Nunta in Constanta (7)
Raspunsuri - Pagina 8
vulpitza25 spune:
multumesc pt sfaturi,dar zi-mi si mie te rog pe ce pagina ai scris acele site-uri si de unde poti inchiria butelie pt heliu?
iti multumesc si spor la cumparaturi
Cryssy spune:
quote:
Originally posted by vulpitza25
multumesc pt sfaturi,dar zi-mi si mie te rog pe ce pagina ai scris acele site-uri si de unde poti inchiria butelie pt heliu?
iti multumesc si spor la cumparaturi
Nu m ai stiu pe ce pagian dar iti mai scriu odata adrssele. Daca astepti putin ti le trimit imediat
Cryssy spune:
www.decromgroup.com
www.baloane-constanta.com
www.belballon.ro
Toate acestea sunt in Constanta. Stai sa caut si adresa de gaz
cornelianeli spune:
bine v-am gasit dragele mele miresici
ce dor mi-a fost de voi
mie nu-mi merge internetul acasa,ne-au trecut pe fibra optica si gata....ma oftic de nu mai pot
de marti merg la munca asa ca mai multe o sa va povestesc atunci, o sa va arat si poze...poate ne intalnim, ce ziceti duminica dupa amiaza? mai vorbim la telefon daca puteti
pot sa va spun ca am avut nunta visurilor mele, a fost un vis din care nu am fi vrut sa ne trezim vreodata,am ras si am dansat toata noaptea, iar luna de miere.....superba, am facut plaja, croaziere....un mic paradis locul in care am fost....
angelique cum de s-a putut intampla una ca asta,doamne fereste, esti bine????? cate nenorociri se pot intampla......
bun venit noilor miresici,nu amapucat sa citesc tot ce ati scris dar de marti promit ca o voi face
va pup si poate ne vedem duminica dupa amiaza la 16.00 sa zic, la tomis la etajul 3...
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
Cryssy spune:
quote:
iti multumesc mult de tot pt adresesi astept pt heliu
Cu placere si scuza-ma ca te-am facut sa astepti...dar a cazut netu si nu avem de unde sa-ti scriu......adresa de net pt heliu este: www.linde-gaz.ro si acolo cauti si tu ca sa intri pe adresa de constanta.......si scrii la intrebari frecvente ce vrei tu sa afli.
multi
vulpitza25 spune:
[quote
Cu placere si scuza-ma ca te-am facut sa astepti...dar a cazut netu si nu avem de unde sa-ti scriu......adresa de net pt heliu este: www.linde-gaz.ro si acolo cauti si tu ca sa intri pe adresa de constanta.......si scrii la intrebari frecvente ce vrei tu sa afli.
multi
Cryssy & Soare
Iti multumesc pt adresa dar ai putea sa-mi spui te rog cum se procedeaza.Ai aflat de la cineva care a luat heliu de la ei sau cum este?si se da in functie de cantitea dorita sau au ei butelii standard.
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor si mai ales bine ai revenit, Cornelia. Eu sunt de acord sa ne vedem duminica, mai vorbim la telefon. Vreau neaparat sa vad poze cu tine pentru ca sunt dezamagita ca nu ti-am vazut rochita cum trebuie, erai prea... imbracata la biserica !!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Cryssy spune:
quote:
[quote
multi
Iti multumesc pt adresa dar ai putea sa-mi spui te rog cum se procedeaza.Ai aflat de la cineva care a luat heliu de la ei sau cum este?si se da in functie de cantitea dorita sau au ei butelii standard.
NU stiu nimik despre el.....am scris si eu la intrebari fregvente si astept raspuns.....in momentul cand aflu ceva te anunt...ok?
cornelianeli spune:
buna dimineata miresici, ce faceti?
angelique nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat cu sms-ul pe care ti l-am trimis in jur de ora 14, imi pare rau ca nu am putut sa ne intalnim, poate saptamana viitoare
eu sunt in ultima zi de concediu, am si internet acasa, slava domnului dupa atatea insistente si nervi.....imi va fi tare greu sa merg la munca, m-am obisnuit sa petrec mult timp cu sotul meu
am pus poze in semnatura mea
pupici
http://community.webshots.com/user/cornelianeli