
sper ca ati avut cu totii niste zile minunate de sarbatoare. noi suntem inca intre cutii-dar au ramas doar cateva nedesfacute...mai avem de reparat pe aici, de montat inca un dulapior in camera Liei si suntem gata...altfel bine sanatosi si frumosi....Lia a inceput sa stea din ce in ce mai mult in picioare far sprijin, ba chiar a facut un pas singura-dar nu se cheama ca merge...inca.Nu avem nici un dintisor, si asta o intristeaza mult pe mami...mai ales ca nou ne place sa mancam cu manuta acum , mancare bucatita si lipsa de dintisori ne limiteaza meniul...
urari de bine pentru Alex, imi pare rau ca unul din copilasi e bolnav...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-28
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
aissa spune:
La multi ani Andrea Bianca si Vlad!
mihaela amalia spune:
LA MULTI ANI!!!
tuturor bb-ilor nascuti in octombrie 2004
Mihaela si bb Amalia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela1802/my_photos
Mada spune:
neata gagici,
La multi ani! Andreea Bianca si Vlad!
am citit si eu despre micutul Alex, diabetul e asa o boala pacatoasa.
Anamaria ma bucur ca ati terminat cu mutatul, cutiile celelalte le faci tu mai in timp. ce-ti face burtica?
Cristina am reusit si eu sa citesc jumate din poveste, cred ca azi draguta, chestia asta cu copiii de cristal am mai auzit-o la o prietena de-a mamei, mi-a zis ca Ilinca e copil de cristal ca ar fi la prima reincarnare, ea mi-a arata la fata cateva chestii care ar arata ca e copil de cristal.
ne dai si tu niste detalii sau pe pm? te rog
o duminca placuta va urez
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
georgiana.david spune:
La multi ani! Andreea Bianca si Vlad!
Da, da, si eu vreau sa stiu cum e cu "copilul de cristal", oricum povestea este foarte frumoasa!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
herra spune:
LA MULTI ANI Andrea Bianca!
LA MULTI ANI Vlad!
LA MULTI ANI Adela Iepure!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
georgiana.david spune:
Ca bine zici Herra, este si ziua Adelei!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
aissa spune:
La Multi Ani Adela!!!!
herra spune:
incerc sa scanez saptamana asta la servici articolul despre "copiii de cristal" si il trimit pe mail, numai sa-mi dati adresele pe PM (cine vrea).
va rog sa anuntati daca aflati ca se organizeaza ceva pentru Alex al Anei Miti, poate nu sunt pe faza si as vrea mult sa ajut!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal