Mamici de ianuarie-februarie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Marchplayer te rog intra si-ti reediteaza mesajul, ca s-a largit pagina si ne cearta moderatorii.
Nu mai mult de 5 simboluri pe rand si cu pauza intre ele.
mersi, sper sa nu te superi pe mine.
poze
gio
si bb Marco 25+
irinadum spune:
Va dati seama ca la noi s-a spart gheata devreme ? Fetele de la septembrie-octombrie nici nu au terminat din contra ce sa mi zic de cele de la noiembrie-decembrie? Uau ce grupa avem .
Sa fie sanatoasa Ayumi si mamica la fel.
Irina 27+
Denisam spune:
Buna burtici,
Marchplayer-felicitari pt fetitza, deci se inmultesc, ce bine
Ayumi- SA VA TRAIASCA FETITZA< sa fie SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!-ma bucur asa demult pt tine, sper sa fie toate bune si sa o tina in spital pian anunge la greutatea corespunzatoare, am impresia ca in jur de 2kg e ok si ii vor da drumul, dar stiu ei mai bine-nu-mi vien sa cred ca la doar 1/2 kg e totul ok, desi stiu si eu aici un caz -a anscut la 24 de saptamini tot o fetitza..
M-ai cam speriat cu placenta ca si la mine e tare jos, dar sper sa ajung la 7 luni cel putin.
Giova,cand potizi, vreau sa te rog sa ma ajutzi si pe mien sa fac un link cu numele Emma sub care sa pot pune poze, tu stii sigur..Mersi si 
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Denisa sorry, dar acum plecam acasa.
Fetelor poate stie una din voi, care intra in weekend pe net, sa deschida un nou cap.
E usor, copiati listele mele de pe prima pagina.
Va pupic pe toate.
poze
gio
si bb Marco 25+
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Acum am venit si eu acasa, am fost cu Gabi pe la cumparaturi.
AYUMI, m-ai surprins si m-ai emotionat foarte mult! Bine ca e bine fetita! Si ca esti bine si tu! Nici nu stiam ca se poate sa nasti asa devreme! Felicitari si multa, multa sanatate la amandoua!
MARIA, camasa de care ti-am zis am vazut-o la BabyExpo, de la firma Roccoco parca. Dar sa stii ca nu era deloc un model care sa-ti atraga atentia.
DANA, ce micuta si fragila era Oana! Si ce fata s-a facut! Cat a avut la nastere?
GIOVA, super listuta cu ce trebuie sa luam la spital! Chiar ma gandeam la o astfel de listuta! Merci!
MARCHPLAYER, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa!
TOANCA, CATA a avut niste dureri si intepaturi in partea dreapta, contractii mai dese si s-a dus la dr. Acolo a constatat ca i s-a micsorat colul si s-ar putea sa faca cerclaj. Pentru inceput incearca cu repaus total la pat si sa speram ca va fi de-ajuns. Oricum, nu va mai merge la servici, va sta numai la pat. Fetita e foarte bine, asta conteaza cel mai mult. A zis ca ma suna cand are vesti, cred ca azi a venit acasa din spital. Va tin la curent cum aflu ceva.
JANINA, pe unde esti?
Va pupic pe toate!
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Monica, stiu ca is bune cu ceapa, si mie imi plac la fel, si poate cu o linguritza d esmintina dc le vrei mai aleba ca s anu pui maioneza, dar ma mir ca si ceapa iti face rau, of saraca de tine, incearca atunci mincaruri usoare ca piure, paste cu brinza si supe, stiu ca ti se ia de ele la un moment, dar de.. ce sa facem acuma..
Inca nu-mi vine sa cred ca a aprut fetita lui Ayumi si mi s-a facut pielea gaina si ma si gandesc ce e cu placenta aia, astept sa revina sa o intrbam mai multe.
Denisa
23+
BEBIK
maraki spune:
Denisa eu abea astept sa ne spuna ca fetita a luat in greutate si totul e in ordine.Am facut salata fara ceapa, supe si branza nu suport
De asta spuneam ca o sa ajung sa mananc creme la borcan pt. bebelusi
Chiar nu mai am idee ce pot sa mananc
Cine o sa deschida capitol nou? Eu nu ma pricep![]()
24fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
paula2003 spune:
Eu cred ca e nu vrea sa-mi dea si gata, i-am spus si mi-a spus ca nu-i nimic gratis. De analize m-a trimis la clinica privata... Nu stiu ce sa fac???? Am venit noua la ea, dar veche cu fetita de la nastere si am ajuns la concluzia ca e ....rea.
Ca sa fac??? M-am saturat de dat bani pe medicamente si atunci v-am intrebat pe voi. Am sa fac o sesizare la CASB si sa vad ce-mi spun si ei. Am mai avut cu ea un conflict cu laptele pt. fetita, cel gratuit si am fost la minister....si ca sa aflu de acolo ca nu a vrut sa o treaca pe lista de lapte praf ....si au sunt cei de acolo si au facut-o cu ou si otet, ea tot imi spunea ca o trece dar nu stie de ce nu-i pe lista.....
Acum nu mai pot sa ma mut 3 luni dar dupa ce nasc cred ca ma mut cu copil cu tot, mai e si o cunostinta de-a surorii mele, am anuntat-o pe sora de intentia mea si a spus ca sunt libera sa fac ce vreau.
Multumesc mult.
Paula
cu Paul 26+
siAlexandra 
Denisam spune:
Giova dc mai esti deschid etu subiect nou, cand potzi.
Referitor la ce te-am rugat, evzi dc pot iface cev asub Bebik, am uitat ca am acolo, mai ales dc iti dau eu adresa de url, sau dc imi psui tu pasii inserez eu adresa de url.
Mersi mult si weekend placut pe cine nu mai vedem pina luni!
Denisa
23+
BEBIK