Sunt speriata-cauze trompe infundate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Magic iti recomand sa schimbi medicul.
Cat despre instilatii parerile sunt impartite. Prefer sa merg pe mana dr T care mi-a spus ca analize de genul HSG sau instilatii hidrotubare sunt niste proceduri barbare, care pot genera infectii si care nu respecta deloc ciclul natural al organismului. Mai pe romaneste lichidul se introduce exact invers fatza de drumul natural al ovulului si ca poate cu adevarat verifica permeabilitatea trompei dar nu si functionalitatea ei. Bun. O sa intrebati atunci de ce atatia medici recomanda HSG si instilatii. PEntru ca nu toti gincologii fac laparoscopia diagnostica, care este la ora actuala singura interventie chirurgicala, minim invaziva care poate verifica si trata ovare, trompe si poate da diagnosticul de endometrioza.
Cat despre HSG si eu am facut-o inainte insa sa dau peste dr Tutunaru, nu m-a durut deloc dar nici nu mi-a spus lucruri bune: trompe infundate. Deci tot la cutzit am ajuns. Mai bine scuteam de la inceput banii de HSG si consultam si alti medici. Cand am ajuns la T m-am infuriat groaznic ca nu a vrut sa se uite pe filmele de la HSG, dar dupa ce m-am informat, am ajuns la concluzia ca are dreptate

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Nely K, dar tu ai ovulatie? Ar trebui sa-ti iei si niste teste sa vezi daca exista ovulatia pt ca daca tu ai ovulatie mi se pare inutil sa faci stimulare, care are si efecte secundare dar sa dea si sterilitate definitiva nu am auzit
Trateaza intai anexita si vezi poate apare apoi si bb

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magic spune:

O prietena mi-a recomandat-o pe dr Mihaela Popescu de la Medicover Plevenei. A fost cineva la Medicover? Ati fost pacientele aceste doamne dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

tot ocolesti sa spui numele medicului de la Pantelimon. schimba medicul!!! nu vreau sa fac reclama nimanui...dar sunt multi medici buni!!!! cauta persoana potrivita! sotul tau unde a facut spermograma?
sunt multi medici specializati pe infertilitate! alege unul din ei!


MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maia69 spune:

am fost eu cativa ani la mihaela popescu/medicover, toate bune si frumoase, chiar si niste interventii reusite si oportune. pana s-au dotat cu un colposcop super modern, cu display, si s-a gasit ea sa imi puna nu's ce diagnostic, care era de fapt cancer incipient (doamne fereste!) si, repede! sa faca si excizia unei bucatele de col! va dati seama, unei femei de 32 ani, care nu nascuse, sa te apuci sa zgarmi colul! aaa! ca sa nu mai zik de cauterizarea pe care mi-a facut-o direct, fara a incerca intai un tratament medicamentos. norok ca am ajuns la o dr buna, care, ca sa ma linisteasca, m-a trimis la o super anatomopatolog, cu zeci de ani de experienta si m-am lamurit ca nu aveam nimic, slava Domnului. da' nu va zik prin ce am trecut zilele alea, canmd ma gandeam la numai la nenorociri. Chiar si aici pe site este vorba de dr fff competenti, specialisti in asemenea probleme. te rog, nu te da pe mana oricui. Mult succes si sa ti se indeplineasca dorinta de bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magic spune:

Medicul de la Pantelimon se numeste Mihai Dimitriu si nu i-am precizat numele pentru ca nu am vrut sa-i fac reclama.Metodele folosite in acest spital sunt unele inumane insa el fost primul (dupa ce mai fusesem la alti 4 doctori) care s-a gandit sa-mi vada trompele si nu sa ma indoape cu tot felul de hormoni sistimulatori.Sotul meu si-a facut spermograma la Spitalul CFR la biolog Mioara Matei.
Stiu ca sunt o multime de dr foarte buni insa nimeni nu-mi ofera si nume. Va rog recomandati-mi un dr bun.
Testele de ovulatie ce presun? Cum se pot face aceste teste pentru ca eu inca mai sper sa se fi inselat dr meu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Iubita eu iti recomand dr DENISA PROTOPOPESCU de la Medsana si spitalul Municipal. Eu am minunea in brate datorita acestei dr dupa perindat pe la o gramada de medici in decurs de 11 ani. Primul FIV si reusit din prima cu sarcina dusa la capat la termen si adus pe lume o minune de baietel cu dr Denisa Protopopescu(mama doi a fiului meu).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va recomand doctorita cumnatei mele, DR. Cristian de la Elias, care in doua luni ii va aduce minunea pe lume. Si, credeti-ma ca e o minune, dupa ce mai multi doctori i-au spus ca nu va putea duce o sarcina pana la termen. Ea are uter bicorn, o malformatie deosebita a uterului, dar si trompele infundate.A pierdut inainte o sarcina si era sigura ca nu va avea copii...si are 26 de ani! A fost la dr. Cristian de la Elias si i-a facut histero si apoi instilatii o data pe luna, timp de trei luni. I-a dat antibiotic sa nu faca infectie de la instilatii. La o luna dupa ce le-a terminat a ramas gravida si acum mai are 8 saptamani pana sa nasca. E adevarat, sarcina a fost supravegheata o data pe luna, desi ea sta in provincie si a fost mentinuta cu tratament (no spa si utrogestan). Insa totul e ok. Are baietel:))

Mult succes!!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mie dr Cristian mi-a tratat cu ceva ani in urma cand era medic la Pantelimon niste noduli la san. Este buna intr-adevar, dar tot la Elias mai este dr Tutunaru super bun in probleme de infertilitate.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maia69 spune:

magic, ti-am trimis mail pe contul tau de yahoo. tinem legatura, dc iti mai pot fi de folos cumva, cu cmm placere :)

Mergi la inceput