Copilasi de Mai-Iunie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laura, imi pare rau!Cred totusi ca nu sunt prea multi oameni asa ostili ca acea vanzatoare!Nu i-ai zis nimic?!?Mie nu mi s-a intamplat, chiar uneori ma "streseaza" insistenta unora de a "vorbi" cu copilul, chiar si cand acesta este in toane rele.Ideea era ca daca ai bani, si aici poti avea o viata "normala".Acum au inceput sa se schimbe foarte multe si la noi,mai ales "in vederea alinierii la standardele europene".Dureaza mai mult, dar bine ca se urneste ceva.Sotul meu merge de cateva ori pe ani in SUA sau Canada, la un moment dat chiar il intrebam daca nu ii surade ideea sa ne mutam acolo; mi-a spus ca nu, familia nu o poti lua,in schimb cu bani gasesti si aici aproape tot ce vrei!
Acum parerile sunt subiective, fiecare este liber sa faca si sa creada ce vrea
In privinta viselor, si Sebastian cred ca este destul de "afectat" de ele, uneori se trezeste urland si ii trece imediat (pare speriat sau suparat-probabil viseaza ca se "lupta" cu vreun alt copil de la jucarii sau nu ii indeplinim toate "dorintele), uneori mai si vorbeste sau rade in hohote

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Lauraa mesajul tau m-a lasat fara cuvinte pentru un moment! ce parere "buna" ai despre ro.!!!

Din cate am inteles eu din mesajul tau, noi, fetele din ro., traim intr-o tara jegoasa, neospitaliera, cu o mancare care nu e buna de dat nici la caini si stam in niste conditii de trai cum nu se pot mai rele! hai sa fim seriosi! nu o fi ro. la nivelul Germaniei ... dar nici in cloaca nu traim!

Si gasesti mancare poate mai buna decat in Germania (stiu din familie ca asa e!), in parc poti merge fara sa i se intample copilului ceva rau (doar daca te duci cu gandul ca e la tot pasul drobul de sare deasupra copilului), in magazine te poti deplasa destul de usor si cu carutul dupa tine, iar de virusii care circula prin tot aerul romaniei, te asigur ca nu e strain nici aerul din Germania fata de ei!

Pe unde merg cu Sebi toata lumea e incantata de el si toti vor sa se joace cu el si sa il atinga (brrr) in nici un caz nu mi s-a intamplat sa ii vorbeasca urat copilului cineva! daca ai dat din intamplare peste o vanzatoare acra, asta nu inseamna ca asa e tot poporul ...

Vecinii sunt vecini pretutindeni unii mai zgomotosi altii mai putin... or fi pins si eu saracii un credit si isi amenajau casa pana nu vine frigul cel mare ... ghinionul vostru ca v-ati nimerit in perioada cu amenajatul ...si noi am avut toata vara pe cei de deasupra ... am discutat cu ei si am inteles situatia ca atare... trebuiau sa termine cat mai repede si s-a si intamplat asta! Acum nu se mai aude nika si e tare bine!

Daca s-a intamplat ca sa fie o vacanta nereusita pentru voi imi pare rau de asta, dar nu ai dreptul sa generalizezi tot!

Te asigur ca sunt multe mamici,daca nu chiar toate , care isi cresc copii in conditii cat se poate de bune si au ce sa le dea mancare sanatoasa la copii si toata starea de fapt din ro. precum si conditiile in care traiesc li se par ok! Cum imi par si mie, de altfel! Nu traiesc intr-o Romanie infectata de virusi, mananc sanatos si gustos, imi cresc copilul in cele mai bune conditii si e fericit si creste sanatos si frumos, ca de altfel toti copii pe care ii cunosc eu din Romania!

Viata e scumpa peste tot si cum nu cred ca fug cainii cu covrigi in coada peste hotare, asa cum nu fug nici aici! Si aici ca si in afara, ca sa ai trebuie sa muncesti! Daca muncesti ai ce iti trebuie (nu sa te dea pe dinafara dar ai)! Si cred ca regula asta e valabila peste tot in lume!

Asta iti zice o mama casnica, ce nu beneficiaza de nici un ajutor din partea statului pentru cresterea copilului si te asigur ca al meu copil manaca cat se poate de sanatos, e cat se poate de sanatos si vesel, ii place la nebunie sa iasa in parc sa se joace cu copiii de varsta lui si e fericit asa cum e acum!

M-a jignit profund mesajul tau si cred ca nu sunt singura care a simtit un gol in stomac pe parcurs ce citea ce ai scris despre Romania! Iar daca si la prieteni si cunostinte vorbesti la fel despre Romania, cum ai facut-o in acel mesaj, nu stiu ce servicii mari presupui tu ca faci acestei tari, mai multe decat noi, fraierele care traim in aceasta tara saraca si atat de hulita de cei plecati in afara (nu de toti! - dar destui ca numar), frustrati poate de necazurile si greutatile lor ...de acolo de unde sunt!

Numai bine iti doresc, multa santate la micuta si intregii familii - si hai sa ne gandim de doua ori cand scriem ceva ce catalogheaza o tara intreaga!

Prietene? Ce zici?

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

referitor la virusi, nu sunt experta si poate spun tampenii, dar cred ca fiecare regiune cu virusii ei, cu tulpinile ei.Corpul capata imunitate la virusi pe care i-a mai intalnit,daca v-ati imbolnavit este poate pentru ca organismul vostru "nu cunostea" familia respectiva de virusi.Ma gandesc ca,si noi daca am merge in alta regiune (eventual in Germania), in perioada cu predispozitie la asa ceva (sezon rece) ne-am imbolnavi imediat.De aceea vaccinurile pot diferi de la tara la tara (ex. cel din SUA fata de cel din Canada,cum parca spunea cineva la un moment dat).Nu stiu daca intelegeti ce am vrut sa spun...Probabil ca daca mergeati in America era posibil sa va imbolnaviti la fel de repede si acolo.
Sper ca data viitoare sa pleci mai optimista din Ro.
Lara este bine?I-a trecut?Multa sanatate!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor! Pupici la pitici!

S-a facut (mai) bine puiul meu. De ieri e iar vesel, cu mucisori, mucozitati in gat (se aude cand respira si tuseste), tuse dar fara febra si zambaret din nou. Azi parca si mai bine, a mancat cat de cat, n-a mai fost bazait de loc ... chiar am fost afara (la obor ... hobby nostru de duminica :)) unde si-a luat mami carti, tati aparat antic de masura (e chiar incantat), o tricicleta tot antica (asa din anii 80) ptr. Cris - de care e iar tati incantat ... era in stare el sa se urce pe ea, vrea s-o pastreze ca Oldtimer ptr. nepotii lui Cris - si geaca ptr. Leo (m-a rugat Cecilia sa ma uit dupa una, ca ea e plecata la socrii). Ai mei "barbati" dorm impreuna, eu am profitat de timpul liber si am gatit ptr. saptamana viitoare.

Nally, mai, au tabarat necazurile pe familia ta. Imi pare rau ptr. bunica ta ... eu nu mai am nici o bunica, stiu ca iti e greu acum. Dar ascult-o pe mama ta, si stai linisita unde stai. Eu am fost langa mamaia mea (mama mamei) cand a murit si din pacate numai asa o am in minte ... si-mi pare tare rau ptr. ca ea m-a crescut (na, a avut grija de mine cand era mama la munca, cum e de obicei in Ro.) si o iubeam tare mult. Numai sanatate intregii familii! Tie multa putere! Pupici sa nu mai fi suparata!

Camelia, mama ce nunta! La Hilton! Wow! Si zici ca era imbracata in lila? Ca sa vezi ce batrana sunt ;) ... eu am avut doar in paliura trandafiri galbeni si se uitau babele ciudat la mine :) ... chiar, n-a zis nimeni nimic? ;)

Lauraa, bine ai revenit! Insanatosire grabnica Larei!
Hai sa-mi dau si eu cu parerea, chiar daca au "sarit" deja fetele. Mie una imi place in tara, ma simt pur si simplu "acasa". Parca mai mult mi-a placut anul asta cu Cris, probabil si ptr. faptul ca i-a priit lui concediul din tara. Nu mi s-a parut ca oamenii sunt rai cu copiii, ba din contra, incepand de la steward-ese (noi am fost cu Tarom-ul) si pana la babuta din piata, toti au "flirtat" cu Cris, iar fi-miu era incantat ... mai ales de steward-ese ;)
Mancarea e super buna si delicioasa ... ca totul (mai ales la piata) e bio nu trebuie sa-ti mai spun ... eu una nu am probleme niciodata cu colita in tara, pot manca absolut tot, chiar fara restrictii, nu ca aici. Cand suntem in tara cumparam doar produse romanesti (am eu pitici la cap, ca asa ajutam economia) si toate sunt pe gustul nostru, mai ales produsele lactate. Ptr. Cris am avut borcanele cu noi (e mai pretentios al meu copil), dar am vazut ca se gasesc borcanele si in tara, cele Hero sunt chiar faine (spaniole, le-am gasit si in Spania).
Vroam sa-ti pun si eu intrebarea Berthei, dar ma abtin, ca vad ca te supara ... dar sorry, cam asa pare. Si noi am avut tot leaganele si topoganele de fier si uite-ne mature. Eu una am avut o copilarie minunata, chiar si cu "atatea pericole" in jur, asa copilarie mi-o doresc si ptr. Cris, insa prevad ca n-o s-o aibe ... tocmai ptr. faptul (laudat de tine) ca aici nu prea are voie sa fie copil dupa pofta inimii, adica galagios ... noi urlam in fata blocului de dimineata pana seara, nu venea nimeni la noi sa ne spuna ca-i ora de liniste ... si crede-ma, asa se procedeaza aici, stiu asta ptr. ca tata trebuie s-o faca (munceste ca administrator aici), ca suna babele innebunite la 12 si un minut ca-s copii la locul de joaca. Deci sunt leagane de cauciuc, dar n-ai voie sa te dai in ele ...
Nu stiu cum e la tine in oras, dar in Ingolstadt sunt (in centru, ca locuim central) trotoare asa de rupte ca-ti rupi si caruciorul in gauri ... asa-s si in Ploiesti, dar parca am mai mari pretentii de la Ingolstadt. Tot asa am gasit aici cateva magazine si banci, care la intrare au scari fara rampa ... am bagat de seama chestiile astea de cand sunt mamica si trebuie sa-l car pe Cris cu mine peste tot.
Si hai sa fim serioase, romanii care pleaca din Romania (inclusiv persoana mea) nu fac nimic pentru Romania. O fac doar ce-i care raman acolo, muncesc si platesc impozite in tara, construiesc in tara ceva, investesc in tara ... Am tinut si eu cateva referate despre Romania, despre frumusetile din tara, dar fii asigurata ca n-a calatorit nici un coleg si nici un profesor in Romania, numai ca am laudat-o eu.
Romania e inca la inceput, doar nu vrei sa se schimbe totul in doua miscari ... nu reuseste Germania de Est ajutata si iar ajutata, crezi ca reuseste Romania? Sigur, sunt multe de schimbat (cum e mentalitatea romanul fata de scaunelul de masina, de exemplu), dar totul cere timp ... Iar eu vad in fiecare an schimbari in bine la Ploiesti ... chiar in parcul de langa noi e un loc de joaca nou, foarte bine amenajat.
Intradevar, si eu ma intreb cum de se descurca oamenii de rand cu preturile din Romania - am spus-o chiar de mai multe ori pe aici - dar vad ca majoritatea se descurca, copiii au de toate, cresc si sunt fericiti. Asta-i important cred.
Cred ca tu ai, cand esti in Germania, ochelarii roz-bonbon pe nas de vezi numai frumuseti si minunatii ... si indiferent ce si cum iti spune omul, tu tot pe ale tele le crezi ... deja nu ma mai stresez ... acu' pur si simplu n-am putut sa ma abtin. Sorry! Sper ca nu te-am suparat (iar)!

Nicoleta, osccilloccocinum i-am dat cum scria pe cutie, doua doze pe zi, dizolvat in apa. Nici o reactie! Pana nu i-am dat antibiotic nu i-a trecut. Si eu sunt anti-antibiotic! Dar pur si simplu nu mai putea sa respire, harjaia respiratia lui si respira f. des. Asa ca am sunat o prietena, care-i asistenta de copii si are rezerve de antibiotic, si ea mi-a dat amoxicilina. Asa faceam eu cand am avut bronsita (era Cris mai mic) si mi-am adus aminte ca si eu tot amoxicilina am luat. Mi-a fost cam frica, dar vad ca am procedat bine ... acum oricum vreau sa fac o pauza sa se refaca organismul.

Cristina, saru-mana de ajutor. O sa intreb si eu doctorul (avem programare pe 19) si pe matusa din tara si sper sa-mi aduca tatal unei prietene, care vine de Craciun in Germania.

Mona, unde esti dragalaso? Sper ca ne spui si noua cand se anunta Maya! Pupici dulci pe burtica! Si Liutei binenteles!

Irinel, am uitat sa-ti urez "zbor usor" si concediu de vis!!!

Gata, s-au trezit barbateii mei, plecam la o plimbarica! Va pup! O seara faina!!!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Mai,m-ati spart, mai ales Nally, nu pot sa cred ce ai inteles!!! Ce jigniri Nally??? Unde? Eu am toata admiratia pentru mamicile care-si cresc copiii in Romania. AM zis ca mi se pare totul foarte scump la o calitate slaba.Nu e asa? O cutie de branza Esquisa costa 2 euro!!! Daca as fi trait in Ro nu mi-as fi permis sa-i dau Larei asa ceva in mod regulat!! Crenwursti cu 140000kilu si sunt ca buretele?? (erau de Cristim,crenwursti de pui,luati de la XXL). Cand zic ca e plin de pericole,nu puteti spune ca nu e asa!!! Parcurile si locurile de joaca nu sunt gandite pentru copii! Sunt numai colturi ascutite si leagane de fier,fereasca Domnu sa-ti vina unul in cap ca te lasa lat! Nu e asa? Ca a trebuit sa cobor 3 etaje cu caruciorul in brate si copilul in el e in regula?? Este? Ca sunt magazine unde nu am voie sa intru cu caruciorul si trebuie sa-l las la usa e ok? Nu va suparati, dar voi ati inteles gresit mesajul mesajului meu,care era de atentionare "HEY!La banii pe care ii dati ar trebui sa pretuindeti mai mult!" Dar nu, voi va simtiti ranite si faceti front comun cu vanzatoarea aia nesimtita (careia Anacami,chiar i-am zis cateva,ca statea ca plamana,nu avea altceva de facut decat sa lipeasca naibii pretul la loc!) si cu calitatea proasta a produselor pe care dati bani grei, munciti! Cine sa mai inteleaga? Unde am scris ca aveti copii jegosi si prost hraniti Nally? Stiti, nationalismul si patriotismul nu inseamna sa ascundem noroiul sub covor ci sa-l scoatem afara. Dar ma rog... Nally, parca tocmai tu te plangeai ca e zgomot mare cand doarme Sebi, ai uitat? Si ai uitat cand ai spus ca Sebi a aruncat niste acumulatori pe geam si nu ai mai apucat sa-i recuperezi ca i-au recuperat altii? Atunci cand scriai astea nu pareai deloc multumita! Acum ca le scriu eu care nu öocuiesc acolo, ti se face gol in stomac? Daca stau sa caut fiecare dintre voi v-ati plans la un moment dat de tot ce am scris eu pe aici, nu va inteleg iritarea!!! Nu am scris nici o noutate, s-avem pardon!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Hop si eu dupa cateva zile de absenta...si ce sa vezi? 4 pagini de recuperat,in care citesc despre copilasi muciosi,mamici racite,bunicutze bolnavioare si...o disputa despre Romania...

In plus, ultima pagina(pag.4),apare pe ecran foarte latzita,de mi-a amortit mana tot tragand in stanga si in dreapta sa citesc...stie cineva sa-mi spuna de ce se intampla asta?

Eeei, si noi am lipsit motivat,cred...Victor a fost foarte bolnavior...a luat o bronsita urata de la o fetita din vecini si 48 de ore a fost cumplit,a gemut incontinuu si a fost moale ca o carpitza
,nu mai spun ca nu apus gura pe nimic,de a trebuit sa-i dam apa cu seringa de la Nurofen sa nu se deshidrateze de tot,ca nu mai vroiam sa ajung cu el in spital-am avut amandoi o experienta traumatizanta la 9 luni...nu stiti,ca nu eram inca pe forum...Atunci ,a avut o pneumonie urata-eram speriati de moarte ca o sa-l pierdem- si la urgente,era un doctoras tinerel,stagiar,care nu vroia sa ma interneze cu copilul ca cica nu sunt locuri...mi-a luat copilul,si a doua zi,dupa ce am vorbit cu sefa,am aflat ca erau locuri,da' tinerelului i-a fost frica sa ia decizii singur...ce tampenie.Asa ca puiul meu a stat o noapte singur in spital...asta n-ar fi fost nimic,da' cand m0-am dus la el,l-am gasit intepat la toate incheieturile de cate 10 ori...adica,la coate 2x10,la palme 2x10,la labele picioarelor 2x10...faceti socotela...60 de intepaturi!!! va vine sa credeti cat l-au chinuit sa-i gaseasca o vena sa-i puna perfuzii???si tot n-au gasit asa ca a facut antibioticele in funduletz...si stiti cat sunt de dureroase...eeei...cand m-a vazut,aparand cu pernutza lui de acasa,mi-a smuls-o din maini si s-a imbratisat cu ea,vreo juma de ora,cred...a fost primul lucru placut pe care il simtea dupa o noapte de tortura...de atunci,marea iubire cu pernutza...poate va amintiti ca v-am pomenit de aceasta "iubire"...asa deci...nu vroiam sa mai ajung in spital cu el si am facut tot posibilul sa il scoatem la liman acasa...AM REUSIT...acum e mai bine...inca nu mananca bine,haraie cand respira,dar se joaca si e vesel.

ii pup pe toti copilasii scumpi,sa fie sanatosi si veseli si pe mamici sa-i poata creste ca si pana acum,adica atat de frumos!

Am citit si eu despre parerile legate de Romania si Vest...Ma simt undeva ,la mijloc...Nu cred ca Lauraa a vrut sa jigneasca pe cineva...a fost pur si simplu indurerata de unele situatii de aici( pe care hai sa le recunoastem...si noi ne-am plans uneori...ca e galagie,de nu ne pot dormi copilasii,ca cremwurstii au nu stiu ce in ei,ca scutecele sunt asa si pe dincolo..).Poate nu a gasit ea(Lauraa) cel mai potrivit ton sa spuna ce o durea...parca prea ati sarit pe ea...Ca eu sunt in mare masura de acord cu ce a spus Bertha si Nally si asta e adevarat...aici traim si copilasii nostri sunt fericiti...eu personal ,nici nu as dori sa plec...aici am prietenii,familia,aici ma simt acasa...poate o fi mai bine in Germania,nu zic nu,ca habar nu am...da' din cate stiu eu,tot acasa e "ACASA"...si Irinusha zice la fel...
Hai fetelor sa nu ne mai certam...ca asa-i de scurta viata asta si sunt atat de pretioase momentele fericite...ca de restul(de cele rele)...e plina.

la toate fetele suparate(din orice motiv-boala,cearta etc)

Si nu in ultimul rand:(cu scuzele de rigoare pentru intarziere)

LA MULTI ANI DANA!...[/red]sa ti se implineasca cea mai scumpa dorinta! sa-ti vezi copiii mari si impliniti!

Aaa...mai e o chestiune...Mammy,despre ce bebelusi de martipan vorbesti cu Nicoleta? ca n-am inteles nika

sa auzim numai de bine!!!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Irinusha, nu ma supar deloc pe tine, te inteleg si eu pe tine, si tata a fost emigrant si a stat prin lagare prin Bayernul anilor 85 si stiu cam cum trebuie sa va simtiti ca emigranti aici. Tata insa cand nu a mai suportat umilintele s-a intors in Ro, nu a stat sa-si manance viata printre dusmani .

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nu am mai scris de mult si nu am mai citit decat pe fuga. Dar cred ca ar trebui sa mutam subiectul la zona zoster. asi fii scris si eu cate cava..... Dar cred ca au zis fetele tot ce era de zis. Poate doar ca, Catalin are in jur de 14-15 kg si aproape 90 cm cu crenwustii si mezelurile autohtone. Si ii dau oua de tara si legume cam tot asa. Cred ca in Germania mai rar. Nu prea vorbeste el in comparatie cu altii de pe aici. Dar in rest e ok. Si am fost si noi "pe afara" ne-am intors cu drag acasa. E adevarat ca, in Bucuresti poate e altfel. Dar mesajul nu a fost dur (parerea mea) ci cam plin de fitze (parca, asa mi s-a parut).....

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Fetelor hai sa nu ne mai luam de lauraa, se poate pur si simplu sa nu-i fi priit vacanta in RO; sincer nici pe mine nu m-a dat pe spate Sibiul (Simona sa nu ma bati!) dar mie mi s-a parut mancarea si restul lucrurilor scumpe comparativ cu ce stiam eu din Bucuresti sau Ploiesti (unde mancarea e chiar mai ieftina). Rudele la care am stat aveau venituri maxim de 5 mil (acu 2 ani) si le venise factura de gaze vreo 10 (ingrozitor!).
Tot acolo mi s-a intamplat sa ma simt prost intr-o cafenea cand chelnerita, in timp ce gustam pt prima oara capuccino sau ciocolata calda (nu mai stiu), a venit si mi-a luat farfuriuta si linguritza ramanad doar cu ceasca (pe care noroc ca o aveam in mana). Din cauza surprizei nu am putut sa-i zic nimic.

Simona ti-am trimis si tie bebelusii de martzipan; cand aud de experiente de spital mi se face rau dar ma bucur ca ati scapat.

nicoleta apropo de termometre - la mare am scapat pe gresie termometrul lui Andrei si normal ca s-a facut tandari dar cand a venit tati in tara, desi nu stia patania, ne-a facut surpriza aducand un termometru digital (se pune la subrat si bipaie cand e stabilita temperatura)

irinusha spune-i lu' Cris sa fie cu ochii pe bicicleta ca parca vad ca i-o ia tati!

cami, super nunta; wow ce as mai merge si eu acum ca nu mai arat ca o balenutza. Anul trecut am avut vreo 5-6 si m-am dus si singura si grasa ca sa stric pozele!!!

Noi suntem in mijlocul eruptiei de masalutze, zilnic mai da cate un coltisor. Andrei e super nebunatic dar ii da pe toti pe spate cand vorbeste la telefon - de parca s-ar certa si ar da indicatii cuiva.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Mai,m-ati spart, mai ales Nally, nu pot sa cred ce ai inteles!!! Ce jigniri Nally??? Unde? Eu am toata admiratia pentru mamicile care-si cresc copiii in Romania. AM zis ca mi se pare totul foarte scump la o calitate slaba.Nu e asa? O cutie de branza Esquisa costa 2 euro!!! Daca as fi trait in Ro nu mi-as fi permis sa-i dau Larei asa ceva in mod regulat!! Crenwursti cu 140000kilu si sunt ca buretele?? (erau de Cristim,crenwursti de pui,luati de la XXL). Cand zic ca e plin de pericole,nu puteti spune ca nu e asa!!! Parcurile si locurile de joaca nu sunt gandite pentru copii! Sunt numai colturi ascutite si leagane de fier,fereasca Domnu sa-ti vina unul in cap ca te lasa lat! Nu e asa? Ca a trebuit sa cobor 3 etaje cu caruciorul in brate si copilul in el e in regula?? Este? Ca sunt magazine unde nu am voie sa intru cu caruciorul si trebuie sa-l las la usa e ok? Nu va suparati, dar voi ati inteles gresit mesajul mesajului meu,care era de atentionare "HEY!La banii pe care ii dati ar trebui sa pretuindeti mai mult!" Dar nu, voi va simtiti ranite si faceti front comun cu vanzatoarea aia nesimtita (careia Anacami,chiar i-am zis cateva,ca statea ca plamana,nu avea altceva de facut decat sa lipeasca naibii pretul la loc!) si cu calitatea proasta a produselor pe care dati bani grei, munciti! Cine sa mai inteleaga? Unde am scris ca aveti copii jegosi si prost hraniti Nally? Stiti, nationalismul si patriotismul nu inseamna sa ascundem noroiul sub covor ci sa-l scoatem afara. Dar ma rog... Nally, parca tocmai tu te plangeai ca e zgomot mare cand doarme Sebi, ai uitat? Si ai uitat cand ai spus ca Sebi a aruncat niste acumulatori pe geam si nu ai mai apucat sa-i recuperezi ca i-au recuperat altii? Atunci cand scriai astea nu pareai deloc multumita! Acum ca le scriu eu care nu öocuiesc acolo, ti se face gol in stomac? Daca stau sa caut fiecare dintre voi v-ati plans la un moment dat de tot ce am scris eu pe aici, nu va inteleg iritarea!!! Nu am scris nici o noutate, s-avem pardon!

Mama de Lara Celine

Hai sa fim serioase! Ai jignit prin tot mesajul! Si tu te-i fi simtit lezata de vorbele tale daca ai fi stat in romania si ar fi venit cineva plecat din tara sa iti zica ce mizerie si ce conditii sunt in ro.!!! noi traim in Romania, noi suntem Romania! Si nu permit nimanui sa ia la misto ceea ce simt cand citesc ceva urat si in mare parte neadevarat despre locul in care traiesc! Adica Romania! Si nu e fals patriotism! Daca asa iti pare e treaba ta! ok?

Si nu fac front comun cu nimeni ... nici intr-un caz cu o vanzatoare pe care nici nu o cunosc! am spus ce gandesc si nu mi-e teama sa o afirm din nou! Si da, eu ziceam ca fac zgomot cei de sus si tot eu am spus ca am vb cu ei si s-a lamurit problema noastra.. si da nu imi place nici acum ca au disparut acumulatorii pana sa ajung eu la ei...ei da... TRAIESC IN ROMANIA SI ASTA IMI IA TOT TIMPUL!

Dar tu nu ai cum sa intelegi, pentru ca la tine acasa in Germania e totul frumos si curat si toate sunt la superlativ! Imi pare bine pentru tine!

Eu sunt fericita unde sunt... cum sunt... si nu mi-e rusine ca sunt romanca... asa cu toate bune si rele ce sunt aici!

Seara buna!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput