Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am vazut acu pe casa-ro, da nu cre ca poci merge...tu?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

ce intalnire-n baden? eu n-o gasesc pe casa-romanilor!
eu cred c-as putea ajunge la cea in baden dar la cea de pe 10 in züri nu pot ca ii facem chef-surpriza lui soacra-mea de 60 de ani exact atunci!... nasol....
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by pistachio

ce intalnire-n baden? eu n-o gasesc pe casa-romanilor!
eu cred c-as putea ajunge la cea in baden dar la cea de pe 10 in züri nu pot ca ii facem chef-surpriza lui soacra-mea de 60 de ani exact atunci!... nasol....
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/detail?.dir=9aec&.dnm=3c16.jpg&.src=ph

Uite aici:
http://www.casa-romanilor.ch/evenimente/2005/crb_infiintare.htm

Dar cum nu stiati? ca io am primit invitatia si pe email (de unde mi-or fi luat adresa de email??.... Hm... banuiesc io!)
Oricum am inteles ca aceea nu e intalneala de ziua romanilor e doar un fel de sedinta.... Si oricum pana acolo nu mak ca e muuult prea departe. Pai eu fac eforturi pana la Zürich sa vin dar``mite in Baden.... Las` ca infiintez si io grupul romanilor din schwyz... si vom fi: cate cantoane atatea grupuri de romani)

Adela , mamica de

Mergi la inceput

Hihi, Adelu, poi hai sa infiintzam clubu mamicilor romance, vedem noi ce bagam la expozitzii, modele de olitze, de pampers, de contzinut, etc
In alta ordine de idei io-s o vaca, am pus mina dimineatza pe para becului din priza de pe hol, in loc sa pun mina pe suportu de plastic...Am dat cu spray Bioxiteracor, shi-am ramas numa cu-n deget accidentat, da tot doare.
Aci e soare, frumos, o sa scoatem shi noi nasu p-afara mai tirziu.

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetili,
Lorelei ma bucur ca nu va stresez cu problemele mele de bebelusha
Iren nu te lasa batuta cu Bogdanelul, ca tzi-am spus ca am pus ochii pe baietzel, ca-l vreau de ginerel
pistachio cred ca esti foarte fericita ca vrea la oala. Isabella pina la "cachi", casca gura dupa papi, cum ma vede cu linguritza parca devine o vrabiutza cu pliscul dupa mincare.

Uff, nu mai poci scrie ca plinge pisicuta mea, va pupicesc ca ma duc sa-i dau tzitzica

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

irenu>Cum e? Ati scapat de pampers? Si tu cum te mai simti?

In alta ordine de idei io ma chinui sa fac un calendar pentru bunici cu pozele Juliei in diverse decoruri.... si nici nu mai vad bine cat am stat sa aleg poze si acum sa le combin pentru fiecare luna. Si pana duminica tre sa fie gata.
Dupa cum vedeti nu ma plictisesc.

weekend placut la elvetience!

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Dragele mele, eu ma lupt de ieri cu o migrena cumplita. Ieri am iesit totusi cu sotzioru' la o pizza, da am platit-o scump, cu dureri pana in strafundurile globului ocular. Offff!
sper ca macar voi sa aveti un weekend frumos si plin de sanatate.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Seara, dragele
Io-s inca sub stare de shoc de cutremur, fuse o zgltziiala mijtoaca, da numa nitzel, de m-a luat instant motoru, m-a luat tremuratu shi-am fugit la usha, sa sun la vecini, sa le zic cc ca-s singura, shi de-o veni unu mai mare, sa shtie de mine Bine ca n-am sunat, ca de la vecini s-auzeau risete shi tot tacimu, cre ca ajtia beau ca-i meci, nici n-au simtzit nika
Io ma tratez de infectzie urinara, deocamdata dadui likidu la analiza, da pina vine rezultatu, iau nejte pastile, ca de trei zile stateam pe painkiller-e
Miine-mi vine sotzu pe la prinz, da cre ca pina miine nici nu dorm, ca m-e frica.
Pup la lume shi-o seara fara zgiltziieli, decit alea de le jtitzi voi

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Fetele, am gasit doo evenimente interesante, presupun c-o mai fi shi altele, da n-am timp sa caut- www.ticketcorner.com
So, evurile-s urmatoarele:
- pe 3 decembrie vine Billy Idol la Züri- am uitat sala, da mai caut
- pe 17 decembrie simbata- vine Riverdance- biletu intre 50-80 fr, la Hallenstadion
Riverdance e in Züri de vineri pina duminica, da io am ales simbata, poate venitzi
Ei, ce zicetzi? Io optez pentru Riverdance, ca-mi plac tare mult, kit ca shi Billy e super...

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Hei despre ce cutremur vorbesti? Io n-am simtit nika (nu-i vorba ca am fost si la un party unde era muuulta lume si copiii zguduiau casa ...asa ca .....chiar de ar fi fost ceva am pus pe seama lor! plus ca eram si cu vinu in cap)

Ana> insanatosire grabnica. Ma rog pentru tine sa iti treaca migrena si sa incepi saptamana cu bine!

So, iren, ideea ta e minunata. Am vazut ca vine si Elton John pe 14 decembrie.... dar la Riverdance chiar as merge. (si la Billy manca-l-ar mama pe el)
Sambata,- 17 decembrie- Riverdance au un spectacol la ora 16 - ceea ce mi-ar conveni mai tare decat ala de la 20,30. Dar intai sa-mi intreb sotu` , ca fara el nu vin.

Konzert: Riverdance
Datum: Freitag, 16. Dezember 2005, 20 Uhr Tickets
Samstag, 17. Dezember 2005, 16 Uhr Tickets und 20.30 Uhr Tickets
Sonntag, 18. Dezember 2005, 15 Uhr Tickets
Ticketpreis: CHF 135.- (inkl. Pausengetränk) / 100.- / 80.- / 50.-
Medienpartner: Blick, Touring, Schweizer Radio DRS 1

la toate fetele,

Adela , mamica de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61389" target="_blank"> Mos Craciun pentru Silviu

Mergi la inceput