Copilasi de iulie-august 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

liliana, multa sanatate tatalui tau. stiu ce inseamna distnta si sa nu poti face nimic. sper sa fie totul bine pana la urma. pupici de la noi.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ma intrebati de bani...practic banii cheltuiti in numele eu ..nu sint banii mei (erau de pe credit carduri nu debit carduri)..problema este cu furtul identitatii..in viitor..vineri mi-a venit politia acasa am facut raportul....si m-au incurajat...nu sint sanse sa fie prinsi ..he,he...acum tot inchid conturi, pun parole etc..ma distrez cu alte cuvinte..poate ma plictiseam...
Daria..ma bucur ca sinteti mai bine...
Ina ce mai face Raducu?
Simona...stai oricum mai bine cu somnul...deci si cu moralul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Raducu a fost foooarte cuminte in acest weekend, a rezistat eroic unui drum de 8 ore pana la Severin. Si la intoarcere a fost la fel de cuminte, aproape de Brasov se plictisise la maximum si isi pusese un picior pe geam si unul pe scaunul din fata si se uita la mine cu un sictir profund. Nici macar sa bazaie nu mai avea chef...
Acum e putin fornait dar sper sa treaca repede.
La Severin a plouat toata sambata, asa ca degeaba a incercat sotul sa-mi prezinte frumusetile locale ca din masina n-am vazut mare lucru prin ploaia aia.
Acu' fierb de vo doo ore la o gaina de tara care cred ca a practicat atletism la viata ei ca e toata numa fibra si nu se lasa nici cum fiarta...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

8 ore? Erou..noua nu ne mai plac drumurile lungi...Am eu impresia sau tu semeni un pic cu Emanuela? Doar mi se pare? Spor la bucatareala:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic
iaca va citeam discutiile pe tema antibioticului si-n seara asta am fost la dr sa vedem ce-au mucii ilincai de nu mai trec si surpriza serii, se asculta la plamini si... antibiotic!!! klacid. sa-i dau, sa nu-i dau, febra nu facuse dar cum sa ma risc?? si i-am dat...
olivia, daca de mine ziceai ca ar trebui sa activez la schimbul 3, da, asa ar trebui, daca ma tin balamalele
ina, si eu mor de drag cind ma capatuiesc cu cite o gaina-vaca, fierb la ea cite o dupa amiaza si abia a doua zi o gatesc.
liliana, imi pare rau, nici eu nu stiam... iti tin pumnii sa fie totul bine, sanatate multa tatalui tau.
olivia, sa nu patesti ca mine, am un dar de a-mi alege parolele, ca nu exista data sa nu le ametesc
bey, care nu va mai amintiti de mogirtzani, va fac rost de cite unu` spre reimprospatarea memoriei

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Oliv-posibil sa semanam da' iti spun mai sigur sambata, ca vineri seara ma intalnesc cu ea (vine in Brasov) si o sa studiez chestiunea.
Carmen-nu multumim, desi recunosc ca n-am mai dat demult de specia asta (cam de pe vremea facultatii). Nu ca ar fi numa' lume stilata prin urbea noastra da' am avut io noroc...
Gaina acrobata inca mai fierbe-n oala

poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bey, carmen, io am zis ca nu-mi amintesc, da' ca sa fiu sincera nici nu prea vreau. asa ca...ti-i las tie pe toti. si-asa, ce pana mea sa vada la mine, decat o gramada de carne?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Am inchis furnalele si plec la culcare. Somn usor/o zi buna.

poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Ina stiam de intilnirea secreta....distractie placuta!
Carmen..da,da ...vroiams a-ti dau un job part time la schimbul 3.
Bine ai facut cu antibioticul..inseamna ca se suprainfectase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Gabi, bine ca e bine, respiri si tu usurata. Cat despre cine mai are copilasi cu strabism, vorba Danei..se traieste bine merci cu strabismul, nu mai suntem in epoca "aragazului cu 4 ochi", mai nou poarta ochelari si cine nu are nevoie ca "e chetzi, e trendy, fashion...etc", eu am apucat-o pe aia mai nasoala cand mi-o luam peste nas ca port ochelari....si am purtat ochelari de corectie de la 1 an si 8 luni, in plus zilnic facea mama cu mine nu-s ce exercitii, iar saptamanal mergeam la control la profesorul (fie-i tarana usoara) care ma avea in grija. Operatia a fost scoasa de pe lista din start intrucat a considerat ca o data taiat muschiul ochiului nu mai are capacitatea de a fi asa elastic si au mizat pe faptul ca ma pot corecta cu ochelari...si iata ca m-am corectat, incet, dar sigur, am ajuns de la dioptrii 7+ la ambii ochi (la 1,8 luni) la dioptrii 1,5+ (de la 12 ani pana in prezent) la ambii ochi. Aveam strabism unilateral. Pe vremea ceausista se chinuia mama sa-mi faca rost de ochelari cu arc dupa ureche de prin Ungaria, scumpi foc, dar stateau bine pe cap si puteam sa ma joc in voie.
Daria, ma bucur ca te-ai linistit si tu cu leoaica mica. Cat ai dat pe termometru? ca la noi acasa e deja colectie. Cred ca am bagat vreo 2-3 milioane in termometre deja, dar cui ii mai pasa? sanatosi sa fim si noi si puii. Io o sa albesc cu zile, atata ma pot consuma, enerva si plange de disperare, toate in aceeasi fractiune de secunda si atata traiesc fiecare eveniment la maxim, nu-s normala????!!!!

Mergi la inceput