Nunta in Constanta (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

Salutare fetelor!!! Ce faceti? Toata lumea este la munca ...nu mai vb chiar nimeni?.... eu am avut o pauza de internet cateva zile ... si acum ca am revenit am crezut ca o sa gasesc vreo 15 pagini scrise...dar se pare ca nu mai discuta nimeni nimik,....ati rezolvat cu tot pentru nunta?....sau s-a incheiat subiectul?
Bine ai venit din luna de miere Cornelia....pozele sunt foarte frumoase...ati iesit f bine in poze ....sunteti forogenici aman2...
papa si multi din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

da intr-adevar foarte slaba activitatea.Se pare ca nu mai face lumea pregatiri pentru nunta. Sau poate se pregatesc pentru sarbatorile de iarna. haideti fetelor spuneti ce ati mai facut pentru nunta,pe unde ati mai fost, ce ati mai vazut? Nu se poate chiar asa...
Cornelia felicitari, casa de piatra, sa va iubiti si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.Niste poze superbe aveti si niste amintiri foarte frumoase.
deci fetelor va astept sa-mi mai impartasiti din progresele voastre in pregatirea Marelui Eveniment.

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Bun venit Cornelia pupici Roxy, ce bine ca ati reprogramat intalnirea pt sapt asta ca vreau si eu sa va vad sa imi povestiti despre lunile voaste de miere, ca eu pe a mea inca nu am facut-o. Kris imi pare rau pt incidentul tau, sunt sigura ca o intalnire intre fete iti va prii.
Vulpitza25 daca ai nevoi de un pret mai mic la huse pt scaune iti pot da un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

chiar mai fetelor, ce faceti cu pregatirile?
bianca, nu ai mai postat deloc, ce mai faci?
anca trebuie sa-ti spun ca am avut cele mai adimirate servetele,multumesc si mi-ar placea sa ne intalnim la sfarsitul saptamanii
vulpitza multumesc pentru urari
magdala tu ce mai faci?

pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cornelianeli

anca trebuie sa-ti spun ca am avut cele mai adimirate servetele,multumesc si mi-ar placea sa ne intalnim la sfarsitul saptamanii
magdala tu ce mai faci?

pupici

Ma bucur ca au avut efectul pe care tu ti l-ai dorit, si sunt nerabdatoare sa vad si pozele, mai ales ca eu nu am reusit sa ajung si imi cer inca o data sucze pte chestia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by ancamaria1979

Bun venit Cornelia pupici Roxy, ce bine ca ati reprogramat intalnirea pt sapt asta ca vreau si eu sa va vad sa imi povestiti despre lunile voaste de miere, ca eu pe a mea inca nu am facut-o. Kris imi pare rau pt incidentul tau, sunt sigura ca o intalnire intre fete iti va prii.
Vulpitza25 daca ai nevoi de un pret mai mic la huse pt scaune iti pot da un sfat.

Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100

chiar te rog daca s-ar putea
si alte informatii sunt pretioase la casa omului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

anca vezi ca am pus poze in albumul "nunta" de pe webshots,stai linistita, te-am inteles

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:

magdala tu ce mai faci?

pupici

Buna dragele mele!
Cornelia, ai fost SUPERBA. Mai mult nu am ce zice, iti doresc si eu sanatate, fericire si iubire alaturi de cel drag.
Pentru nunta nu am mai facut nimic, dl cu restaurantul a zis ca discutam dupa sarbatori, si altceva nimic. Trebuie sa mergem la nasi, sa discutam cu ei despre nunta "la modul cel mai serios"...cica..
In rest, am facut, cred, sinuzita, iar maine ma duc la doctor caci nu mai suport durerea decat cu calmante destul de puternice pt. mine, mai ales ca eu iau pastile nici macar o data la un an.
Iar scumpa mea a mai facut si o otita, de parca nu ne ajungea tusea, si suntem in continuare pe tratament.
Dar in rest toate bune si frumoase .
Maine mi-am luat liber si poate reusesc sa ajung si pe la restaurant.
Kris, ai fost foarte curajoasa... si ...norocoasa. Te rog nu te supara pe mine, dar eu sunt ingrozita numai cand aud ce aud la TV si stiu ca probabil nici nu te-ai gandit la ce faci, pur si simplu ai actionat, dar ... ai avut mare noroc. Bine ca nu ti s-a intamplat nimic.
Anca, asteptam cu mare interes sfaturile tale.

toate si poate ne mai auzim luni, asa ca va doresc de pe acum un WE f.f.f. placut alaturi de cei dragi.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

vulpitza25 ti-am scris pe PM niste detalii privind subiectul care te interesa si anume imracarea scaunelor pt nunta.
Cornelia ati fost superbi si romantici....
Cred ca te-ai simtit minunat in ziua aia. Abia astept sa ne vedem sa imi povestesti unde ai avut emotii ce stari ai trait tu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cryssy spune:

quote:

pupici

Buna fetelor......as vrea sa-mi arti si mie cum ai avut servetele...as vrea si eu o idee daca se poate.....mersi anticipat

Mergi la inceput