Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata burtici!
Cu salteluta din iarba nu stiu ce sa zic, am cautat pe forum si am gasit o gramada de opinii atat pro cat si contra. Denisa, nu as lua totusi saltea relaxa pentru ca oricum bebe nu va dormi decat 7-8 luni maxim in patutul asta si dupa aceea o sa-i iau pat de o persoana si ii fac atunci saltea ortopedica. Mai vedem....toata lumea imi spune ca mai am o gramada de timp pana in decembrie, singura mama imi tot atrage atentia sa fiu pe faza, sa am grija si sa fiu pregatita ca poate o mostenesc si pot sa nasc oricand dupa 7 luni. Dezavantajul este ca in Bistrita nu am posibilitatea sa merg in magazin si sa cumpar orice (cum au fetele din Bucuresti de ex) pentru ca nu gasesti mai nimic, asa ca trebuie sa-mi comand din timp chestiile mai mari, de care o sa am nevoie!
Giova nici eu nu cred ca vreau imediat al doilea bb diferenta de 3-4 ani mi se pare cea mai buna!
Ralu cu slabitu ai dreptate, si eu tanjesc sa incap iar in vechile mele haine, sa ma pot imbraca si eu cat de cat elegant si sa arat a femeie! Cu toate astea eu ma bucur din suflet de starea de si mi-e tare drag cu burtica. Stiu ca dupa ce nasc nimic nu va mai fi la fel. Eu profit acum cat il am pe bb cu mine ca dupa aia nu va mai sta el cu mami, va fi baiat mare....Ii cant, ii citesc, povestesc cu el tot felul de probleme si mi se umplu ochii de lacrimi de fericire cand misca burtica, cum se vad ghemtoace ca se misca din stnga in dreapta si eu nu stiu niciodata daca e caputul sau funduletul[:d]...pupa mama pe el!

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salutare, fetelor !

Am revenit !

Acum absenteaza Maraki ?
Monica, sper ca esti bine, da-ne un semn.

Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea. Sunteti niste dragutze.
A fost bine, m-am simtit excelent.
Am avut si musafiri: prietenele mele cu familiile.
Super !
Aici sunt eu aseara (doamna serioasa, la 35 de ani, cu copil si burtica).

In rest, toate bune le mine. Adica:
- misca bebe din ce in ce mai mult si mai puternic;
- mi-e o foameeeee de nu mai pot (m-am si cantarit saptamana trecuta. Am 62 kg, adica 11 kg in plus pana acum. Si cand stau sa ma gandesc ca m-am tot abtinut sa nu pap cat as fi vrut... ma cam ia cu fiori);
- cu greata stau binisor, doar din cand in cand, mult mai rar.

Asa ca e bine.
Nu mai pun la socoteala oboseala, mersul la baie de n-shpe mii de ori pe zi/noapte, faptul ca nu mai incap in mai nimic, ca mi-e somn aproape tot timpul, ca n-am chef de nimic...

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Ca de fiecare data, in ultimele zile, nu am timp nici sa respir.
Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca mi-e dor de voi....si de discutiile cu voi.
Da, inca mai dureaza controlu......
Cand mai pot mai intru.
Pana atunci va pupic pe toate

Toanca si bebe Matei Alexandru 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti fetele cu burtici.

Giova, sa va bucurati de lucrusoarele primite si va doresc bafta in cautarea patutului.
Dana, ce bine arati in poza si ce ti-a crescut burticul. E superdraguta rochita.
Ioana, si eu sunt mandra de nu mai pot de burtica mea si nu acum am probleme cu slabitul, ci dupa pentru ca la mine au inceput sa se puna kilogramele in pregatirea sarcinii si am mult de recuperat. Dar noi sa fim sanatosi.
Cu salteaua si eu am indoieli, dar pana acum m-am documentat mai mult pe net, trebuie sa incep sa umblu prin magazine sa vad si eu pe viu lucrusoarele de bebe. Pana am stat cuminte pt ca stiu ca nu ma pot abtine daca imi place ceva.
Astazi sunt plina de draci pentru ca bineinteles ca firma de termopane nu isi respecta termenul si m-au anuntat azi dimineata dupa nspe telefoane ca nu sunt gata azi si ca nu imi pot da un termen. Asa ca o sa trag o raita prin magazine sa imi caut o rochita eleganta, pe 15 este nunta sorei lui Ovi, sper sa gasesc ceva cu butik.
Va pup si sa aveti o zi cu soare in toate privintele.

Ralu 25+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Dana ce mamicuta frumusica esti! da' ce avea Oana de era asa necajita? Ai certat-o?

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ralu eu am o prietena care zicea ca si-a luat salteluta din iarba din Carefour din Brasov si este super multumita de ea, bebe are 8 luni jumate si zicea ca nu s-a deformat si este foarte practica.

Ioana si 27+
Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata burticute
Si eu tot o fetita vreauuuuu, de fapt asta am vrut de la bun inceput doar ca a aparut baietel. Dar nu vreau acum, peste trei-patru ani, sa vedem ce va mai fi, cum spuneam, nu sunt eu foarte convinsa cu al doilea bebe. Si de unde stiu eu ca iese fetita? Ca pot doar sa incerc, sotiorul meu zice ca incercam pana iese fetita, pai da, fac crescatorie i-am zis eu!
Cu salteaua nici eu nu stiu ce sa zic, habar nu am de care sa cumpar, astept sa cumpar intai patutul, si pe urma vad eu, oricum nu iau de burete ca ma gandesc ca transpira bebe.
Dana, frumoasa poza, si tu si Oana sunteti doua frumoase, vad ca micuta ta creste de pe o zi pe alta.
Si eu ma trezesc noaptea sa ma duc la pipi, m-am saturat de cate ori ma trezesc, ca sa nu mai zic in timpul zilei de cate ori ma duc! Am senzatia ca ala mic se joaca pe vezica mea si ca ii face o placere nebuna sa faca chestia asta.
Buna ideea Irinei cu nr. de telefon, cum facem chestia asta?
Pup fetele si ma apuc si eu de treaba, intru mai tarziu
Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Raluca , Ioana si Anda, mersi dragelor pentru aprecieri.
Ah ! Ce bine ma simt .

Eu am 2 patuturi, unul l-am tinut la mine, iar pe celalalt la bunici.
La unul dintre ele am saltea din iarba de mare si la celalalt am saltea Relaxa.
Sa stiti ca sunt foarte multumita de ambele.

Din cate stiu, medicii recomanda saltelele din iarba de mare, dar nu stiu de ce.

Ioana, n-am certat-o pe Oana. Nici vorba.
Dar o facea special, fiindca ii spunea Cosmin sa se uite la el, iar ea tocmai asta nu vroia sa faca, ca sa-l inciudeze.

Unde este Catalina ?

Toanca, bafta !

Daniela (20+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dana bine ai revenit si frumoase poze. Ce botic avea Oana !!!
Ioana si la mine se muta cand pe o parte cand pe alta si nus tiu niciodata ce este ba ieri ne-am amuzat serios cand s eumflase pe o parte si era ca un ghem iesit in afara acum ce o fi fost doar el stie. Eu vreau sa il intreb pe doctor care e pozitia poate asa imi mai dau seama si eu.
Ralu bag de seama ca ai de tras cu termopanele alea nu gluma.
Pisoi si mie mi se pare buna ideea insa vad ca nu prea e nimeni entuziasmat ....... ma abtin nu mai zic nimc.
Toanca mai dureaza mult controul tau?
Monika gata treci la scris o zi de pauza ajunge . Acum pe bune dc nu scrie nici azi e mai rau decat ciudat.
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dana, bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai distrat la petrecerea de ieri! N-am apucat inca sa vad pozutele, dar ma uit imediat.
Este adevarat ca avem echo 3D in Buzau, in Dorobanti, la "Life"?

Catalina este in spital, din cauza contractiilor si a colului... Speram ca este bine. Daca poate cineva sa ia legatura cu ea, sa-i transmita sanatate si rabdare.

Eveniment: este prima data cand stau la birou si-l simt miscand pe bebelake!!! Mai, ce senzatii placute!

Pupici si-o zi buna.

Kiki super- 21s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput