Elocom in loc de Bephantene
Raspunsuri - Pagina 2

diana spune:
Elocomul l-am folosit in cazuri grave(urticarie, alergii,etc). Nu se poate folosi zilnic si nu se abuzeaza de el. Asa ni s-a spus noua.
Pentru ingrijire zilnica noi folosim crema de galbenele sau un unguent pe baza de ulei de catina destinat special pielii sugarilor. Este foarte bun. Se poate cumpara de la "Produse Naturiste".
Diana

strunfita spune:
Nu folosi Elocom!!! Cum ti-au spus si alte fete, e pe baza de cortizon (si intr-o concentratie destul de mare). Nu inteleg cum poate un medic sa-l recomande pentru iritatii la fundulet .
Ca sa te convingi, citeste prospectul!
Eu pentru iritatii la fundulet am folosit cu succes crema Bubchen "Spezial Wundschutz Creme" - nu stiu daca am scris chiar corect denumirea.
Carmina si Bogdan (o4.02.2005)
http://community.webshots.com/user/carmina1111

ionella3003 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt. raspunsuri! Sincer, nici nu m-am interesat cat costa Bephantene, insa foarte bine i-a facut in caz de iritatii. Asa ca... o sa ramanem tot pe bephantene, macar sa nu fie nevoie! Auzisem eu ceva discutii despre elocom, de asta am zis ca e mai bine sa intreb. Multumesc frumos ca m-ati lamurit!
Sanatate maxima!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

mariussimiuc spune:
Si noi am folosit cu succes Bepanthen-ul inca din maternitate si atunci cand nu s-a mai dat gratuit l-am cumparat.Nici nu m-am gandit sa incerc altceva.De ce sa fac experiente daca stiu ca asta ii face cel mai bine?Bepanthen-ul costa in jur de 170.000 lei.
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

AureliaMirsu spune:
quote:
Initial creeata de ionella3003
Am inteles ca din iulie nu se mai elibereaza Bephantene pe reteta gratuita. Noua ne-a recomandat pediatrul Elocom in schimb. Ce parere aveti, ati mai folosit asa ceva? E la fel de bun?
Multumim pt. raspunsuri!!!!
Ionelasi Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Intr-adevar ne-au facut "un bine" cu eliminarea Bephanten-ului de pe retete gratuite. Aveam prea multe avantaje! Cu toate astea este fara egal, de neinlocuit dupa parerea mea.

gabibarta spune:
si eu foloseam cu Robert tot felul de creme, si treceam din iritatie in iritatie. Cu Lili nu am folosit nimic numai cand era iritata. Si interesant, s-a iritat mult mai rar! Bepanthen foloseam numai la iritatii, dar nu mi-a placut, mai bine crema simpla cu oxid de zinc de la farmacie!
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

NinaB spune:
Elocomul nu e pt IRITATII. e medicament nu CREMA PROTECTOARE! si are indicatii severe, precise si clare!