Din tara cantoanelor - partea a VIII a

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor, iaca am mai aparut si eu pe ecran, asta dupa o saptamina nebuna, nebuna de cind au schimbat ora, cupilu meu m-a facut sa pling , se trezea pe la 3 noaptea si gingurea, a vorbit vreo ora jumate singura, dupa care... a adormit
Sper ca voi v-atzi descurcat mai bine decit mine si nu v-au dat copiii dureri de cap.
In sfirsit azi s-a trezit la ora 7 (adica pina acum se trezea la 5 sau la 6), dar azi sint multzumita ca a dormit de la 9 pina la 11, asta dupa ce pina acum dormea vreo jumatate de ora pe zi.
Ufff, iaca v-am innebunit cu problemele mele si am uitat sa va spun ca bebelusha mea maninca de toate, adica gusta din ceea ce mincam noi, nu-i dau prea mult ca pe urma ma lasa cu sinii umflatzi, adio supt laptic.
Aaaa, si pentru ca azi a fost fata cuminte, diseara mama ii face tortuletz, daaaa, adica miine face cinci luni, vedetzi ce fata mare am, miine-poimiine o scot de maritat.
Iaca nu ma lasa sa mai scriu, a inceput sa bodoganeasca.
Pupici la toate si un sfirsit de saptamina cit mai placut.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza, fete!
Cam linishte p-aci, daca nu viu io sa va scot la liman, la coada raminetzi!
Noi stem cumintzei, plictiseala, ca duminica, deh, io am nejte dureri de burta cu shiroaiele-aferente, shi de-abia ashtept sa-nceapa saptamina.
Al meu sotz a ajuns bine, a-nceput deja sa faca cc cumparaturi, shi ma suna saracu in fiecare seara, mai ales ca sa ma-ntrebe daca inkid usha cu keia cin ies afara, shi daca inkid aragazu Saracu, l-am bagat in sperietzi
Cam atita, va pupam virtos shi mai revenim

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Fetele, ia aruncatzi un oki aci shi zicetzi-mi shi mie, mi-ar sta bine c-o tunsoare de-asta, ca asha mi-au recomandat fetele de la sectziunea stylista, ca m-am dus cu jalba-n batz Shi daca mi-atzi da idei shi de alta vopsea, taare v-ash multzumi shi tzuca pi täti!

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by iren

Fetele, ia aruncatzi un oki aci shi zicetzi-mi shi mie, mi-ar sta bine c-o tunsoare de-asta, ca asha mi-au recomandat fetele de la sectziunea stylista, ca m-am dus cu jalba-n batz Shi daca mi-atzi da idei shi de alta vopsea, taare v-ash multzumi shi tzuca pi täti!

Irenu', tunsoarea e mortala si cred ca ti-ar sta superb cu ea! eu abia m-am intors de la malina si ma culc o ora, ca mor de somn.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by iren

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Da, eu cred ca ti-ar sta bine. Si bruneta ti-ar sta, ca ai okii deschisi.
Editez ca acum am cetit in partea ailalalta ca nu gasesti ceva pe internet. Io mi-am ales o freza /machiaj/ochelari pe computer da` nici pana acum nu am avut curaj s-o incerc. (fiindca e cu parul mai scurt decat il port eu de obicei... si mie imi place lung )
Iti trebuie o poza cu parul strans, o incarci cum spun ei acolo si apoi te joci cu fatza ta .
www.ivillage.co.uk/beauty/makeover/frontpage" target="_blank">Uite si zi-ne ce ti-ai ales.

Adela , mamica de

Mergi la inceput

Adelu, merci frumos, da nu gasesc o poza buna...Bruneta nu cred, ca-s prea alba la fatza, shi am sprincenele roshu foarte deskis, io ma gindeam la un coniac deskis...

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

irene>Da coniacu nu e tot pe baza de rosu... hm...
Daca ai o noua culoare oricum iti trebuie si un nou machiaj. La broneta de ex, te dai cu fond de ten mai inchis... si bagi si alte rujuri.
Las` ca-ti fac io poza cand vin la tine.
Anuska nu ma da omu` de tine. Azi de doo ori te-am sunat si nik.

Adela , mamica de

Mergi la inceput

Adelu, io nu ma dau cu fond de ten, shi nici nu intentzionez sa ma apuc acu ...mah, un coniac cc combinat cu cappuccino, nush cum sa-i zic nuantzei pe care-o am in cap

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Ziua buna, duamnelor!
Noi n-am fost azi la gradi, ca educatoarea lu Bogdanelu e bolnava, mi-a zis sa-l duc miercuri, shi tot atunci o duc shi pe Juli la kinderhüüti.
Juli e miriita, ca-i dau caninii, shi nu mai ies odata, de fro luna se kinuie, mititica!
Ia zicetzi, cum vi se pare www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/1562531166/webcameras/102-7020532-6339335" target="_blank">nuantza asta ?
Io ziceam sa ma fac ceva apropiat de tenu shi culoarea sprincenelor mele, nu prea vreau sa le vopsesc...daca avetzi idei, hit me!

august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Cumatra, culoarea e intr-adevar deosebit de frumoasa, incearc-o, de ce nu? daca nu-ti sta bine, te razi! Simplu, nu?
Da Julie ce mai face? tot plange cu dintzishorii?
Adelushule, am fost cumplit de ocupata weekendu asta, numai pe drumuri aproape. Aseara cand am ajuns la Bern am picat pe la 10 seara moarta de oboseala. Poate te sun azi-maine, e bine?
Mira, ash fi vrut sa te intalnesc, da la socri am stat vro 4-5 ore, plus vro 3 pe drum, iti dai seama. Si am stat toti la masa si-am mancat si nu prea aveam cum sa spun- io plec sa ma intalnesc cu o fata, ca s-ar fi uitat chiorash toti la mine. Dupa ce ca ma duc de cateva ori pe an si atunci plec? da poate alta data, cu placere.
Dane, nu ne innebunesti, asha e, off, cand ai copilash nu prea te mai gandesti la altceva, mai ales cand e asha de micutz. Pupici multi printesei voastre.
va pup pe toate si va urez o seara faaaina de tot.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput