Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce noroc pe capul tau, daca ai fi fost in ro. ar fi murit copilul chear sa fi avut si zile, spuneau ca nu-i mare, ca nu se poate...si il lasau....in galeata.
Felicitari, ce ma bucur ca e bine.

Paulacu Paul 26+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ce mai conteaza cine il deschide poate chiar Giova revine si il deschide sau dc nu se gaseste cineva vreo moderatoare sa il deschida. Doar nu ar fi prima oara. Dana nu cred ca intra asta seara.
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna seara fetele,
AYUMI ce veste minunata ne-ai dat, am spus o rugaciune pentru tine si pentru fetita ta, sa creasca mare si grasa si frumoasa!
Ralirali, ramasesem datoare cu un raspuns: lucrez la un dealer Connex (mai maricel) pe un job foarte cool dar cu un salariu de ... stii tu ce.
Alina, sunt asa si asa. Cu sanatatea stau bine, azi de pilda nu am avut dureri sau contractii. BB se misca foarte des, toata ziua da din picioare de am inceput sa ma stresez ca e ceva in neregula. A inceput sa se vada prin burta deja miscarile, spre deliciul tuturor! Mi-e teama ca de stresata ce sunt e asa de agitata!
Stiu ca o sa ziceti sa ma calmez dar mai am putin si postez la capitolul "In unul sau in doi mergem mai departe". Dar sper sa ma mai linistesc.
Catalina ce face?
Doamne, nu-mi vine sa cred ca deja a nascut prima dintre noi!! Si ai dreptate Paula, mare noroc ca e acolo, si nu in Romania!
Doamne Ajuta! Sa ne vedem toate cu copii in brate! Macar de asta ma bucur, ca o am pe fetita, orice mi s-ar intampla...

J 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor,va multumesc mult de tot!M-ati emotionat pana la lacrimi prin mesajele voastre.
La nastere nu ii dadeau prea multe sanse,dar acum spun ca starea ei este foarte,foarte buna;desi a ajuns la 390 grame.
Sunt norocoasa ca am mult lapte si o ajuta foarte mult.
Ai dreptate,Paula.Daca eram in Romania,fetita mea nu avea nici o sansa.
Mi s-a spus ca mi-o vor da acasa cand va face cam 2300-2500 grame.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Giova,iti multumesc ca ne-ai trecut pe listuta.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor incerc eu sa vad daca reusesc!

SPER!

Daca nu vom scrie tot aici. Ce are ceva?

Ursoaica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor am reusit ne vedem la capitolul 44!!

Ursoaica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

se poate sa intru si eu in grupul mamicilor de ian -feb?
eu voi naste in feb, undeva intre 15 si 25. ce tb sa fac pt asta?
multumesc anticipat
andreeaC

Mergi la inceput