Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI02, am nospa 4/zi, mi-a zis ca la nevoie sa o iau si pe a 5-a...am luat cateva zile 5 ca daca pe a 4-a o luam pe la 17.45, inainte saplec de la servici ca sa nu am probleme mari pe drum, pana la culcare mai era necesara una. dar doar de vreo 4-5 ori. In rest, cate 4!
O prietena de-a mea (pe care am dus-o eu la dr gine si a nascut cu el) a dus si ea la randu-i pe altcineva....Sa-mi spuna azi ca a intrebat tipa aia daca este destul sa-i dea vreo 300-400 euro...???!!!
Voi ce ziceti?

joy + bocanila31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca toate burtoasele au preocupari foarte interesante, pus termopane, zugravit, gresie, etc. Si eu care ziceam ca sunt singura nebuna care sta in pat si mai da o raita din ora in ora cu CTC-ul sa vada ce au mai facut zugravii. Ca deja i-am exasperat, toata ziulica stau si carcotesc: aici mai trebuie vopsea, aici nu e drept, WC-ul nu e bine pus, etc deja ma striga prin casa SOACRA!!!!!
Da mai ai cateva zile si gata ca deja nu mai rezist de o luna jumate stau pe capul meu.
Macar dupa aia o sa am ce face, ma apuc de aranjat camera lui bebeb ca sunt toate cumparate si ma uit cu jind la cutiile alea, abia astept sa le desfac.
In rest, suntem bine, mai putin vesnica mea problema cu constipatia care e din ce in ce mai rea, aseara am crezut ca mor ca nu mai aveam supozitoare cu glicerina si m-a apucat burta si am stat jumate de noapte pe wc si acuma ma ustura de mor ( scuze pentru detalile mai putin placute).
hai ca am fugit ca zi mergem la control si trebuie sa ma duc sa ma epilez...sa vezi acuma chin.....Revin cu vesti diseara, sa-mi tineti pumnii sa fie bine!

Madau si 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Joy, Mi-e mi se pare mult prea mult atitia bani, dechide un precedent pe care ar tebuii sa-l urmeze si celelalte paciente.
Eu ma gindeam la 150 dc, un milion anestezistul si neonatolog si ici pe colo cite ceva, cu toate ca aceasta cutuma, nu este necesara si intr-un fel este umilitor sa-i platesti pt meseria lor si pt ca isi fac datoria.Pe noi nu ne plateste nimeni sa ne ducem si sa muncim.
Oricum stiu o fata care naste in martie, acum un an juma dc ei i-a spus ca are cancer la ovare, apoi ca nu are si ca tratammentul lui este cel acre a vindecat-o dar ca nu poate face copii, apoi sa i-a cuatre si cutare, nu spun ca la ficare intalnire milionul jumatate o osta, doar asa ca atentie.
Cind a ramas insarcinata si-a acordat dc credit sufuicient si la fiecare vizita o jupoaie de 2 mil, ca acum are mai multa grija de ea. Ideea e ca acum ii cere 600 ptnastere, ceea ce este o mostrozitate, dar si ea este naiva daca se duce in continuare la el.
Oricum eu sunt fericita ,Eva a mincat in sfairsit un bol intreg de ciorba si apoi acerut un supliment de piinica, eo performanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Care glet si lavabil? Pai daca va descriu adevarata dimensiune a dezastrului, va luati si voi cu mainile de cap. Acum am pauza d'de tigara". Adica el fumeaza, pe balcon si eu am pauza.

Noi am avut noroc (in fine ni l-am si facut) cu niste punatori de termopane care au spart f putin, au facut un dezastru f mic.

Pt reparat sotul s-a interesat pe la colegii lui si l-a luat pe un mester care lucrase bine si frumos la un coleg.

Ala a venit, a vazut, si-a dat cu parerea, a negociat banii.

In prima zi de munca a venit cu unul mai tinerel, l-a pus pe asta la munca, el a cumparat materiale si a sters-o. De atunci nu l-am mai vazut decat pe ala tinerelu'.

Noi vrem sa ne punem si glafuri pe interior (pervare din PVC la geamuri). Da' omuletu asta a uitat de el la prima camera - pe vremea cand nu eram asistenta lui, asa ca a gletuit frumos, in sufragerie a tencuit in panta...

Si azi se apuca si pune el pervazele alea, cu spuma , bineinteles ca intai sparge surplusurile de zilele trecute, curge spuma pe perete.... e o fleasca! Eu nu cred ca asta a mai pus la viata lui asa ceva. Dar acuma vad si aflu!

Porcaria e ca daca il scap din vedere, iar face o boacana!

Asa-i cu mesterii recomandati!

Sa nu va zic ca vineri a zis ca vine si sambata si luni termina. Noi zicem OK, lasam covoarele stranse, perdelele date jos (de zici ca suntem in acvariu). Sambata pauza, luni pauza. Marti il suna sotul pe "sef" si ii zice ca eu nu voi fi acasa, sa nu vina. Stabilesc ca vine miercuri.

Azi, l-am intrebat de ce n-a venit. Zice: pai n-ati zis ca nu sunteti acasa? Zic bine, asta ieri, dar luni? Zice: a, luni n-am venit eu la munca! ... Nu m-am simtit bine...

Asa ca

Mai trebuie sa dea cu silicon la marginile glafurilor dar i-am zis ca da sotul! Omul cand face la casa lui face cu infinit mai multa grija!

Dar si sotul, saracul, trebuie sa prezinte referat la doctorat miercurea viitoare cand eu dau examen, si inca nu s-a apucat sa-l redacteze, si pana atunci trebuie sa mearga si in delegatie in strainatate, de sambata pana miercuri dimineata!

Iar eu, cu smotrul, mai piano, ca nu vrem sa o aducem pe bebita in prafaraia asta.

Asa ca suntem terci, varza, etc!

Ca toata lumea cu santiere de pe aici!

Lavi02

Mergi la inceput

LAVI, chiat ca-i performanta eva...sa mai si ceara supliment. Soramea si toate prietenele mele (au copii pana in 4 ani si una dintre ele are deja baiatul clasa aII-a) se confrunta cu aceeasi problema : NU MANANCA. De parca ar trai cu aer !!!!
In legatura cu banii..asa zic si eu Este FFF MULT. Eu care ma gandeam la 150 euro...SI eu mai am si o dambla: de obicei nu dau inainte (decat daca vad ca este chiar naspa de stat, cum a fost cu al meu cand m-am dus sa-l coasa la picior si ma trimitea de la ana la caiafa...am dat inainte ca altfel.... ) Nu este corect sa ceri, sau sa obligi pacientul prin comportament sa se "simta" cum am mai auzit ca se spune.
Daca dai este ca vrei, ca poti dar sa nu conditionezi actul medical.

joy + bocanila31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi si Madau, nimic nou ca doar stiu cum e. Al meu sot e deja magna cum lause in constructii, cica face el sufrageria si biblioteca, ca alea au ramas pe anul viitor, acum am facut doar 70% din casa. I-am spus-o clar, el sa vada de firma si sa faca bani, nu sa se bage in meseria altora ca-l ia mama naibii cu ideile astea cu tot. Acuma o sa ziceti ca sunt rea sau cicalitoare, dar eu tin la ideea sa faca fiecare pot ce e pregatiti, nu omul de marketing si consultanta zugravit ca nu-i de el oricat de bine se pricepe tot e pe langa de fapt :))
Si pe mine cand ma vad meseriashii ca ma uit la pereti se fac mici si-si aprind tigarile, ca le comentez tot ce vad aiurea, sa ma ierte Dzeu, dar la mii de euro, aproape 10 bagati in casa trebe sa arate aproape perfect, ce pisici! Ei promit sa se care cu totul din casa sambata, sincer cred ca beau 1 bere intreaga cand ii vad plecati, sunt simpatici, harnici, sunt chjiar fte multumita de ei, dar deja cand suna la 7 si ceva la usa dimineata ma ia cu greata.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy eu zic ca se da in fct de doctor. Doctorii obisnuiti iau cam 100 euro/nastere normala si 150-200 pe cezariana. Eu as da 4 milioane, ca euro totusi a scazut dar preturile in Romania, nu. La profesori sau alti doctori cu pretentii, se da mai mult!

Lavi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata burtici!

Azi am reusit performanta sa dorm neintoarsa pana la 10h45! Cred ca mi-am luat revansa pt toate lunile de insomnie de pana acum. Dar ciudat, nu ma simt deloc in mare forma, dar sa vedem, poate dupa cafeluta pe care o am in fata se mai schimba treaba! Apropos, eu culpabilizez ca inca beau constant o cafea ( si inca expresso) pe zi...dar nu pot sa renunt.

Mirela, foarte frumos tricotezi! Ti-am admirat plovarasele!
Ar trebui sa gasesc si eu o idee sa imi umplu timpul liber, ca azi incep sa ma cam uit pe pereti. Bine, ca daca caut gasesc, adica am de calcat, de trebaluit pe aici - ca stiti si voi ca in casa se gaseste intotdeauna ceva de facut- insa parca am chef sa ies ca e un soare frumos de toamna...Hai ca ma pun pe dat telefoane acum

Pupici cu sclipici,

Alina si Bebitza Amalia 34+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, deci spuneti voi ca degeaba v-ati facut program de ocupat timpul in concediu, ca tot nu va puteti tine de el ?

Eu visez la timpul asta liber, numai pentru mine (acum realizez ca e si pentru bb ) de ani de zile!!
Am liste intregi de carti de citit, de chestiuni de studiat, de schimbat stilul de viata... Macar acum, pana vine bb, sa gasesc ragazul sa ma ocup de ele, zic eu. Inca mai sper sa fac macar o parte din ele .

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

LAVI02 cam asa este. Dar si presedinte de ar fi, de unde sa-i dai?
Eu cand am ajuns pacienta lui nu eram neaparat incantata de conferentiar, doctor in medicina sau ce alte distinctii de genul asta or mai exista. Tot ce vroiam era sa fiu tratata normal (fara mari pretentii) si sa pot avea incredere in el.
Dar in schimb el nu prea sta de vorba!!!!
Vrei sa stii de una de alta..nimic. Stie el si gata. Dar chestia asta am mai vazut-o si la atti doctori care sunt MARI, nu este singurul. Mai ales daca te vede ca intri in panica...chiar ca nu-ti mai spune nimic.
Incredere in el am, nimic de zis dar bine ar fi sa mai stea si de vorba .

joy + bocanila31+

Mergi la inceput