Buna fetele
Cius mey, sa sti ca de obicei mai citesc o data mesajele tocmai pt ca stiu ca mai pap ceva litere. si asta ca nu prea ma uit pe taste cand scriu. lui Victoras, poate ii iese vreo maseluta. Si sa sti ca si Bia sambata si duminica n-a papat decat biba si cereale expandate.
Iulia P Sa-ti traiasca micul Thomas, mey da v-ati plimbal anul asta nu gluma. Frumoase poze. Mult succes cu bb 2.
mammy i-o nu-mi fac probleme cu greutatea fetei. Na ca fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Bia desi a fost mereu la limita de jos a graficului de crestere, a avut cute la picioruse si pernite la manute. Ei sa fie sanatosi ca restul vine de la sine.
Noi plecam maine la tara sa culegem via. Plec eu, Bia si mamaie. Pregatim mancarica si ce ne mai trebuie, restul lumii vine sambata dim. Sper sa avem vreme frumosa ca daca ploua io nu intru in vie.
Fetelor aseara Bia mi-a spus ca are buba la cap si la gurita. La cap sper sa nu aiba nimic ca marti pe hol la doctor s-a imbratisat cu un bb si a cazut de a dat cu capul de pamant. I-am spus si doctorei cand a consultat-o si nu avea nimic, da m-a pus pe ganduri ce mi-a spus aseara.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
Fetelor cine se incumeta sa deschida alt capitol? M-as baga eu da cum facem cu listuta, ca avem fete noi trecute de Nally.
Irinusha te pricepi?
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare
Nepoteii mei
Continuati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59486" target="_blank">aici
Mamica a 32 de printese si 47 cavaleri