Bebelusi de mai-iunie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Sa ating si eu subiectul cu tetinele
Folosim Tetine de silicon Nuk nr. 1, Pompa (atat cat am folosit, adica vreo luna si jumatate)Nuk electrica, Humana 1 (completare la san, de la 3 saptamani), acum inca facem trecerea spre Bebelac (il accepta si pe asta).
Bebele meu vrea laptic mult de vreeo 2 zile. A baut 880 de ml. S-a trezit si noaptea o data, in conditiile in care nu se trezea de la 9.30 seara pana pe la 5.30- 6 dimineata.
Maine facem vaccinul de 4 luni si am ceva emotii.
Si eu am primit mostrele de la Nivea.
Fug ca s-a trezit piciulache!
Aurasa si
Catalin
Luluku spune:
eu nu am primit nici un fel de mostre....vreau si euuuuuuuuuuuuuu
Pozele noastre
Poze Georgia
Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia
- 26.06.2005
laura radulescu spune:
Buna dimineta si La multi ani sarbatoritilor!
Luluku, da-mi PM cu adresa ta ca maine trec pe la posta si iti trimit un formular de la Nivea sa te inscrii sa primesti mostre si ce ti-or mai trimite. Nu te ingrijora cu greutatea. Nici a mea nu baga mai mult de 130 ml, desi seara o mai pacalesc cu 150 ml. Si Cristina are la fel greutatea, dar eu zic ca are 6 kg! Mie asa mi-au spus mai multe doctorite despre Milumil, ca e gras si umfla copiii, dar nu te lua dupa mine. Stii vorba cu cate bordee, atatea obicee!
Inesuca, multumesc. Si eu la fel pun tetina, dar am zis sa vad cum faci si tu. Multumesc pentru sfatul cu betadina la degetul de la picior. Dupa 2 zile mi-a trecut inflamatia si mi-am dat seama ca o fac de la mers mult pe jos. Se freaca unghia de pantof.
Eu merg in parcul de pe Bdul Bucurestii Noi. Cred ca nu sta nimeni pe aici.
O zi buna!
Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )
Luluku spune:
asa, plasat strategic bebe in patut ca sa se minuneze de jucariile noi pe care le are ( au 3 luni, nu mai mult, dar se minuneaza la ele de parca ar fi noi)si la caruselul primit, mai ramane sa ii iau si baterii ca sa mearga....
Am si eu o nedumerire.........ca sunt mai rau decat un matz in fatza calendarului, sotul meu se duce la fotbal, dupa ce ca de la servici vine dupa ora 9:30, azi isi gaseste timp sa se duca la 8 la fotbal, brusc nu il mai deranjeaza traficul....si ii zic ca mie nu imi convine ca nu e corec, raspunsul lui a fost: eu ma duc la serviciu am nevoie de relaxare, si eu: da ce, eu sunt cumva intr-o croaziera? eu de ce nu te-as lasa pe tine atunci cand vii de la servici sa stai 2 ore cu Georgia si sa plec si eu sa ma relaxez....el: poti sa faci asta in week-end, cand merg eu la fotbal ( again) sau poti sa o lasi pe Georgia la mama ta ca e de datoria ei sa te ajute....( de parca mama e la pensie si sta si freaca menta acasa, si nu pleaca la 7:30 la serv si vine la 9 seara acasa)
sunt eu absurda, sau e ceva putred in danemarca...bine pe calea rahogvei?
Pozele noastre
Poze Georgia
- 26.06.2005
mygirl spune:
Luluku, leaga-te de orice in viata unui barbat, dar nu de programul lui de fotbal...eu stiu lectia. Oricat de obosit ar fi, dc baietii pun de-o miuta la 10 noaptea, in 5 min e echipat si pe usa afara. Am gasit si o solutie ptr echipamentul lui "parfumat". Il pun intr-o punga plasa si-l agat in exteriorul balconului...asa nu ne-am plans de tantzari toata vara
.
Alex mi-a oferit o noapte super, s-a trezit doar la 4.20, 10 min sa pape si apoi la 7.30. Sunt superfresh si cu pofta de viata. Asa mai da program!
Acum plec sa ma masor si sa dau raportul la cm.
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mygirl spune:
Asaaa...deci raportez cu rusine ca la ora asta am 64.3KG
, T-82, B-95, S-99. Gimnastica n-am mai facut, in afara de exercitiile tip "avionul" cu Alex. Si cu alimentatia sunt la capitolul "de maine nu mai mananc dulciuri si paine" dar acest "maine" e mereu amanat. Si de o perioada buna mi s-a pus rau pataa pe popcorn - 1 punga/zi
. Certati-ma!
Oana,
de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Luluku spune:
Ptr MyGirl: #@^%#&$^&*^)(*&)(()&*&%^%#$#@#@#@!@~%%$%$$$#^&&^&%*! Gata te-am certat...
si apropo, ai uitat si de mama lui....fotbalul si mama sunt sfinte! poti sa ii zici orice de nevasta, prieteni, masina...dar sa nu te legi de mama si fotbal....
Eu nu am nimic inpotriva cu fotbalul lui...dar ma deranjeaza ca imi da imipresia ca frec menta acasa si sunt relaxata...si orice nevoie a mea de a lasa ptr 2ore fata in grija lui este redirectionata la mama mea pe care o boscorodeste fara incetare..eu trebuie sa ma distrez in week-end si sa las copilu la mama...el are dreptul la distractie oricand ....
daca vreau sa ma duc la ai mei, wooow...IAAAAAR , ma duc la ai mei?
in fine, ma fac eu mare si ii arat eu lui
Pozele noastre
Poze Georgia
- 26.06.2005
babygirl spune:
Ce i se poate intampla copilului daca nu prepari bine laptele praf? Am pus mai multe linguri de humana decat trebuia!!! Nu stiu ce naiba visam, ce a fost in capul meu. Dupa ce l-a baut m-am gandit ca...proportia nu a fost cea corecta.

Adina si
Ema-Elena (25.05.05)
Luluku spune:
cred e doar mai concentrat...nu cred sa ii faca ceva rau, poate ca trage mai greu din biberon
Pozele noastre
Poze Georgia
- 26.06.2005
tzumpiloi spune:
Buna dimineatza,
Beatrice sa-ti traiasca Alex, sa fie sanatos si voios!
Bun venit maysa, tdi!
Nu mai pot...bebe se trezeste de vreo saptamana la 1, la 4 , la 7 si mananca 8 mese de lapte la san iar in afara de asta si piure de fructe iar o data la 2 zile si 200 ml de supa. Supa ii tine de foame juma de ora dupa care vrea laptic.
Aseara i-am dat san+ 100 ml de Milumil 2 si s-a trezit la fel. Nu inteleg unde intra atat in ea ! Si parca tot timpul ii este foame!
Sunt bucuroasaa ca macar a acceptat un lapte praf dupa incercarile esuate cu Humana si Nan. O ingrasa asta mai mult dar altul nu-i place!
O sa-i mai dau si azi completare si poate dupa cateva zile isi face mai multe rezerve si nu o sa se mai trezeasca asa des!
Mygirl, m-am amuzat copios la faza cu echipamentul "parfumat" si tantarii...