Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana frumoase poze, la fel si rochita!!! Chiar ca pare suparica Oana, dar daca nu era e totul ok.

Alina, parca tu ai iesit cu Catalina. Nu ai nr. ei de telefon sa o sunam sa vedem cum mai e?

poze
gio si bb Marco 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Asteryaro, stai linistita, ca nu mai este nici un echo 3D.
Am sunat eu la ei si am primit urmatorul raspuns: NU MAI AVEM. L-AM DAT INAPOI.
?!?!?!?!?!?!

Asta e !

In schimb, dr. Constantinescu mi-a spus ca peste 3 saptamani sa-mi fac programare la el la cabinet, ca are un ecograf nou si f. performant. O fi 3D? Nu stiu, ca n-am intrebat.
Dar ma lamuresc eu acolo.

Ii doresc Catalinei numai bine !

Daniela (20+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ralu, da' de ce nu iti dau aia de la termopane un termen? Nu poti sa ii ameninti cu OPC-ul? Ca banuiesc ca ai dat un avans si ati semnat un contract, nu?
Asta e nesimtirea specifica din Romania, neseriozitate peste tot!
Sper sa iti gasesti o rochita frumoasa in oras.
Toanca, sper sa se termine odata controlul ala si sa te linistesti, te asteptam printre noi cu nerabdare.
Dana, Catalina are o problema cu colul si cred ca e in spital, a intrat acum vreo doua zile si ne-a povestit. Sper sa se faca repede bine, a zis ca ne da de veste prin Alina.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Pai cum adica, au dat aia echograful inapoi? Acolo nu face lumea echografii?
Astery si Dana, nu stiu daca v-am zis ca eu tot din Buzau sunt. Am plecat de acolo la facultate si nu m-am mai intors, mai vin doar sa il vad pe tata, dar mai des vine el la Bucuresti.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ralu apropo de termopane, zicea aseara Cristi sa incerce sa dea el jos geamurile vechi sa le pastreze in stare buna ca poate le ducem la tara si le dam cuiva sa le foloseasca. Dar daca si meseriasii de aici sunt la fel de seriosi parca vad ca stau vreo luna fara geamuri la camere... La ce firma ati comandat geamurile?

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Raluca, mama mia, dar ce neseriosi sunt astia cu termopanele.
Ce sila mi-e atunci cand ajungem sa depindem de tot felul de "meseriasi".
Ah ! Si pe mine ma intereseaza problema rochitei.
Pe 29 octombrie o sa mergem si noi la o nunta, se marita una dintre colegele de birou ale lui Cosmin.
Eiii, nu-i acelasi raport de rudenie ca in cazul tau, dar tot trebuie sa am si eu pe mine niste hainutze mai de colea.
Sper sa-mi gasesc un pantalon dragut (Asteryaro, poate auzi daca au bagat marfa la magazinul din centru ).

In privinta rochitei pe care ati admirat-o in poza, sa stiti ca-i de fapt o bluzitza de voal (second-hand) si un sarafan antic si de demult (a fost al mamei mele pe cand nici nu era maritata).
Dar a avut efect, nu .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ufff!..........Ieri mi-a plecat mesajulin neant.Nu stiu pe unde s-o fi ratacit!Oricum eram pe fuga si nu am stat sa aprofundez "problema".
Se pare ca acum e o moda cu al doilea bebe f repede. Am 2 prietene care sunt insarcinate a doua oara la 9 luni si respectiv 10 luni fata de primul.
Am facut si eu primele achizitii "timide" special bebe: biberon, perie de splat biberonul,termometru de baie, agatatoare de suzeta si cutie de suzeta. Acum eu nu le consider chiar"surprize"pentru bebelus ca n-am putut sa-l las acasa cand am plecatla cumparaturi. Pe de alta parte nu stiu cata "vizibiliate" are el din burtica!!! si i-am mai dat si voie sa traga cu urechea la discutiile cu prietena mea
Altfel eu am inceput sa ma scarpin mental!!!imi apropi mana de sanul cu beleaua,fac niste miscari artistice in aer,admir rezultatele cremei folosite si apoi nu ma lasa inima sa stric ce a inceput sa se refaca.Asa ca raman doar cu miscarile alea in aer!!! Daca nu m-as uita la zona n-as reusi sa ma abtin.Iar moasa se pare ca a nimerit crema care trebuie care are rezultate f bune, chiar daca nu e speciala pentru rani la sani.
Pisoi, nu esti singura germanofona.Mai stiu eu pe cineva care atunci cand a ajuns in Franta in loc sa-si puna la punct franceza si-a vazut in continuare de cursurile de germana.Ca acum a pus-oin cui -asta e alta poveste.
Dana,esti frumusica foc si esti o graviduta adevarata.Eu daca spun cuiva ca peste 2zile intru in luna a5-a imi zice ca fac bancuri. Cateodata ma uit la pantalonii de gravida pe care mi i-am cumparat devreo luna jumatate(erau la reducere)si ma intreb daca o sa-i port vreodata.Dar astea sunt asa....."mari dileme existentiale" poate peste 2 luni nici nu o sa mai incap in ei.Cine stie?Si oricum multe dintre voi aveti o sarcina mult mai inaintata decat a mea,asa ca e greu sa faci ocomparatie. Cu DPN mai am eu o nelamurire,dar despre asta.......altadata!!!

ana

Mergi la inceput

Anda, .
Trebuie neaparat ca atunci cand ajungi in Buzau (oricand !) sa ne intalnim. Nu se poate altfel !

-------------------------
Ana, mersi .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Adica suntem 3 buzoience... hm, dragut. Parca mi-a mai crescut inima!

Dana, m-ai dezamagit profund! Auzi, au dat echo inapoi... Tocmai cand ma bucuram si eu . Cred ca tot la Bucuresti ajung.
Azi, dupa ce mi se intoarce masina din deplasare, ies in oras, la magazinul acela. Poate au adus ceva de sezon. Tu ai reusit totusi sa ajungi acolo? Te intreb fiindca am vazut ceva rochitele mai elegante, de ocazie, sigur, nu negre, ci culori pastelate... O sa merg azi in prospectie, si eu tot pantaloni caut, nu sunt adepta fustelor/sarafanelor iarna, sa ma fluture vantul la d-ra -utza .

Kiki super- 21s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Asteryaro, n-am ajuns la magazin.
Zilele astea am stat cu Oana si mi-ar fi fost imposibil sa ajung cu ea acolo. Drumul e lung si s-ar fi plictisit in carucior, iar daca as fi ajuns totusi, ma indoiesc ca as fi putut sa vad sau sa probez ceva.
Rochite de ocazie nu vreau, de fapt nu vreau deloc rochitza.
Eu vreau pantaloni.
Nici nu ma gandesc sa fac toamna si iarna in rochie.
Nu, nu, nu !

Am vazut canapeaua.
S-o stapaniti sanatosi !

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput