Bebelusi de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Anis, nu sunt babisme. Eu am avut 2 examene si din cauza lor mi-a scazut drastic laptele. Interesant e ca nu se observa imediat. Aveam examenul sambata, dar lipsa laptelui se observa abia luni.
Ai grija!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Anis, eu cred ca e adevarat ca stresul iti scade laptele, eu de unde am avut lapte girla in prima luna (a luat bebe 1300 g intr-o luna), m-am stresat rau cu mastita si noduli si bube si dureri si frisoane si chiar am zis ca eu trec pe bibe ca nu mai pot, iar dupa vreo saptamina mi-a scazut laptele la un sfert decit era, iar acum mincam mai mult bibe decit sin Dar n-are rost nici sa te stresezi ca pierzi laptele ca si asta e un stres in plus, mai bine ia fiecare zi asa cum vine si ce-o fi o fi (asa gindesc eu acuma ).

Acusor
, bebelina mea cauta cu gura si isi maninca pumnii si cind ii e foame si cind ii e somn si cind o doare ceva, i-am indesat multe titi si biberoane pe git pina m-am prins. II dadeam titi si o apuca disperata ca sa o scuipe dupa 2 secunde, bibe la fel, iar dupa 5 minute adormea dusa si dormea vreo 4 ore, deci...

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink o scumpica Emma si seamana cu tine la greu!!! Frumoase poze! Si grasunica buna de papat are cutite si gusita ca si Andrei. daca ai vazut pozele cu el :D
la 3 luni Andrei arata ca un barbatel
Acusor eu zic sa vb cu mama ta si sa nu te mai stresezi atat din cauza ei ca agiti copilul si laptele tau si din cauza asta. Ce nu-i poti spune ca nu-ti convine??? Nu poti inghiti daca nu suporti. Nu vad de ce ai face-o. Poti vb calm cu ea si sa-i spui ca tu iti cresti copilul dupa regulile tale iar ea ca bunica sa te ajute si pt asta ii esti recunoscatoare si basta. Cu bagat pumnul in gura am citit in Mama si copilul cauzele sunt multiple: foame, somn, agitatie, etc. si apoi suptul degetului. Prin urmare eu i-am dat lui Andrei suzeta, nu am avut incotro. Dar si asa cand o pierde pe aia sau nu-s eu in zona hop degetul la gura.
Anis sigur ca stresul de orice tip ar fi el, sau oricare i-ar fi cauza afecteaza laptele matern, precum si agitatia mamei si implicit a sugarului. Dar cum bine spunea Mamini tu te stresezu muult prea mult pt nimic stand acasa. Zau asa, las-o si tu mai moale ca eu vad ca totul e ok cu mica Ingrid, e frumoasa si sanatoasa si nu vad de ce sa-ti faci probleme.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by mamini

Buna dimineata!
azi noapte sotul meu a luat bietul de el toate shifturile, mai putin unul, la 6, cind m-am "jucat" eu cu papusa. asa ca sunt mai odihnita si ma simt mai bine. Veve a papat titi si se converseaza cu doi elefantei de plus si nu mai adoarme la loc. banuiesc ca abia dupa masa urmatoare ar fi o sansa.

OanaC, Veve are BCG-ul in pulpita, aici asa se face.

va doresc o zi buna tuturor.
M
Nu stiu de ce nu mi-a aparut mesajul. Am vrut sa iti spun ca ma bucur ca te-ai odihnit in sfirsit putintel. Mie mi-e greu ca Sebi are colici si plinge mult si cind nu plinge, se foieste rau. Cind iti vine mama? Cum stai cu mutatul. Noi n-am gasit inca o casa satisfacatoare, mai cautam.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aveti dreptate fetele , mamini corbioana, cipcipcip...ca m-am cam stresat in privinta lui Ingrid ...cat mananca ,cat doarme etc.
Problema e alta, eu am o mica afacere a mea, un bistro si de ieri am reinceput sa ma ocup de le...angajati,comeniz etc, probleme...e de aici imi e frica ca am sa ma obosesc f tare si sa cumva sa imi afecteze laptele.E po situatie trecatoare, pana rezolv problema de a gasi un om care sa se ocupe de astea..dar totusi imi e frica un pic.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by acusor

Neata!

Eu sunt cam chioara de somn. De-abia la 1.30 am adormit aseara. Nu stiu ce are bebele meu. Ieri, de la 17 pana la 1.30 n-a dormit. A tot mancat din ora in ora. Intre mese s-a foit si a plans si s-a mai uitat pe pereti. Ieri a fost f. agitat. N-a dormit mai deloc. Doar cate o ora, dupa aia se scula. Acum doarme de la 8.

In plus sunt fffffff. nervoasa si nu mai suport nici o intrebare sau sfat de la maica-mea. .
Se plange la toata lumea ca nepotul ei nu doarme bine si nu mananca bine. Daca atunci cand dr. a zis sa-i dau supliment era total impotriva pentru ca "o sa-ti refuze sanul si laptele de mama e cel mai bun", acum imi spune " schimba-i draga laptele, da-i Humana si gata. Nu vezi ca nu e bun laptele tau? Nu se satura cu el". Cand stiu ca se apropie ora cand vine de la servici deja ma fac ca un arici. Incepe cu intrebarile: "cat a dormit, cat a mancat". Deja nu mai suport.

Dr. ne-a dat Bebelac. Este chiar asa de prost? Oricum in 12 zile de-abia a mancat 300 ml de la biberon.
Vreau sa incerc sa combin picaturile astea de colici. Cum ati combinat Debridatul cu Bonnisan-ul? As vrea sa incerc si cu Debridat desi nu sunt foarte convinsa ca ar avea vreun efect la bebele meu. Ma refer la momentul cand mananca. Mananca f. lacom la inceput si inghite cu noduri. Dupa aia incepe sa se enerveze si plange. Asta se intampla la toate mesele. Chiar si la alea la care ii dau Bonnisan.

Ufffff. Hai ca m-am intins.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Acusor, imi pare rau sa aud ca te chinui.Eu sunt in aceeasi situatie, chiauna de somn, colici si nici un remediu nu functioneaza.Nu ne ramine decit sa asteptam sa treaca de la sine.Din fericire, mama ma ajuta mult cu Danuta si multe altele, nu ma chinuie. Cit despre lapte in completare, eu am patit ca tine, am avut senzatia ca nu am lapte la titi si am incercat formula.Se strimba, nu vrea si asa ca am decis sa ii dau doar titici.Papa si la o ora citeodata si faptul ca isi baga pumnuletul in gura nu inseamna neaparat ca ii este foame. Da-i suzeta, e doar necesitatea de a suge si de a-si consuma nervii atunci cind il doare.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

fetelor noi maine mergem la vacinurile de la 2 luni.....va rog spuneti-mi la ce sa ma astept dupa...stiu ca poate face febra si ca poate plage toata ziua....sau sa doarma toata ziua!
ce ar mai fi....sa nu ma speriu degeaba!si sa fiu cat de cat pregatitca ca poate nu pot maine sa intru pe net sa va cer sfat

mersi mult

peca si Niko
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Peca dupa vaccinul de la 2 luni din fericire Andrei nu a avut reactii adverse, insa preventiv, cand am ajuns acasa i-am pus un supozitor cu paracetamol pt copii si seara la culcare o lingurita de eferalgan sirop. Asta la recomandarea pediatrei evident, nu dupa capul meu. Si am fost super fericita ca nu a fost nimic in seara aia. Asa ca da ceva perventiv dupa ce intrebi medicul ce anume si speramsa fiti si voi ok. Bafta!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

ra75 si eu am avut aceeasi problema (si inca o mai am). Daca esti sigura ca nu sunt colicii, incearca sa te mulgi si sa-i dai din biberon. La mine a functionat metoda dar am vazut si ca nu am destul lapte si ca are nevoie de completare. De cand ii dau completare suge bine-merci la san si nu mai e nervos, nu mai plange asa des si si-a spatiat mesele cam la 4 ore :))))

Cea mai buna veste despre Daniel este ca doarme noaptea cate 8-9 ore (se culca la 9 seara si se mai scoala pe la 6-7 dimineata).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

De abia am adormit-o pe Petra. Nici cum nu a vrut sa dorama de la ora 5, nici cu suzeta. Dormea 10 minute, dupa care....se speria si se trezea.
Nu stiu ce a avut azi, tare mult s-a foit!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput