Bebelusi de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
ra_75 spune:
Codruta, am vazut pozele voastre. Ce frumoasa e Petra...(colega noastra de patut). Noi duminica asta avem botezul, ne-ati luat-o inainte...Parca era un ingeras in rochita aceea.
Si Alex a fost destul de foit, si ieri si azi. Eu cred ca de vina a fost papica...Nu-i ajungea. Dupa ce a mancat lapte din biberon parca era drogat. O sa incerc sa scot laptele si sa i-l pun in bibi. Ideea e sa bea laptele matern, nu sa stea neaparat la san, dar e asa de placut si comod sa il stiu acolo si imi pare foarte rau ca nu mai are atat rabdare sa manance de la san...Asta e! Mai vedem noi.
Orca voi incerca si eu. Chiar sunt curioasa cat lapte se aduna si daca asa il va manca mai linistit. Eu nu cred ca problema este din cauza cantitatii dar voi vedea pt.ca proba suptului nu am prea reusit sa o fac.
ramona
ra_75 spune:
De unde imi personalizez semnatura, ca nu mai stiu. Voi nu aveti pierderi de memorie? Cred ca de la oboseala dar cateodata nu-mi amintesc lucruri destul de importante.
Ramona si Alesc
ramona
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Katink, Emma e o scumpa si e grasunica la fel ca Sara.
Noi am fost la vaccin azi, a fost un cosmar. A plans mult si toata ziua a fost extrem de agitata, nici nu a prea mancat. Partea nasoala e ca nu face kk, desi i-am pus supozitoarele preventive pentru febra, la indicatiile medicului, bine-nteles. Ati mai vazut asa ceva? Azi parca am imbatranit, asa naspa zi am avut, sa treaca odata. Deocamdata nu are febra, multumesc lui Dumnezeu. Si maine ii voi pune supozitoare, doctora mea e tare precauta.
Va pup.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
MONAI spune:
Am uitat sa va spun ca avem 58 cm (a crescut 10 cm in 10 saptamani) si 5,980 kg, dar era cu pampersul pe ea (care are cam 200 gr). E tare voinica, doctora nu mai contenea cu uimirea.
M-a sfatuit sa-i dau incepand cu luna a 3-a cate o lingurita cu suc de portocale sau de mere intre mese(deci nu in loc de masa!!!!) ca sa incep sa-i obisnuiesc stomacelul. Eu cred ca o voi asculta, mi se pare o idee bunicica, desi eu vreau sa incep diversificarea dupa 6 luni si n-as vrea sa simta alt gust decat cel de lapte de mama pana atunci. Ce parere aveti voi?
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos
Irda spune:
Salutare fetele!
Anis sa stii ca e reala treaba cu stresul care diminueaza lactatia........eu am patit-o de acum am Milumil 1 in casa chiar daca n-am ajuns sa-i dau...ca si-a revenit in cateva zile "productia". Ai grija sa dormi suficient si sa mananci cum trebuie!
Eu nici macar atata nu reuseam si s-a simtit zdravan....imi scazuse productia cam la 1 sfert din ce era acum vreo saptamana jumate!
MONAI si Daria a plans vreo 6 ore in ziua cu vaccinul....suspina in somn, mi-era o mila de ea! La vaccin am plans eu mai rau ca ea ....de se crucea asistenta! Asta e ! E sufletul meu, nu?
I-a facut vaccinul pe la 10 dimineata si seara nu mai avea nimic.....nici macar nu-si mai ferea piciorushul cand o luam in brate! Si eu i-am dat preventiv Panadol Baby jumatate de lingurita la 8 ore si n-a avut nimic (febra, inrosire zona vaccin, piciorus etc)
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Irda spune:
MONAI nu e totusi cam devreme sa incepi cu suculetz?
Cu caca nu cred ca-i cazul sa te alarmezi.....Daria face acum cam 1 data pe zi...sau la 1 zi jumate! Li se mai maturizeaza si lor sistemul digestiv.....ca in prima luna era masa si caca!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
mamini spune:
Kulta, imi pare rau ca aveti probleme. si Veve mai face crize seara sau noaptea, dar nu f rele si e tare cumintica, dar se foieste si miriie si noaptea si eu nu pot sa dorm cind o aud, mi-e mila de ea. ne-am descurcat binisor pina acum si sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, ca ne descurcam si in continuare. mama vine pe 7, abia o astept si ne mutam pe 14-17oct. avem de alergat o gramada si pina nu vin "intariri" e greu sa ne miscam cu pitica dupa noi, mai ales ca o capiem daca o ducem prin magazine, la banca - am mai fost si a fost super-zapacita de mirosuri si oameni multi, obosita frinta seara, plinge de oboseala- prefer sa o lasam cu mama si sa fug cu iubi pe unde avem treaba.
MonaI, f bine a crescut Sara,pupicei sa treaca durerea de la vaccinut. aici se face abia la 3 luni, sper sa fie mai usor.
o noapte linistita tuturor
M
Oana C spune:
Am venit si noi de la controlul de 3 luni.
Ursulica noastra are 7,440 kg (16 pounds 6 ounces - americane) si 63 cm lungime.
Pediatra a spus ca putem sa incepem sa ii dam cereale, cite 1-2 lingurite/zi (cereale amestecate cu lapte de san, formula sau apa) pina se obisnuieste sa pape cu lingurita . Cred ca o sa incepem de saptamina viitoare, ca parca nu am curaj acum .
Cam atit.
Va pupam.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
mitub spune:
Pupicii mei tuturor mamicilor si bebelusilor, am revenit dupa botez, insa deocamdata n-am apucat sa punem poze (ca sa va spun drept la cate sute de poze s-au facut nici n-am apucat sa le vad pe toate, sotul inca se ocupa de descarcat de pe aparatele tuturor).
A fost totul super, Cristina n-a plans deloc doar un miau mic a scos, mami a fost super-emotionata (cand am iesit din casa sa plecam spre biserica imi tremurau picioarele) insa pana seara am dansat la greu in timp ce sarbatorita a dormit la soare in parc in carucior¡Kscumpa de ea
Asta seara am si cantarit-o, are 6.020 kg la 2 luni si 3 zile, e numai cutulite si foarte puternica ļ
Boga si fetele
mitub spune:
... si cateva raspunsuri din capitolul trecut
peca imi pare rau penrtu suferinta lui Niko, bine ca a trecut totul!
kulta cu putintica rabdare vor trece si colicii, ia-o usurel ca va fi bine, o sa vezi ca de la o zi la alta lucrurile se vor imbunatati
mamini era de asteptat ca sotul sa te mai ajute noaptea, desi cu mersul la servici ajung si ei gata zmbie, dar nici statul acasa nu inseamna distractie. Apropos, si eu scriu in continuare ce si cat a mancat la fiecare masa, se vede cum cantitatea creste pe masura ce creste si bebelul, dar o las cum vrea ea, 4 sau 5 mese pe zi.
anis tu esti cea care simte cel mai bine daca incepe sa scada lactatia din cauza serviciului, insa e posibil. Eventual incearca sa te mulgi in jurul orei la care ar trebui sa manance cea mica, si ia-o usor daca se poate…
cine intrebea de caderea parului este normala si apare exact la 3 luni dupa nastere, cand hormonii intra in limitele de dinainte de sarcina, perioada in care parul nu a cazut. Acum cade tot ce n-a cazut in cele 9 luni…deci o gramada!!!
acusor bebelacul este singurul care se da gratuity, nu este chiar asha de prost, toate formulele de lapte sunt adaptate pentru bebelusi si verificate, depinde insa de gustul final si de cum papa copilul tau, unora le place Humana si altii refusa Milumil, deci poti vedea daca Teo il accepta.
tot Bogdana si fetele care dorm