Copilasi de iulie-august 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare ..
Azi sint obosita dupa un we de plimbareala...
Carmen am vazut pozele ..sinteti frumosi..si ma intrebam daca te confund..ca tare bine arati..stiam de bb 2...
Papa..cum a fost la dr?
Carmencita...trece mami si viroza...rabdare...Uitasem de faze de genul celei povestite de tine..Deci o sa fi mai activa la noi la schimbul 3?
Gabi ...se simte optimismul ....ma bucur pentru voi...
Andrea...am obesrvat ca le cam lipsesti...
Roxa...pupici pe bubite..sa treaca..
Simo..ocupata?
Adina asteptam poze...
Ce a patit Liliana? Imi spuneti si mie pleasee...
La restul mamicilor..o saptamina buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabita, ma bucur ptr voi, ca aveti vesti bune de la consultul din Anglia. Nu-i asa ca este cam greu sa te opresti din cumparat in magazinele lor?
Olivia, iti spun eu, desi nu voiam sa va intristez si pe voi. tatal meu a suferit 2 accidente cerebrale si acum e la spital in stare critica. Iar eu sunt departe si nu pot sa-l ajut cu nimic.
Roxi, Adeluta e bine, doar ca e pasata de colo colo, caci ai mei fac cu randul la spital.
Roxi si Olivia spuneti-mi si mie daca stiti ceva despre "vase strangulate". tatalui meu i s-a facut o tomografie, in urma celor 2 accidente vasculare , si doctorii sunt cam rezervati in ceea ce spun. Au spus ca se asteptau ca sa aiba vre un vas de sange spart sau fisurat, vre un hematon ceva care in timp se reabsoarbe, dar au gasit un vas de sange strangulat. Asta ce vrea sa insemn? Mai rau sau mai bine. Dupa opinia mea de necunoscator, inseamna ca e mai rau, ca nu se oxigeneaza creierul. dar ce stiu eu. Stiu doar ca urlu de durere si nu am cum sa-l ajut. si vestile le aflu asa de greu.
Imi cer iertatre de la voi ca v-am intristat.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana..ti-am scris un email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Multumesc Olivia.
Acum am realizat ce prosti am scris acolo, despre AVC.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna seara,
Am lasat oalele pe foc (gatesc pt Radu) si am intrat sa vad ce vesti sunt de la Liliana. Inteleg ca nu prea sunt. Sper ca noaptea asta sa treaca cu bine pentru tatal tau. Ma gandesc la voi si la cat de greu iti este...of, of, of.
Revin.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna seara !

Polux - tine-ne la curent cu vestile ! ! !

Kim - imi pare rau de patania cu banii

Carmen - sunteti frumosi si tu o mamica sexoasa

Papadieeeeeeeeeee - ce faceti ???

Mamici cu superbebici,
io ma declar happy, am fost la medic, Giulia se pare ca e ok, ne-a dat ketof si inca 2 siropuri; daaar, bucuria mare este ca mi-a sosit in sfarsit pompita nazalaaa, tralalalaaa, am terminat mucii in 2 secunde, fara zbieraturi si in sfarsit am luat si-un termometru modern, ziceti-mi daca vi se pare ok (io sper ca o fo` scump rau) este de la Farlin si se ia temperatura din urechi super rapid.
recomand pompita tuturor, zau ca merita banii (280 mii lei, bine-nteles ca in Oradea nu a fost).

O seara frumoasa va dorim, schimbului 3 o zi frumoasa, fara griji si probleme !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Oliv-ce-ai rezolvat cu hotii de identitate? Exista vreo sansa sa-ti recuperezi banii?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!

Am intrat sa va spun ca ma alatur celor al caror copii se foiesc toataaaa noaptea(da'macar acum dorm in cealalta camera si nu-l mai aud).

Apropos de sacul de dormit..incercati-l ..nu puteti sti daca nu cumva o sa-l accepte.David a refuzat categoric sacul de dormit cu cateva luni in urma,parca l-as fi legat cu lanturi,parca il strangea(si vorba aia acum cateva luni ii era mareee)...Si spre surprinderea mea de vreo saptamana doarme in el fara probleme(ba chiar il cere el seara cand il vede pe pat);problema a fost ca nu-i mai venea la lungime ,dar l-am taiat la capat si ii ies putin picioarele afara,dar ii pun si sosete.

Daria,imi pare rau daca te-am indus in eroare spunandu0ti ca parerea mea este ca simptomele pe care le are G. ar putea fi o reactie la ROR.
Alta data nu o sa mai fac nici un comentariu.

Adema,merci mult pt informatia cu termometrul.Chiar in seara aia m-am dus sa-l verificOricum cred ca a fost o intamplare ce cel pe care l-ai primit tu,eu nu am avut probleme cu asta;ai vazut ca au mai zis fetele si de altele de la alte firme ..se poate intampla..

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simonaaaaa - da` io m-am linistit cand am citit ce ai scris tu ca mie numa` prostii imi trec prin cap Io am sacul de dormit in dulap, noi cand eram bebeline era ok, acum am sa vad cand vine iarna si e frig, poate-poate ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Aoleu...mai aveam ceva de spus..ROXANAAA..mey,da'de unde i-ai luat iepurelui geaca de firma cu 400.000 lei ?imi vinzi pontu'?

Da,da "C-ta la apel"...v-am gasit acum de curand..poate "ma bag" si eu..da eu aici ma simt"acasa"

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput