Ce ati mai citit?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mai, fetelor, da nimeni chiar n-a citit Cavalerii lui Ioan Dan- trilogie? Ca n-am "auzit" pe nimeni...
Trilogia cavalerilor isi are actiunea in timpul lui Mihai Viteazul, si imbina istoria cu actiunile oamenilor lui din umbra.Cartile au un umor fantastic, eu rid in hohote de fiecare data cind le recitesc- a mia oara, dealtfel
In afara de Cavalerii, am mai citit de el si "Cavalerii ordinului Basarab", cu actiunea in timpul lui Mircea cel Batrin, care m-a incintat la fel de mult precum Cavalerii"

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Eu acum citesc "Tibetul secret" de Fosco Maraini, un orietalist care a avut norocul sa cunoasca Tibetul inainte de ocuparea lui de catre chinezi...o carte superba, despre o lume plina de taine si
mituri...Maraini a refacut traseul initial ani buni dupa ce Tibetul fusese ocupat de fortele "eliberatoare" galbene, si la sfarsitul fiecarui capitol face cate o paralele inainte-dupa...Extrem de interesanta care, vi-o recomand cu caldura.

Cu drag, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella spune:

va place Dan Brown??
The Da Vinci Codeo (original)- Sakrileg(deutsch)
Angels & Demons - Illuminati
Digital Fortress -Meteor

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

David Sedaris cam orice daca va place umorul negru (citeodata un pic cam prea.. negru).
William Boyd cu romanul Any Human Heart un jurnal minunat. De mult n-am mai citit o carte atit de buna!!!!!!

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by iren

Mai, fetelor, da nimeni chiar n-a citit Cavalerii lui Ioan Dan- trilogie? Ca n-am "auzit" pe nimeni...
Trilogia cavalerilor isi are actiunea in timpul lui Mihai Viteazul, si imbina istoria cu actiunile oamenilor lui din umbra.Cartile au un umor fantastic, eu rid in hohote de fiecare data cind le recitesc- a mia oara, dealtfel
In afara de Cavalerii, am mai citit de el si "Cavalerii ordinului Basarab", cu actiunea in timpul lui Mircea cel Batrin, care m-a incintat la fel de mult precum Cavalerii"

ba cum nu, Iren, numa ca eu personal nu am ramas marcata..decat atunci, pe moment, cand, fiindca am ochi albastri ca si capitanul ala de e erou pricipal, mi-i mijeam intr-una cum spunea cartea ca ii are dumnealui..maica-mea se tot lua de mine de ce tot tin ochii asa, da mie mi se parea fitzos rau, asa ca perseveram

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Coºmar – Rodica Ojog – Braºoveanu
ºi acum recitesc “Regii blestemaþi” de Maurice Druon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:

io i-am citit doar pe-ai lui Basarab, nici nu stiam ca sunt mai multi! o incantare, sincer, ar fi o lectura extrem de placuta, ma gandesc, pentru adolescenti? un fel de Dumas romanesc...l-as reciti, dar m-au tentat Descantec si Laura cu Philip Roth al lor, tre sa fac si eu un drumeag la "bibli" in uichendul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Si eu i-am citit si mi-au placut tare mult!

Mihaela si Alex (1 an si 9 luni)

quote:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by conchita

m-au tentat Descantec si Laura cu Philip Roth al lor, tre sa fac si eu un drumeag la "bibli" in uichendul asta.

N-am citit decat vreo 50 de pagini din American Pastoral, dar e o carte pe gustul meu, mai ales ca ma intereseaza cine sunt domne americanii astia si de unde vin ei...iar la bibli imi place tare, numai mamaitze dragutze, unele cam surde, unele cam incete, cred ca fac voluntariat, dar sunt tare dragutze si isi iau jobul in serios, iar eu sunt vedeta la bibli de cand am fost cu cardul de la Blockbuster sa iau o carte in chineza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nici nu stiu cum am uitat de el pana acum...Heinrich Boll ce mult imi place..."Fotografie de grup cu doamna" si mai ales "Opiniile unui clovn"...citit? placut?

Mergi la inceput