Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina transmite Catalinei daca mai vb cu ea multa sanatate si refacere rapida.
Laura nu a mai reusit Maraki sa faca vinete pentru ca nu a mai gasit vinete sambata deci a lasat-o pe alta data. Cred ca o sa ne spuna ea cand va face.
Ioana cand mai mergi la eco?
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

aici sant
Trebuie sa o i-au de la capat, am scris un roman si mi-a dat eroare cand am vrut sa il trimit
Fetele nu am scris ieri pt. ca m-am simtit rau( arsuri mari si stari de ) si m-am gandit sa nu devin plictisitoare cu aceleasi mesaje zilnic
Ideea cu nr- de mobil mi se pare foarte buna, o sa il dau Irinei, cu un sms se rezolva totul
Alina sant superbe pozele cu AyanEu tot eco 4D am facut insa totul tinea daca apasa dr. pe un buton ca sa se vada ca si la tine,bebele se vedea pe culoare roscata, din pacate pozele le-a scos normale.
Dana arati super mistoChiar ca a avut efect improvizatia cu sarafanulMi-a placut si mie mult
Bombonica ai grija cu efortul asta care il faci, durerea aia intre picioare o avem mai multe gravi, au loc modificari, se mareste bazinul si din cauza asta ne dor oasele intre picioare.Stai mai linistita pana nasti, timp o sa ai destul si de miscare, nu iti mai provoca singura dureri
Ioana si eu trebuie sa cumpar saltea pt. patut, cand ma duc cu socrosenia o sa vad ce ne recomanda vanzatoarea, oricum nu o iert si o pun sa cumpere ce e mai bun si mai scump
Fetele am uitat ce am vrut sa mai scriu, revin

pupici la toate

23+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Laura Ioana iar mi-ai amintit de vineteAstazi trebuie neaparat sa le cumpar, ma gandesc la salata de o sapt.O sa incerc cu una la microunde la 8 minute, daca nu merge le fac pe gratar electric
Irina azi vreau sa cumpar inca un borcan din ala stii tu cu ce( nu scriu sa nu provoc pofte
Astazi am evoluatam baut dimineata un pahar mare cu eis-caffe cu doua cupe( oare asa se numesc??? ) de inghetata, m-am simtit cam nasol dupa dar mi-a trecut dupa 3 ore

23+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina nu mai merg prea curand la echo....abia am facut luni ultimul...probabil peste vreo luna si jumatate merg din nou, sa vad ce zice si dr., acum sunt linistita, am vazut ca e totul ok si toata ziua pup pozica cu bb cu manuta in gura

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Dana La Multi Ani pentru ieri , sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine.
Super pozele cu voi , imi place rochita.
Alina transmite-i Catalinei sanatate din partea noastra si sa stea cumintica.
Va pup si pe celelalte.

Anca 20+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

NU mai scrieti fetelor nimic?Eu rontai la sticksuri ca sa imi treaca greatavad ca ajuta destul de bine
Cat priveste diferenta intre bebei....eu am ramas gravi cand avea Robert 8 luniM-am descurcat foarte bine cu amandoi, adevarul e ca am avut mare, mare noroc pt. ca Roxana a fost foarte cuminte, nici nu stiam cand se trezea, trebuia sa ma duc sa urmaresc eu daca doarme sau nu

23+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Maraki si mie mi s-a facut pofta de ceva... dulce... si care se papa tot din borcan... Yammy ...
WOW ! Dar ce fetitza cuminte Roxana ta. Bravo ei !
Asa da.

Acina, mersi .

Giova, caruciorul. Arata foarte bine, solid. Imi place mult.

Eu deja mi-am pus deoparte o camasa de noapte pentru operatie.
Am si o pijama noua, tot pentru spital, dar mi-am dat seama ca la operatie va trebui sa port camasa de noapte, doar n-or sa ma dezbrace de pantaloni.
Asa ca mi-am gasit una cu maneca lunga si cu fermoar pe toata burta.
Perfecta.

Daniela (20+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika bine ca ai revenit si inca cum cu pofte mari (sieu am fost azi la piata si am luat gogonele da sa vezi de acum desene ca nu am pus niciodata).
Ioana te-am intrebat ca eu credeam ca se merge mai des la doctor in ultimile doua luni si cum suntem in aceeasi perioada ma gandeam ca poate stii mai multe. Eu cred ca tot o data pe luna merg pana la sfarsit.
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Irina,din cate stiu eu, din luna a 8-a te cheama o data la 2 saptamani.Iar cand esti pe aproape se poate sa te cheme in fiecare zi si la un moment dat se poate intampla sa-ti zica: gata,ramai sa nasti.Asta s-a intamplat unei prietene si asa visez si eu sa patesc.Ca am vrut o maternitate care sa aiba neonatologie performanta si care sa accepte sa ma urmareasca pe toata per sarcinii, dar trebuie sa traversez tot Parisul ca sa ajung la ea.(Marele meu stres e ca o sa sa nasc in drum spre maternitate)
Acum eu nu stiu cum va proceda dr tau, dar cam asta e formula si asa am vazut ca ziceau si mamicile de pe forumurile frantuzesti.

Pe aici nu tr sa-ti faci griji pentru camasa din momentul nasterii, ca nu te lasa ei cu a ta .Iti dau o camasa sterila de unica folosinta. Am probat-o cand m-am operat de amigdale si ai senzatia ca esti imbracat in servetel,dar cine va sta atunci sa se gandeasca la asta

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor acum am venit de la dentist.
Pana acum mi-am facut 2 carii, de fapt au fost plombate, dar mi-au cazut si a trebuit sa le pun din nou.
Mai am una si gata, am scapat.

Monica m-am gandit eu ca nu te simti bine. Papa , numai sa nu mai ai greatza.

Fetelor eu mi-am cautat camasi de noapte cu nasturi in fatza, dar tot ce am gasit e oribil.Ce ma fac?
Ma gandeam sa-mi iau 2 si un halat, ca nu am.Eu nu am prea fost prin spitale. A si o pereche de papuci de casa, care sa aiba talpa sa nu ma ud si sa nu alunec cu ei.
De acum ar trebui sa avem pregatit, ca nu se stie niciodata.
Dupa 28 sapt. se poate naste oricand. Doamne da sa stea toti bebeii in burtica pana la 40 sapt.

poze
gio si bb Marco 25 fix

Mergi la inceput