Bebelusi de nov-dec 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
onitza spune:
LUMINITAAA, FELICITARI!!!!!!!!!
DIANA

PAXELAAAA, ia zi, pe cand la o berica???
TOCMAI M-A PUPAT PAUL!!! CU TOATA GURITA LUI MAAAAAAAARE!!!!!!!!!!!!
MANCA-L-AR MAMA SA -L MANANCE PE EL DE SCUMP!!!!!
pozele noastre
onitza spune:
Doamne fetelor, ma uit la stiri si ma minunez ce inundata e capitala asta....ma intreb...ce se va alege de ea???? si cati sinistrati sunt in tara!!!!!
SA II MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA SUNTEM BINE LOCALIZATI!!!
pozele noastre
paxela spune:
va mut pe toate la mine ca asa sus nu cred ca va ajunge apa ( sper)
eu ca sa ajung la mama adica din pantelimon in salajan mi-ar trebui barcuta
, dimineata a fost Alex cu Silviu si au ajuns inapoi bine dar tata dupa pranz cand s-a dus acasa a trebuit sa traverseze cu masina pe trotuar intersectia de la Titan
, mama nu a avut lumina jumatate de zi, la noi acum face lumina ca la disco( dar pe gratis
), si culmea traim in Bucuresti
si cum tocmai ziceau uni la tv "sa innotati bine"
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
onitza spune:
quote:
Originally posted by paxela
va mut pe toate la mine ca asa sus nu cred ca va ajunge apa ( sper)
eu ca sa ajung la mama adica din pantelimon in salajan mi-ar trebui barcuta, dimineata a fost Alex cu Silviu si au ajuns inapoi bine dar tata dupa pranz cand s-a dus acasa a trebuit sa traverseze cu masina pe trotuar intersectia de la Titan
, mama nu a avut lumina jumatate de zi, la noi acum face lumina ca la disco( dar pe gratis
), si culmea traim in Bucuresti
si cum tocmai ziceau uni la tv "sa innotati bine"
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
PAXI, Mihai zice ca ar trebui proiectata o noua capitala de la zero, precum brazilienii, eu zic inca ca ar trebui priectati "romanashii nostri" cu totul!!!!!!

pozele noastre
LuminitaB spune:
Paxela, multumim! Ce mai face Felis?
Jasmine, lui Cristi i-a iesit primul dinte la 11 luni. Tudor a fost mai "precoc" cu o luna
. Credeam ca am ramas ultimii!
Pupici
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
raluca.gabriela spune:
Buna dimineata! Sunt matinala rau astazi ca am de lucru mult insa 10 minute pentru unpost mic tot se gasesc..![]()
Noi ne-am intors aseara de la Brasov, am scos maimutica la aer curat, dupa tot chinul de zilele trecute cu gatul, desi ii mai curg mucisorii. Se pare ca i-am dres gatul si acum ma lupt cu robinetul de la nasuc
. DACA VREO VETERANA IN DOMENIU POATE RELUA UN PIC STRATEGIILE DE ABORDARE A A CESTIE PROBLEME I-AS RAMANE DATOARE (medicamente, solutii de nas...)
Pe scurt, am avut parte sambata de o vreme superba, Maria a stat numai afara, sub vita de vie, in mergator, ba chiar a mai cules si struguri in momentele noastre de neatentie...
. A mancat foarte bine (in top ramane supa de pui si placinta cu branza 

) si cu ocazia asta a batut recordul de plimbare cu masina (6 ore) si a invatat ca se poate adormi si pe bancheta din spate, fara leganari pe perna, totul e sa conduca tati cu viteza corespunzatoare...
. Asa ca de acu, daca nu adoarme, o plimb o tura prin cartier...
I-am cumparat din Brasov hainute de iarna si ghetute de care sunt foarte incantata 
Sambata m-a sunat Felis 

, era foarte relaxata si binedispusa, mi-a povestit ca Mihaita e tare incantat de patut, nu are probleme, acum i se fac investigatiil. Ea sta cu o romanca in camera, cel putin pana astazi si nu avea decat o singura problema
: in clinica respectiva mancarea de bebe e TOATA pe baza de orez
ori Mihaita si asa e predispus la constipatie de la medicamente, nu poate manca asa ceva. Nefericirea e ca ea nu are decat doua cutii de Milumil si astea nu ii vor ajunge decat pe 2 saptamani. Deja a dat 40 de euro pe cereale si alte papici pt Mihai
.

Rugamintea ei (de fapt initiativa mea, ca ea nu a indraznit sa faca apel
) era sa trimitem in vreun fel lapte in Italia intr-o saptamana. Daca cineva are vreo cunostinta care pleaca acolo sau daca reusim sa trimitem printr-o cursa ar fi extraordinar. Eu o sa deschid subiect si la generale, acolo e traficul de oameni mai intens dar am zis sa vedem daca reusim noi sa facem ceva 
.
In rest era multumita si relaxata, incomparabil cu starea de pe aeroport, firesc
...
Pupam dintosii noi si subscriem la urarea Paxelei: la cat mai multi si SANATOSI
!
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta
LuminitaB spune:
Raluca, multumim!
Si fusesi la Brasov si nu zisesi nimik! Bineee!![]()
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
Bobita spune:
Uite sa am eu noroc
, Amina a avut pina la urma RUBEOLA, dupa 4 zile de amoxicilina si chinuit copilul, vineri spre seara am vazut-o pictata pe fata, git, burta, spate, ce mai toata era rosie, mai putin piciorusele si miinele. Febra a trecut de vineri dimineata. Si Maria a avut aceeasi boala la 7 luni, dar atunci stiam ca a luat-o de la dispensar, acum ma tot intreb de unde a luat boala. Poate a venit asta mare cu ea de la gradi
, in buzunar.
Amina acu e bine, i-au trecut aproape toate bubitele.
Danette, bine ca ati scapat. Aveti grija de fata. Eu sunt stresata la orice baga in gura, nu ii las nimic periculos pe aproape, soacra-mea e patita si mi-a inspirat si mie frica.
Otilia multumesc pentru sfaturi. Acum daca a trecut boala, sper sa inceapa sa bea si laptic praf.
Paxela esti telefonul nostru fara fir.
Sa fim fericite
Bobita, Maria (15 mai 2000), Amina (1 ianuarie 2005)
onitza spune:
RALUCA , mii de pupici, tare m-am bucurat sa mai aud ceva de felis; ams a inteb si eu in stanga si in dreapta sa vad da ca e cineva care pleaca sapt. asta sau viitoare in Italia...sper sa o rezolvam cumva!!!!ma intreb cat ar osta sa trimitem sub forma de pachet, lapticul???? zilele astea vine posterita mpe la mine si am sa o intreb...
...ma bucur iarasi, ca ati prins vreme frumoasa la brasov!!!
BOBITA, ce bine ca ii trece rubeola Aminei..sanatate multa!!!!
pozele noastre
raluca.gabriela spune:
Am vorbit cu Felis, lui Mihaita i-au luat 8 eprubete de sange
si el dragul n-a zis nici ham, a sta cumintel de tot
! Pare ca si la capitolul curaj a mostenit-o pe mami
!
quote:
Originally posted by LuminitaB
Raluca, multumim!
Si fusesi la Brasov si nu zisesi nimik! Bineee!
LuminitaB
Luminita, habar n-aveam ca e cineva prin Brasov
, acu imi pare rau tare ca nu ne-am vazut
! Eu i-am luat Mariei hainutele din complexul de langa Eliana si sunt foarte incantata
POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta