Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kia spune:

Inainte de tacere - Ernesto Sabato, super carte!
Flash si Scrupule de Judith Krantz - le-am citit in franceza si mi-au placut tare mult.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky_dork spune:

Ok. salutari!
si eu citesc rodica ojoc brasoveanu. mi se pare extra super, in special "cocosatul are alibi"! am citit "quo vadis", iar acum mananc "12 scaune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Spovedanie neterminata de Gena Geamanu. V-o recomand!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Am facut in ultima vreme o pasiune pentru romanele lui Andrei Makine. Scrise intr-o franceza frumoasa, sensibile si despre sufletul rusesc asa cum prea putin il stim. Cel care mi-a facut cel mai multa placere atunci cind l-am citit a fost "testamentul francez", dar se poate sa fi fost si influenta criticii, care ne influenteaza mereu, vrind-nevrind...
Ultimul roman citit de Makine a fost "La musique d'une vie" si a fost foarte frumos si acesta. Daca va pica in mina, nu-l ratati!
Tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am reusit sa termin "Razboiul sfirsitului lumii" de Llosa, iar acum am de ales intre "Ciresarii" -s-o recitesc a nu stiu cita oara- si "Imparatul mustelor", aduse de sotul meu acum din Ro. Pe care mi le recomandati?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by iren

Am reusit sa termin "Razboiul sfirsitului lumii" de Llosa, iar acum am de ales intre "Ciresarii" -s-o recitesc a nu stiu cita oara- si "Imparatul mustelor", aduse de sotul meu acum din Ro. Pe care mi le recomandati?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

ciresarii, tot o stii..incearca "Inmparatul mustelor"..merita

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Buna!
Ce mai citim? Uite, chiar ieri am inceput Cartarescu, ''Orbitor: Aripa stinga'', excelent scrisa; chiar citisem Travesti-ul inainte si mi-a placut foarte mult.
Cineva mentionase pe site ceva despre Lolita, despre Veronika, despre 11 minute, Alchimistul - in ultima vreme au fost traduse carti foarte bune, uite am citit Tunelul lui Ernesto Sabato - nu stiu cum, dar tot carti cu iz psihanalitic imi pica in mina; Tunelul se va pune in scena, probabil, la Nottara - si cred ca merita sa veniti sa vedeti spectacolul.
Apropos, cele de prin tara (inca) pe la ce piese de teatru ati mai fost? Sa mergeti sa vedeti Shirley Valentine la National si sa imi spuneti cum v-a placut! Cred ca toate ascundem in noi o Shirley Valentine care trebuie redescoperita!
Anima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Andrada,
Poti sa descarci gratuit citeva carti de pe site-ul Polirom: www.polirom.ro si, nu sint chiar sigura, dar e posibil ca Editura Trei sa iti trimita carti din tara. Site-ul lor este www.edituratrei.ro, sper sa iti fie de folos.
Anima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinabeve spune:

Iren, daca as alege eu as alege Ciresarii; "Imparatul mustelor" e deja in alt registru. Le-am recitit si nu cred ca nu as mai face-o daca as avea timp.
Asadar, pentru Ciresari!
Nu stiu exact de ce, poate pentur ca sunt mai naivi decit copiii de pe insula, poate pentru ca imi mai lasa o urma de speranta ca barbaria nu ne-a cumprins de tot si pe toti.
Tina

Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

mah, Ciresarii reciteste "a nu stiu cata oara"..Imparatul mustelor e la prima lectura..io asa am inteles..deci, Imparatul!

D.

Mergi la inceput