mamici de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
andra2005 spune:
Buna dimineata fetelor!
Acum am apucat sa va ciesc si eu mai pe indelete.In primul rind,imi pare rau sa vad ca multe dintre voi (gabi25, irinel si aida o)se lupta cu greturile si cu
dar ginditi-va si voi ca este pentru o cauza nobila,ca sa zic asa,poate vor fi mai usor de suportat.Ma rog,acum vorbesc eu care deocamdata nu am greturi (sint de abia in saptamina 5) si cred ca e super neplacut,dar de trecut vor trece.
Shoricuta,capul sus si fii curajoasa,si mai ales optimista.Dupa cum au mai zis si fetele pe forum,poate ar fii bine sa mai vezi si parerea altui doctor.Nu-ti mai face ginduri negre ca nu-i fac bine nici tie,nici lui bebe.Imi dau seama ca nu e usor pentru tine,insa trebuie sa ai incredere ca totul va fii bine,iar noi sintem aici sa te sustinem.
Virgi
,felicitari pentru prima ecografie a lui bebe.Imi inchipui ca esti super fericita ca l-ai vazut.Eu de abia astept sa ma duc sa-mi fac si eu ecografie,dar cred ca este totusi prea devreme,plus ca nici doctor nu mi-am gasit inca.
Ama kaly bine ai venit la noi.Sarcina usoara si un bebe sanatos si mincacios.
Eu sper sa ajung azi la doctor,macar asa,pentru o consultatie.
O zi frumoasa si plina de soare.
liris spune:
NISTE DOBITOCI!!!!! Amonar astept sa-mi povestesti.
10+ de la UM
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
ama_kaly spune:
Irinel mercic mult..greturile incep sa treaca pana akum nu puteam mank nimik am slabit kteva kg dar le voi pune repede la lok pt k d knd nu prea mai am greturi manank o groaza!!
Amonar o sa raman cu voi!DPNul meu e knd 29 aprilie knd 1 mai in functie de site ul pe kre il calculez.
sarcini kt mai usoare si voua si bebei sanatosi si frumosi!
si eu mor d curiozitate sa aflu ce e bebe dar mai am de asteptat..recunosk k imi doresc un baietel mult de tot dar dak e fetita e la fel de bine venita!
va
pe toate si pe toti bebeii din burtici!
io
10+ si
din burtik
shoricutza spune:
Dragele mele va multumesc mult ptr incurajari. Si eu incerc sa fiu optimista ptr ca imi este greu sa concep ca i se poate intampla ceva puiului meu pe care l-am asteptat cu atata nerabdare si pe care mi-l doresc atat de tare. Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu ca o sa fie sanatos si puternic si ca o sa-l tin in brate intr-o zi. Sunt hotarata sa lupt ptr el cu toate fortele mele ....
Va pup si inca o data va multumesc va sunteti alaturi de mine.
5+
ama_kaly spune:
Andra2005 mercic pt urare..sper sa fie mancacios sa nu am pb cu el.o sarcina usoara si tie si un bebel sanatos!
shoricutza te inteleg..am trecut si eu prin framantarile astea akum 2ani mi am facut toate analizele si imi iesise Rh negativ..d atunci am facut un avort si dupa aia am citit tot felul de articole despre Rh..de cand am aflat k sunt insarcinata numai la asta m-am gandit i-am zis pana si dr de la primul cosult dar el m-a sfatuit sa am rabdare pana imi fac analizele..si mare mi-a fost mirarea atunci sa aflu k am rh ul pozitiv..nicidecum negativ!!m-am mai linistit dar primele saptamani de sarcina m-am framantat o groaza..insa am citit despre multe mamici care au facut avorturi nestiind ce rh au si care au avut dupa aia bebei sanatosi fara nici o pb..asa k fii optimista..asa va fi si in cazul tau!ai grija de bebe si ai sa vezi k totul va fi bine!
io
si
din burtik
andra2005 spune:
Fetele,azi sigur nu e cea mai buna zi a mea
.Am fost pina la urma la doctor - eu super increzatoare ca imi voi vedea maslinuta - si acolo,dezamagire totala:doctorita care mi-a facut consultatia mi-a spus ca la 4-5 saptamini uterul e inca mic iar sarcina nu se simte,dar mi-a descoperit o anexita (sper ca am scris corect) si o infectie.Apoi ma trimite sa fac ecografie.Buuun.Ma duc.Eu speram sa-l vad totusi pe bebe,macar un punct acolo,ceva.La ecografie,in loc de bebe,doctorita mi-a zis ca am niste chisturi la ambele ovare,iar sarcina fiind prea mica,nici un ecograf nu o vede.Asa o fi?Mi-a zis sa revin saptamina viitoare,tot joi.Chisturile cica sint mici,au sub 5 cm (sau mm,sa nu rideti de mine daca scriu prostii dar eu nu am avut deloc probleme de genul asta pina acum si nu ma pricep).Daca va mai spun ca toata distractia asta de azi m-a costat 750 000 va dati seama ce "incintata" sint acum.
Acum,poate ca si eu am fost
si nu trebuia sa fac ecografia.
Daca stiti mai multe lucruri despre anexita asta ori despre chisturi,va rog spuneti-mi si mie,ca sint in ceata rau.Va multumesc si va astept cu vesti.
shoricutza spune:
Sa te auda Dumnezeu ama_kaly!!! Chiar se poate intampla sa se greseasca la stabilirea rh-ului? Eu l-am aflat acum 3 luni la Institutul de hematologie si chiar erau in ceata tipele de acolo, se tot intreabau daca-i negativ sau nu .... pana la urma au stabilit ca e negativ .... of nu vreau sa ma imbat cu apa rece in privinta rh-ului meu, dar vreau sa cred din toate puterile ca am toate sansele din lume sa aduc pe lume bb sanatos. Tineti-mi pumnii fetelor ca am mare nevoie.
Ma bucur ptr tine ca temerile tale au luat sfarsit intr-un mod fericit. Iti urez sarcina usoara si bb sanatos.
Megbeng tu pe unde umbli? sper ca esti ok!
Virgi trebuia sa mi se faca vaccin dupa prima sarcina. Nastere sau avort, nu conteaza .... Din pacate acum e tardiv.
Irinel iti multumesc mult ptr ce mi-ai spus. Chiar m-a incurajat f mult. Asa e, se pot intampla si minuni si trebuie sa am credinta ca o sa fie bine.
6+
july_g spune:
Buna, dragele mele! Imi pare rau can nu v-am tinut la curent cu aventurile mele, dar n-a mers net-ul aseara. Se pare ca doctorita e mai nebuna ca mine! E o dulcica. Nu mai stia ce sa-mi faca sa ma simt bine! Numai echografie nu mi-a facut. Am tinut-o o ora si jumatate cu intrebarile mele si zau ca nu m-am facut de ras. A fost atat de rabdatoare cu mine ca-mi venea sa ma iau de guler si sa ies cu totul.
Se pare ca totul e in regula, avem 9+, si ne asteapta peste 2 saptamani.de echo nu mi-a spus nimic, dar si eu am uitat sa intreb.
Cand a auzit ca n-am greturi nici nu mi-a dat nimic sa iau. A spus ca e mai bine sa evitam medicamentele daca nu e absolut necesar. Sa bag laptic la greu si din cand in cand sa pap si ficatel in sange.I-am spus ca am auzit ca ficatul nu e bun si mi-a replicat ca asta nu inseamna sa-l scot complet din alimentatie. O data pe saptamana n-are ca sa-mi faca rau!
Va pupicesc si mai vorbim!
PS: N-am cazut de pe masa!
Iulia
9+(7+)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
shoricutza spune:
andra2005 daca ai facut eco normala intr-adevar e prea devreme. Eu am facut ieri eco transvaginala la medsana (1.000.000) si de abia s-a vazut cordonul ombilical si sacul ovular. Deci ai rabdare ptr ca intr-adevar este mult prea devreme. Nu ai nici-un motiv de suparare.
6+
july_g spune:
Uitasem! Ca de obicei! Bun venit, ama_kaly!
Nu va faceti atat de multe probleme cu Rh-ul. Mama mea are Rh-ul negativ si eu sunt al nu stiu catelea copil daca e sa calculam si avorturile. Si iata-ma-s, mandra, frumoasa, cuminte, desteapta si modesta pe deasupra. Si acum 29 de ani in Romania sigur nu existau vaccinuri si alte minuni. E drept ca a stat mult timp in spital cu iminenta de avort, dar asta nu inseamna ca n-a reusit sa ma tina. Si inca o data, e drept, ca mie-mi lipseste o doaga, dar nu e obligatoriu sa se intample asa si la voi!
Fruntea sus, mamici cu Rh negativ! Optimismul vostreu e cel mai bun remediu pentru superbebeii nostri! va pup din nou!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]