Ce ati mai citit?
Raspunsuri - Pagina 22
khristin spune:
Su eu mi-am luat de la biblioteca "Married with a communist"...Cine zicea ca a citit-o?
Cristina
descintec spune:
quote:
Originally posted by khristin
Su eu mi-am luat de la biblioteca "Married with a communist"...Cine zicea ca a citit-o?
Cristina
Conchita tocmai o rontaie, Khris. O sa o iau si eu zilele astea, azi am venit cu alta captura de prin librarii. Una dintre carti e "Imparatul mustelor", william Golding. O carte pe care incerc sa o gasesc de cativa ani. Abia astept sa le-o citesc copiilor. E despre o societate organizata de un grup de copii, care a supravietuit pe o insula pustie, in urma prabusirii unui avion. Treptat, armonia dintre ei e inlocuita cu violenta, care degenereaza in vanatoare de oameni. Sper ca asa ii voi lamuri cat de cat pe puii mei de ce e nevoie sa intri in sistem, sa inveti, sa ai legi.
D.
Llaura spune:
'Mnaziua,
M-am executat cu Rayuela lu Julio Cortazar (adica Hopscotch in ingles) (care am cititi in romaneste mult nuvele tare frumoase si romanul Castigatorii tot frumos), si mi-au adus-o la bibli, da' nu ma poci duce dupe ea intrucat ploua vreme de betie si 1.6x2 mile prin ploaie...eh sta ea ploaia!
khristin spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:
Cristina
Conchita tocmai o rontaie, Khris. O sa o iau si eu zilele astea, azi am venit cu alta captura de prin librarii. Una dintre carti e "Imparatul mustelor", william Golding. O carte pe care incerc sa o gasesc de cativa ani. Abia astept sa le-o citesc copiilor. E despre o societate organizata de un grup de copii, care a supravietuit pe o insula pustie, in urma prabusirii unui avion. Treptat, armonia dintre ei e inlocuita cu violenta, care degenereaza in vanatoare de oameni. Sper ca asa ii voi lamuri cat de cat pe puii mei de ce e nevoie sa intri in sistem, sa inveti, sa ai legi.
D.
Eu m-am apucat sa citesc la ea...mi se pare bune, dar e drama....nu are nimic de-e face cu comedia...Va astept pe cele care o mai cititi sa facem schimb de pareri.
Cristina
Laura B spune:
Va multumesc mult, fetelor! Eram foarte nemultumita de mine pentru ca nu am mai citit o carte de foarte multa vreme. Ieri am fost la biblioteca cu o lista de autori facuta dupa ce ati povestit voi si m-am intors acasa cu 7 carti.
Cand o sa am timp sa le citesc, asta e alta poveste. Deja aseara am citit pe nerasuflate din prima pe care am luat-o in mana: Coelho- "Veronika decides ..."
Laura
http://photos.yahoo.com/laura00ro
descintec spune:
quote:
Eu m-am apucat sa citesc la ea...mi se pare bune, dar e drama....nu are nimic de-e face cu comedia...Va astept pe cele care o mai cititi sa facem schimb de pareri.
Cristina
aaa, din cartile lui Roth, spuneam ca are un umor de-a dreptul delirant Complexul lui Portnoy..dar daca sunteti sensibile la fazele de sexualitate explicita, n-o cititi..
D.
marimar spune:
quote:
Originally posted by iren
Mai, fetelor, da nimeni chiar n-a citit Cavalerii lui Ioan Dan- trilogie? Ca n-am "auzit" pe nimeni...
Trilogia cavalerilor isi are actiunea in timpul lui Mihai Viteazul, si imbina istoria cu actiunile oamenilor lui din umbra.Cartile au un umor fantastic, eu rid in hohote de fiecare data cind le recitesc- a mia oara, dealtfel
In afara de Cavalerii, am mai citit de el si "Cavalerii ordinului Basarab", cu actiunea in timpul lui Mircea cel Batrin, care m-a incintat la fel de mult precum Cavalerii"
Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
Iren, burticoaso, exista aceste carti in librarii in RO ? Tare as vrea sa le citesc, si tocmai am o prietena care vine din RO, as vrea sa-i zic sa mi le aduca. La ce editura sint si cit costa????
14 sapt si
descintec spune:
quote:
Originally posted by conchita
Cititoarele lui Roth, nu vreti voi sa facem topic separat?
cui i-a venit ideea, ala tre sa-l faca
D.
descintec spune:
quote:
Originally posted by marimar
Iren, burticoaso, exista aceste carti in librarii in RO ? Tare as vrea sa le citesc, si tocmai am o prietena care vine din RO, as vrea sa-i zic sa mi le aduca. La ce editura sint si cit costa????
14 sapt si
eu nu stiu sa se fi reediat..poate prin anticariate sa fie..daca, totusi, stiti vreuna ca da, scrieti aci, si eu le-as vrea pentru copii
D.