Mamici de Septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Codruta,cand ti s-a rupt apa ce dilatatie aveai,3 ??
Ca eu nu am mai fost de 2 sapt la dr(atunci colul era deschis) si mi-e frica sa nu am dilatatie mare fara sa mi se rupa apa..o fi posibil??si daca da,e de rau??
Sunt tare nerabdatoare pana luni,cand ma duc la control..sper sa fie totul bine...of,of..

Maddy & 39+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

GINA ,RALUCA SI MARY felicitari sa va traiasca puiutii mari ,frumosi si sanatosi

IOANA, MARY si multe bucurii

Irina iti multumesc pt raspuns (frumos foc Vladut)

Cge tare dragalasa Ancuta ,sa-ti traiasca comorile si sa te bucuri de ele

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, sinteti asa frumosi cu totii.

Multumesc de urari fetelor; hai ca meritati inca un rind de beutura: .

Sa stiti ca si la mine fornaie uneori Miruna, si cind ma uit in nas nu vad nimic.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelor am o foame in mine ma duc sa halesc si eu ceva

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

frateee, ce de evenimente!
felicitari noilor mamici!
la multi ani, ioana!

gata, fetelor, astazi va fi ultima zi la serviciu! nu am nici un semn de nascare, deci am sanse sa nu nasc pana diseara, sa-mi termin toate treburile si sa las totul in ordine. ( am instruit persoana care trebuie sa-mi ia locul. parca se rupea ceva in mine. habar n-are de nik!!!). in ultimele trei seri m-am vazut cu aproape toate prietenele (sa ma vada ultima oara cu burtoi). totul e in grafic. de maine pot sa nasc, cred ca o sa fiu pregatita .

sunt curioasa cine naste pe 3, la eclipsa.

cristina 39+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor frumoaselor!! Sper ca nu m-ati uitat. Eu m-am gandit de f multe ori la voi, dar nu am avut cum sa intru pe net. Nemernicii aia de la cablu nu au venit nici acum sa ne instaleze net-ul si ii astept de o luna si ceva. Acum va scriu din vecini.
In primul rand multe multe felicitari noilor mamicute! Va doresc numai bine voua si bebelusilor. Doamne ce de lume a nascut de cand nu am mai intrat eu....
La mine se pare ca se va intampla luni marele eveniment. Abia astept! Am sa va anunt.
Va pupic si va doresc numai bine.

Raluca, aproape 39s si din burtik
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineataaa
Raluca, Mary, felicitari pentru bebelusi, sa va traiasca, sa fie sanatosi si cuminti ca restul se poate "aranja". Voua refacere rapida si putere sa treceti peste ce urmeaza.
Ioana, LA MULTI ANI-multi si sanatosi, sa ajungi sa-ti vezi stranepotii.
Cge, superba Ancuta voastra. O sa franga multe inimi. Iar Victoras este un baietel minunat. Ai doi copii reusiti. (Sotul meu deja i-a compus lui Andrew un cantecel in care la un moment dat spune despre el ca e "baietel american si cu sange de oltean"-aici el se autoexclude ca el e ardelean)
Fetele cu nasucul cu mucisori la bebelusi sa va spun cum extrag eu mucisori din nasuc de la Andrew si merge.. Deci pun in fiecare nara cateva picaturi de solutie salina cumparata de la farmacie si apoi aspir cu pompita dar procedez in felul urmator: scot aerul din pompita, o bag in nara cu pricina, astup nara cealata cu mana si las apoi aerul sa intre in pompita. Nara cealalta fiind astupata, se formeaza un mic vacuum care scoate mucisorii. nu am eu destul sange rece sa insist sa-i scot pe toti odata dar repet de cateva ori operatiunea chiar daca nu-i place bebelusului si protesteaza. Premiem apoi copilul cumintel cu un san plin de laptic si uita instantaneu. Trebuie avut grija sa fie bagata pompita in nara pana cand nu mai trece aer pe langa ea ca sa nu traga aer aiurea ci mucisori. Operatiunea se face inaine de masa pentru ca vacuum-ul creat sa nu provoace voma bebelusilor. Spor la demucozitat Codruta si la mine nu se vede nimic cand ma uit in nasuc, ei sunt mult mai profunzi. Ia-ti pompita si treci la actiune. Cum am descris mi se pare cel mai eficient.
Pentru cele care li se pare ca bebelusul este constipat sau munceste mult pana sa faca kk, la noi merge foarte bine cand beau eu compot. Face de cateva ori bune cand nu beau face numai o data-dupa amiaza.
Marlena, Alexandru ce face? Andrew s-a mai linistit, doarme un pic mai mult ziua si nu mai e asa agitat seara. Chiar daca nu doarme (aseara a facut o pauza de vreo 3 ore in care a trebuit sa-i cant, sa-l plimb prin casa, sa-i vorbesc si din cand in cand papa) nici nu a mai plans. Este asa haios cand roade cateodata la titi, parca maraie ca un catelus caruia mimezi ca vrei sa-i iei osul preferat. Oricum maine se face o saptamana decand a inceput orarul asta de papa non-stop pe care l-a mai rarit un pic, in sensul ca mai si adoarme si lasa titi-ca daca e dupa el cat e treaz numai cu titi in gura ar sta. De suzeta nici vorba. O scuipa cu patos la orice tentativa de a-l pacali, indiferent daca e de la Avent(mai rotunjita) sau de la Nuk(ortodontica-adica plata pe una din parti) Ma duc si eu sa fac nani, ca imi ajunge pauza asta-m-am trezit sa-l pun pe bebelus in patutul lui si desi inca doarme, tot protesteaza in somn: se foieste, scanceste, se vaieta. Sper sa-l pot dezvata in timp sa mai adoarma in patul nostru.
Irina..ce sa-ti mai spun.. daca iti zic ca Vladut mi se pare ca seamana cu Andrew, spun totul, nu? (stii, chestia cu cioara si cu puiul ei)
Va

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Ioana,Mary

Gina,Mary si Raluca-felicitari pt bebe,sa va aduca numai bucurii!

Ege,parca nu ai semnat azi condica.Mai esti pe acasa?

Irina si Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cristina, foarte draguti copii ai, sa-ti traiasca si
sa-ti aduca numai bucurii !

Carmi 37 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bun venit Jessica Priscilla, Radu si Andrei! Felicitari mamicilor Gina, Raluca si Mary!
Mey, si muulte muulte flori (virtuale, deocamdata) pentru Ioana la aniversare cu schimbare de prefix! Sa ne traiasca si o floare suplimentara ca ea-i sufletul topicului "mamici de septembrie-octombrie 2005", in curand "copilasi/bebelusi de septembrie-octombrie 2005".
La noi liniste de o ora si jumatate. Ultimele doua zile au fost mai agitate, pana m-am prins eu ca de fapt fetei e foame si am suplimentat portia de laptic la 100-110ml la o masa. Stiu precis cat mananca fiindca ma mulg si-i dau cu biberonul: m-a mushkat pitbullita de un san si a trebuit sa-l mulg doua zile. Dar s-a invatzat puturoasa de cand cu biberonul si de la celalalt san mai mult tzocaia decat sugea (desi daca-i dai degetul suge viguros), asa ca dupa o ora iar miorlaia ca vrea sa picoteasca la san. Asa se face ca am trecut pe biberon si Fulga se mulge de zor
De fornait fornaie si a mea, mai ales cand mananca sau daca-i nervoasa. M-am uitat si eu in nas, cand am vazut ceva am scos cu pompita sar de doua zile nu vad desi fornaie. Am sa aplic insa preventiv metoda Oana2004 (brevetata deja?) poate elimin cauza fornaielilor.
Altfel, de cand cu portia mai mare la mancare, s-a linistit iar, chiar daca sta treaza din ce in ce mai mult.
Iesim la plimbare zilnic cate doua ore, desi vine toamna cu pasi repezi. (nah, ce poiata m-am trezit astazi!). Si ne pregatim de botez taraa!
Pe care vrem sa-l facem ici-sha la Briusel pe 23 octombrie. Cu participare restransa din partea familionului, ca sa scapam de sfaturi si povetze.
Mai in gluma, mai in serios, sa stiti ca o monitorizez indeaproape pe Antoanela23 ca da semne ca se apropie momentul. Vorba Oanei, soon, soon.
Pana mai reusesc sa intru pe net, sanatate tuturor, copilasi mancaciosi, sarcina usoara burtoaselor si curaj celor care se pregatesc sa nasca (de obicei e mai usor decat te astepti!

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput