Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Danyce, imi pare rau. E greu cand esti departe. Sa stii ca suntem langa tine.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Ionella3003, nu stiu de unde am inteles eu ca voi ati avut reactie de la vaccin....oricum, multa sanatate si sa-i treaca repede la Alex rosu din gat!

roandre, mie doctorita mi-a zis ca 5-6 zile dupa vaccin apar reactiile, sper sa scapam cu bine si sa nu ma trezesc cu Stefan cu mucisori!

herra, ok...deci nu tu mi-ai zis de vanitza...hm...nu mai stiu cine, dar nu mai are importanta...o sa creasca bebe un pic mai mare si probabil ca o sa-l poata spala mai bine in vanitza ce am cumparat-o ....

daniver31
, bine ai revenit, sa stii ca nici Stefan nu sta pe olitza, eu am cumparat-o de la 8 luni dar nu a facut in ea decat de 2 ori, o data kk intamplator si o data pipi jumate in olitza jumate pe covor ca a iesit puzta afara dupa care a reusit sa o verse pe jos si sa-mi arate incantat - "apa" asta a fost in urma cu vreo saptamana...mai asteptam si noi cu kk la olita.

aissa, bine ca ati scapat de vaccin, mai aveti inca unul peste o luna si din cate mi-a zis mie asistenta pana la 2 ani jumate nu ne mai inteapa.

despre decalotare nici eu nu stiu ce sa spun...cand Stefan era mai mic, avea vreo 2 luni parca a insistat doctoritza la putzulica lui, a tras acolo de ea de eu m-am speriat cand i sa vazut "capusorul" si ea mi-a zis sa mai trag usor acolo, dar mie sa stiti ca mi-a fost frica...si nu am umblat.Nici nu am dat cu apa nici nu am tras, daca e sa se roseasca mergem la medic dar mie una imi este frica sa umblu acolo.....







Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ioana
Lia-Maria
Multa sanatate !Si sa cresteti mari si frumoase!


Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Multumesc tare mult fetelor pentru urarile adresate Ioanei mele care face azi anisorul (mai ales ca mami e o lenesa care trage cu okiu , da nu scrie). Astazi o sarbatorim numai noi, sambata vin nasii si bunicii si ii taiem motu la fata.
Mihaela (esti o draguta ca nu ma uiti ), ce sa povestesc despre fete, ma minunez si eu in fiecare zi de ce repede cresc. Ioana e o grasunica si o mancacioasa, nu vrea sa renunte la tzatza (trage de bluza sau mi-o ridica), merge tinuta de manuta, nu vrea sa pornesca singura si vorbeste pe limba ei toata ziua. Acum se joaca mult cu Alexandra, se mai si cearta de la jucarii, vorbesc intre ele de ma umfla rasul cand le urmaresc. Culmea, am impresia ca ele inteleg ce isi spun. Imi acapareaza tot timpul, cand se joaca linistite mai trag o fuga pe DC, dar de regula se prind repede si vin si ele sa tasteze si sa se joace cu mouse-ul. Noroc ca acum Ioana doarme mai bine noaptea si ma odihnesc si eu.
Le spun si eu La multi ani la toti puiutii de sept-oct.2004, sa creasca mari si fericiti. La multi ani si pentru toate mamicile, fiindca atunci cand au venit pe lume copilasii au inceput o noua viata, mai frumoasa si mai bogata decat cea de dinainte. Am urmarit pozele cu aniversarile si toti copii sunt superbi.


fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Frumoase poze VALI02,si frumoase cuvinte si multe !...ai doua fete tare frumusele,sa-ti traiasca,sa va bucurati toata viata de ele!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

LA MULTI ANI
Ioana
Lia-Maria
Multa sanatate si sa cresteti mari si frumoase!


Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

La multi ani, Ioana si Lia Maria!
Sa cresteti mari, frumoase, sanatoase si fericite!

Daniela, iti doresc din tot sufletul sa-ti vezi unchiul anul viitor!

Io=s total depresata, parca toti bebii is bolnavi sau raciti. Sper din toata inima sa se refaca repede.



Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani Ioana si Lia Maria!

Am o veste mare: Dodo a mea merge singura!
Azi a facut primii pasi nesustinuta.
Si eu nu am vazut-o! (m-a sunat mama sa-mi zica).

Danina si tu ce faci?
Despre dintisori, eu zic sa stai linistita. Ai vazut tu om fara dinti?



Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salutare!
Zic si eu La multi Ani cu intarziere pentru Andreiu Adelei, Amelia, lui Filip,Mennan, Daria Ioana!
La Multi Ani pentru cei care sarbatoresc azi primul anisor de viata:
Ioana si Lia Maria!! Sa cresteti sanatosi, destepti, baftosi!
Amelia sa uiti cat mai curand de ghips! ptr fetita rabdatoare si mamica curajoasa!
Cat am apucat eu sa citesc am vazut ca se discuta de bebei care nu vor sa stea inveliti noaptea si care-si dau caciulitele jos de pe capsor.Ne inscriem si noi in club.Ptr dezvelire noaptea n-am gasit alta solutie decat sa ma asigur ca am o temperatura OK in camera.Ptr capsor acoperit: caciulita care se leaga sub barbie; trage ce trage de ea si apoi renunta...
Decalotare: noi decalotam cu sarg in fiecare seara la baita.Asa am fost sfatuiti de prieteni (parinti de baietei) si de pediatra.Soacra-mea nu le-a facut asa ceva celor doi baieti ai ei si nu au avut probleme.Cred ca au avut pur si simplu noroc.
Danyce:fruntea sus si incearca sa fii optimista.Eu iti doresc sa ajungi sa-l vezi iar sanatos!
Mina: si io-s cam depresata dar fara un motiv aparent...si e soare afara; ce m-oi face cand or incepe iar ploile...
Aseara am fost la control de 1 an; Andrei are platfus si cica tre sa-i comand ghetute cu taloneta.Mi s-a recomandat sa-l alaptez pana cand va refuza el sanul...Sincera sa fiu m-a cam luat prin surprindere ca eu ma dusesem hotarata sa obtin de la ea sfaturi ptr intarcare...Presimt ca voi mai avea inca multa vreme de acum incolo restante de somn din cauza de alaptat noaptea...
Altele de-ale noastre: speculant cum e, Andrei s-a invatat ca eu sunt aia care-l mai iau in brate ca sa ajunga la chestii nepermise si cum apar acasa imi sare in brate, se intinde in directia in care vrea sa mearga si-mi arata :"asa" (cred ca vrea sa zica "asta").Stie, la fel, ca numai eu dansez cu el in brate si cand aude la tv vreo melodie de-i place lui se mataie pe langa picioarele mele sa-l iau si sa dansam; taica'su are exclusivitate ptr a-l ridica la niste lampadare f colorate si atractive ptr el; bona la a face pe calul (il tine dupa gat si el topaie in spatele ei).Cred ca toti copii sunt speculanti in felul lor!
Era sa uit: am vazut poze suuuper frumoase: de la baby expo: cu Alexia, Meme, Ina scumpici de fetite; Meme pictata e de revista! Andreiu baiat mare al Adelei; fetele dulci a lui Vali; scumpica Alexuta a Elenei...Inca ma mai uit la poze ca-s la recuperari!
Pup,


Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Felicitari Naty ptr primii pasi independenti a Dodolinei!!Tre sa dai de baut


Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput