Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by descintec

mah, Ciresarii reciteste "a nu stiu cata oara"..Imparatul mustelor e la prima lectura..io asa am inteles..deci, Imparatul!

D.

Ok, ok!...deci a cistigat Imparatul asa ca in seara asta ma apuc de citit ceva nou

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Hop si eu! Chiar ca o sa cumpar ''Imparatul mustelor'' azi!
Cind aveti timp si daca aveti de unde sa o luati, poate cititi si ''In fiecare zi Dumnezeu se roaga la mine'', a lui Cris Simion. Cu toate ca este o scriitoare ''puiut'' (ma refer la virsta, probabil 26 ani), a scris pina acum foarte multa proza si a pus in scena ''Copilul Divin''. Si pentru ca a fost discutia despre Cioran, a fost numita ''un pui de Cioran, in fusta lunga si neagra''. Sper sa va placa cartea, atinge un subiect pe care multa lume se multumeste doar sa-l mimeze ... si anume credinta. Poate discutam pe marginea cartii, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky_dork spune:

quote:
Originally posted by Anima

Hop si eu! Chiar ca o sa cumpar ''Imparatul mustelor'' azi!
Cind aveti timp si daca aveti de unde sa o luati, poate cititi si ''In fiecare zi Dumnezeu se roaga la mine'', a lui Cris Simion. Cu toate ca este o scriitoare ''puiut'' (ma refer la virsta, probabil 26 ani), a scris pina acum foarte multa proza si a pus in scena ''Copilul Divin''. Si pentru ca a fost discutia despre Cioran, a fost numita ''un pui de Cioran, in fusta lunga si neagra''. Sper sa va placa cartea, atinge un subiect pe care multa lume se multumeste doar sa-l mimeze ... si anume credinta. Poate discutam pe marginea cartii, ce ziceti?

Eu am citit ciresarii acum cativa ani. Mi-a placut f. mult, in special deoarece semanam cu lucia(asa o chema, nu?), iar pe prietena mea cea mai buna o chema ana. nu am recitit-o, dar mi-a placut f. mult. am citit imparatul mustelor la mare, deoarece ramasesem fara carti, asa ca am cumparat una. mie mi se pare cam exagerata, dar daca iti plac lucrurile sadice, n-ai decat s-o citesti. De asemenea, am terminat de citit Quo Vadis, care a fost extraordinara. Mi-a recomandat-o un coleg, iar la inceput am crezut ca este o chestie istorica plicticoasa, dar nu este asa.Vi-o recomand din toata inima. De asemenea, Rodica ojog brasoveanu scrie f. bine, am citit "Cocosatul are alibi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky_dork spune:

Am citit si eu ciresarii. acum citesc "12 scaune". "imparatul mustelor" mi se pare cam sadica, dar studiaza foarte mult psihologia umana. am mai citit "Quo vadis" pe care trb. sa o citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Acum citesc Memoriile lui Farah Pahlavi( sotia ultimului sah al Iranului) -foarte interesant.
In trecutul apropiat am citit Henry Miller -Sexus, Plexus si Zile linistite la Clichy (prima si ultima cu scene erotice explicite), dar valoroase, spun eu, prin inteligenta autorului, prin umor si de ce nu prin filozofia personala.
O scriitoare pe care o admir mult si citesc orice cu mare placere (in general carti usoare, dar scrise cu atata har si pricepere incat iti poate imbunatati si cea mai groaznica stare de spirit) este Rosamunde Pilcher - de referinta Cautatorii de scoici, Solstitiul de iarna, Septembrie.

Pupici

Cornelia si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Erata -Referitor la cartile lui Henry Miller, atunci cand am spus valoroase m-am referitr la carti si nu la scenele erotice, dupa cum se intelege. Scuze!

Cornelia si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

quote:
Originally posted by Ubi

"Fiul risipitor" de Radu Tudoran - o carte scrisa cu sensibilitate desi subiectul este pe alocuri revoltator. V-o recomand cu caldura!
Cristina

Este cartea mea de capatai. Ce ti s-a parut revoltator? As vrea sa aflu si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Acum citesc "Casa spiritelor" de Isabel Allende, a fost si film cu Meryl Streep. E superba!
A citit cineva vreo carte scrisa de Ion Ghetie? Eu am citit tot ce a scris si cea mai frumoasa mi se pare "S.O.S".
Mi-a mai placut "Apocalipsul" lui Stephen King si o carte citita demult - "Madona cu haina de blana", de Sabahattin Ali.
Si va recomand o carte de proza umoristica absolut dementiala:"Sotul sotiei mele", scrisa de Mark si Sidonia Sidon.
Si ar mai fi:
"Balanta"-Ion Baiesu
"Luni de fiere"-Pascal Bruckner
"Hotii de frumusete"-idem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am citit recent "Unsprezece minute" de P.Coelho.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Aveti idee, exista vreo editura in Ro sau orice fel de firma care livreaza carti in strainatate?

Teora

http://www.teora.ro/international.htm

Michaela

Mergi la inceput