Copilasi de Mai-Iunie 2004 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Alina,ai grija si de tine!Ma rog petru bunica ta!
Am vorbit si eu cu Alina astazi, avea o voce asa stinsa ca nu am mai intrebat-o prea multe nici despre Sebastian,nici despre ea.Ii doresc multa putere in aceste momente!
Cristina,imi pare rau pentru soacra ta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nally, sa va ajute Dumnezeu in momentele astea grele!

Nicoleta, la capitolul dinti stam cam prost: 4 si acum se chinuie sa mai iasa 2 sus. at despre inaltime... are in jur de 75cm.
De dimineata are un chef nebun de tzitzi....cum ma prinde , cum ma pune la treaba!

Eu incerc sa ii tai bautul din bibe, pentru ca imi este tare frica de carii... Sper sa imi si iasa!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nally,ma rog fierbinte pentru bunica ta si iti doresc din toata inima multa putere in aceste momente grele...

Madisor,imi cer un milion de scuze ca nu am retinut ca tu ai postat citatul din Paller ... copilasii!

Laureta,multumesc mult pentru pontul cu calciul...o sa vedem cum o sa il dam,ca azi n-a mancat mai nimic si n-am vrut sa-l mai fortam cu inca un medicament ca inca ia 5 feluri...saracutul, deja cand ne vede cu sticlutele fuge si se ascunde...Mey,ma distrez mereu cand citesc mesajele tale...si limbajul si...tot ce scrii.Pup Inisa-galusca mica!

Irinusha,mersi de incurajari cu papatul putin...da' azi parca m-a speriat...a refuzat orice,in afara de o punga de pufuleti si suc de fructe (in total toata ziua vreo 500 ml...cate putin,cate putin);altfel e bine...se joaca,e vesel.In ceea ce priveste soldateii,acestia nu sunt altceva decat bucatele de paine unse cu unt si cu ceva pe deasupra:sunca,pate de ficat sau branzica.Soldateii sunt mici,cat sa incapa in gurita unul.

Cami
esti foarte dulce ca mi-ai spus cine a dat citatul si sper ca nu v-ati suparat pe mine...poate am o scuza ca eu inca nu v-am intalnit si singurul mod in care va cunosc este net-ul...iar daca lipsesc o zi doua,deja se face varza in capul meu

Nicoleta,multumesc de urari...mey ma amuza tare ca tastezi repede si mai papi cate o litera sau le inversezi ...o fi "defect profesional"...ca tot stai toata ziua la calculator...Pupici si tie si Biei!

Ioana stai linistita cu dintii...o sa-i iasa ei...o prietena doctorita mi-a spus ca e mai bine pentru copilasi daca ies mai incet ca e mai putin traumatizant pentru ei(da' pe de alta parte dureaza mai mult) Noi sa fim sanatosi si puii nostrii,ca de restul are grija Doamne-Doamne...si voua pupici!

Iuliana multa sanatate lui Rares..aveti grija sa nu avanseze raceala. si voua!

Mammy,unde ai disparut??

Vanessate inteleg asa bine...am patit si noi odata o chestie asemanatoare...un car de stress...da' tot e bine cand se termina cu bine...sper sa va reparati Matizul rapid si sa reintrati in ritmul normal. baietii tai frumosi!(esti o eroina cu 3 "baieti" in casa-l-am numarat si pe Ciprian-cum te descurci?)

oare oi fi uitat pe cineva? of Doamne...ca ma lasa capul asta prost!
Sanatate tuturor ,pupici si sa-i tinem pumnii Monei care a intrat pe ultima suta de metri!(am votat si eu)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu pot intra mai des pe la voi. Citesc destul de des ceea ce scrieti, dar nu am prea mult timp sa va scriu. Este drept, in ultima vreme, am intrat si la aspirante pentru a doua oara, caci noi am inceput campania pentru bebe 2.

In alta ordine de idei, Thomas incepe luni, 17 octombrie, gradinita si am mari emotii, caci nu stiu cum va reactiona, daca imi va simti lipsa foarte tare, daca se va simti bine impreuna cu ceilalti copii, daca va fi ingrijit asa cum trebuie, etc.

Salutari si tuturor mamicilor si puiutilor.

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Nally, imi pare foarte rau pentru bunica ta. Sa va dea Dumnezeu tuturor putere sa treceti cu bine prin aceste momente grele.

Iulia P.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

vanessa sunt mandra de tine; eu probabil m-as fi pierdut si mi-ar fi parut rau dupa aceea ca nu am fost mai viteaza.

cami noi nu am mai luat alocatia din mai pt ca avem conturi la Raiffeisen si s-au sistat. Din pacate ajung mai greu la Bucuresti si nici nu ma drumuri la Directia de alocatii; daca afli tu ceva spune-ne te rog si noua.

iuliana noi nu mai bm lapte noaptea de la 8 luni de cand nu s-a mai trezit (doar cate 250ml dimi si seara). Dar Andrei doarme mai greu ziua: 2-3 ore sau chiar o ora jumate asa ca recupereza noaptea.

nicoleta si al meu are tot 10 kg (si vreo 300g) si 78-80cm (nu stiu cu siguranta pt ca nu-mi sta). Inseamna e cam la fel cu Bianca

cius cum se mai simte Victor? am uitat sa-ti zic ca noi am avut gingiile umflate vreo 2 luni pana au spart maselutzele - sau ma rog premolarii ca cica asa le zice. Dar fara febra.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Fetelor care stiti ce inseamna DUVET in engleza ??? - nu l-am gasit in nici-un dictionar.
Cred ca e ceva in legatura cu lenjeria de pat (sau fete de perna) pt ca am dat pe google cuvantul si imi arata reclame cu felurite lenjerii.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Cristina,cred ca este plapuma (pilota),cuvertura,ceva de invelit...

Mergi la inceput

ce am gasit intr-un dictionar pentru duvet:
-quilt (plapuma, cuvertura matlasata)
-comforter puff bedclothes bedding
-covering artifact,artefact, object, entity, something

in franceza este couette=pat de puf
Mie imi suna mai mult a cuvant frantuzesc, oricum cred ca este o plapuma foarte usoara (eventual din puf)

ti-am dat astea pana te ajuta fetele care vorbesc engleza mai bine...

Mergi la inceput

Vanessa,stiam ca nu te lasi, ca doar esti avocat; nu stiau ei in ce se baga (si la propriu-din pacate si la figurat) .Acum fac si eu haz de necaz...Sper sa nu ti se mai intample asemenea evenimente!
Iulia,bafta cu bebe2, sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput