Bebelusi de nov-dec 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Am vorbit cu Felis, lui Mihaita i-au luat 8 eprubete de sange si el dragul n-a zis nici ham, a sta cumintel de tot! Pare ca si la capitolul curaj a mostenit-o pe mami !

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

8 eprubete???????????? pai, da, asta da curaj!!!! bravo MIhaitza!!!! sa-ti dea DUmnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta!! ca meriti, la ce baietel bun esti!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Am vorbit cu Felis, lui Mihaita i-au luat 8 eprubete de sange si el dragul n-a zis nici ham, a sta cumintel de tot! Pare ca si la capitolul curaj a mostenit-o pe mami !

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Saracutul de el, 8 eprubete!!!!, dar se reface el. Bravo Mihaita ce curaj!!!Daca gasiti modalitatea de a trimite lapte in Italia, vreau sa-i trimit si eu , sa ma anuntati

Sa fim fericite

Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Gata! Eliza e un inger, o ajuta si acum, trimite ea prin DHL laptele, ramane sa vorbesc cu Cornel sa il cumpere si sa il dea Elizei!

Eliza, esti minunata...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ma impresioneaza teribil chestia asta cu Felis...si ajutorul pe care il primeste de pe forum... Inca lacrimez citind ce-a postat Raluca.

Ziceti-mi si mie daca pot sa o ajut cu ceva... are cumva un cont???

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Paul tocmai a papat 300 ml, sunt fericita!!!! in ultimul timp, am observat ca nu se mai satura cu 200, in sesul ca dupa 3 ore i se face foame!!! dar nu-l laud prea mult ca mi-e ca i se urca la cap!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bobita, realmente parca nu-mi vine sa cred nici acum ce s-a intamplat cu nenorocitul ala de arc... iti dai seamam ca amscanat toata casa cand am venit de la spital... am aspirat.... am ridicat si depozitat tot ce n-i s-a parut periculos... TREBUIE sa avem mare grija, da!

Onitza, citind mini-povestea ta cu indragosteala de sot, m-am uitat si la pozele voastre... da tineri mai sunteti, mai!!!
Acuma n-o sa te intreb cati ani ani... da ' vazandu-l pe sotzul tau cat de tanar arata si tu zici ca esti cu 4 ani mai mica....nu pot sa nu fiu curioasa!
Si Iris pupa cu toata gura... mareee, parca ar vrea sa muste dintr-=un mar...

Subscriu la rugamintea Ralucai, si eu am nevoie de tratamente eficinete pentru muci!!

Luminita, si noi avem doar 2 dintzi la 10 luni jumate'...Da' FELICITARI pentru primul!!!

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mucisorii nostri s-au tratat asa:
ser fizio;ogic caldut si apoi operatiunea pompita( care este grea dar fara nu sunt sanse sa treaca repede) ambroxol care curata canalele( silviu dupa ce a luat 2 zile a vomitat muci), si picaturi de nas vibrocil 1 pic in fiecare nara dupa operatiunea pompita dar nu mai mult de 5 zile

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna.Revenim si noi dupa un WE tumultos:vineri la ziua unei prietene a Mariucai ce a implinit 1 an,sambata la alta domnisoara de 2 ani!S-a distrat Mariuca copios,si eu am cazut lata!
In alta ordine de idei,noi am scapat de mucisori dupa 2 saptamani,timp in care i-am pus tot felul d epicaturi cu apa de mare(gen Nazomer,Marimer...)si pompite de tras mucisori la greu!
Acum,daca vreti,va pun niste poze de la nunta din 25 Septembrie cand am fost nasi:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=467008967
Mai vorbim,am la treaba d emor la servci

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

andreap nu se vad pozele

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sunt la adresa mea,la albumul "nasa-25.09.2005"