Copilasi de iulie-august 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mey pai daca era intuneric ce sa faca?Ca doar nu era sa aprinda femeia lumina si sa trezeasca cupila?
Revin mai tarziu cu ceva poze noi,ca nu stiu pe unde le-am ascuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

oooo, Duamna Adina Gongulika.....welcome back!!! ce facurati pe meleagurile motzilor? (si la propriu si la figurat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

pupacim toata lumea ...pe motii bolnaviori in special!

si moata mea e bolnavioara, vorba vine, ca e n-are nici un simptom, joi cand am venit din parc i-am luat temperatura si avea 37,4, apoi vineri de dimineata cand s-a trezit era putin ragusita, am fost la doctor si mi-a zis ca are viroza ...paracetamol, nurofen, augmentin!
am inceput sa i le dau de vineri, i-am spus ca n-as vrea sa-i dau iarasi antibiotic, dar cand am auzit-o "vrei sa faca temperatura 40?" ...am zis ok, ii dau!
in rest n-are nimic, mananca, se joaca ...nu arata a avea ceva, doar dimineata e putin ragusita, astazi nici macar atat ...
pupacim si sa le treaca la toti, cat mai repede!

Carmen, ai zis ca iti cumperi un test de sarcina, ai uitat?
ce m-am distrat citind din urma ...ce se pusesera fetele pe capul tau ...daca mai insistau putin aveai si greturi !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Roxica mama am revenit de pe plaiurile motilor,totul fu bine,copilu cuminte,mancacios,vorbacios,pupacios si fugacios...in 5 cuvinte am explicat tot,nu de alta da e ca la nebuni aci.O sa revin eu cu detalii detaliecioase mai tarziu si cu poze propaspete proaspeteeeee.
Intre timp pupam motii

Mergi la inceput

Si ca tot ati vorbit voi zilele trecute de teste teste,mie una mi-e greata si mi-e somn si dau in depresie...o fi cu oki ca la Papadia?Tre sa-mi fac curaj sa-mi cumpar un test,da mai stau ca poate mi s-a transmis prin simpatie de la voi

Mergi la inceput

asteptam Adina, asteptam.........si asteptam si rezultatul testului....ce-mi place de voi hihihi putem sa incepem sa facem pariuri gagici, nu?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Roxi ai fost mortala !.....Ce mai face iepurasul tau ?

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Caro, uite ca mi-ai adus aminte, ca io uitam sa zic de epurele meu. deci: ieri dimineatza il puric io as usual la schimbatul de chilotzi. si....surpriza! pe dosul degetelor mainii stangi, toate 4 aliniate, 4 basici de toata frumusetea, una dintre ele (cea de pe mijlociu) rosie si umflata. ma crizez, chem sosu' la apel. iepurele ride si se gadila. il apasa pe basici, aiurea, nu ma baga in seama. nici nu da semne ca ar sti ca are ceva pe degete. da-i si fa presupuneri cine a chinuit copilu. simbata nu gatisem decit cind el dormea, deci se excludea ideea cu oparitul. facind politie prin casa ajungem la concluzia ca si-a pus labutza pe un trandafir aflat pe birou....dar ma indoiesc ca nu a zis nimik. in fine....mister total. dar el n-are nici o treaba, nici nu da semne ca stie ca are buba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Pupacim degetelele cu bubita

Noi am patit ceva asemanator saptamana trecuta, i-am descoperit Alessiei pe lateralul degetului aratator o zgarietura de toata frumusetea, avea deja coaja, deci am presupus ca o capatase cu o zi in urma dar nu am reusit sa aflam cum. Si noi ne-am mirat, ca nu a zis nimic....

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutaa spune:

Salut! Am rofitat de faptul ca tarzanel doarme si am zis sa mai citesc ce ati mai scris zilele astea. Imi pare rau de puii bolnaviori, cred ca acum incepe sezonul cu mucisori si alte alea.
Dr. pediatru mi-a zis sa fiu atenta si la varsatul de vant ( cica incepe perioada ) mai ales ca sunt cu bb2. Cica s-ar face vaccin pt bebei, dar nu prea se mai gaseste. sper sa nu ma pricopsesc.
Eu am fost in weekend-ul asta la sinaia cu sotul si niste prieteni si a fost super pt mine, mai ales ca nu prea o sa mai am iesiri dintr-astea in curand. M-am simtit f bine si mi-am incarcat bateriile. Pe Matei l-am lasat la mama ca safie relaxarea totala.
Gata, s-a trezit piticul si a venit si tac-su sa haleasca.
Maine plec la soacra-mea cum va ziceam, sper ca doar pt o sapt. Am mai pus un album nou, cam cu ce se ocupa Matei cat e ziulica de lunga si cu 2 poze facute acum la Sinaia, sa vedeti la ce stadiu de expandare am ajuns deja. va pup si o sa mai scriu cand o sa mai pot.

Carmen si Matei
http://community.webshots.com/user/carmenval

Mergi la inceput