Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Daca tot sunt prin preajma, si daca tot e 30 septembrie deja in Ro
am sa le urez La Multi Ani! sarbatoritilor de azi:

La Multi Ani Sarah, Viviana si scumpa de Alexandra La Multi Ani! Samuel

Sa fiti frumosi, mereu tineri, iubitori si sanatosi.

Draga Aissa esti minunata Felicitari pentru Ale si pentru tot ce faci pentru ea

Mi-am schimbat si semnatura

Sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani Mennan,Daria Ioana (sorry pentru intirzieri )
La Multi ani si pentru sarbatoritti de azi Nathalie,Nicoleta,Andrei,Tudor sa fiti sanatosi,frumosi ,destepti ,sa aduceti numai bucurii parintilor.

Multa sanatate si pupici puilor bolnaviori

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Aissa, multumesc pentru reteta.
Si La multi ani! la papusica ta.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am reusit sa mai vad niste poze, asa ca in dimineata asta m-am delectat cu pozele Alexandrei (aissa), Alexiei (Roandre),ale Dianei (danina) si ale Ioanei (Naty) si am ajuns la concluzia ca generatia aceasta de bebei are numa' frumuseti!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

M-a apucat nostalgia si am citit la "mamici de sept.-oct. " ce va scriam pe 30 sept. :

" Felicitari fetele!
S-ar putea sa urmez, azi m-a cam durut burta si s-a cam intarit asa ca daca o tin tot asa pana maine dimineata, ma duc la spital."

iar seara, mai bine zis noaptea l-am nascut pe puiul meu

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi anisori, Alexandra, Sarah, Viviana si Samuel!!! Sa cresteti mari si sa fiti cel putin la fel de cuminti ca pana acum!

aissa, sunt sigura ca veti avea o zi minunata, cu sau fara tort!... importanta este ca sunteti impreuna, fericiti si ca asa o sa fiti muuuuult timp de acum inainte!

Geo, daca vrei detalii despre varicela la adulti (sper sa nu fie cazul) iti povestim noi: am avut toti, in gasca - adica mama, tata si copilul, cand avea alex 8 luni!...

pe langa faptul ca nu-i mai trece tusea lui alex, m-am pricopsit si eu cu raceala: dureri cumplite de cap, tuse... am mai bine de o saptamana de cand nu mai stiu ce-i ala somn!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! Alexandra, Sarah, Viviana si Samuel. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Alexandra, Sarah, Viviana si Samuel!

Pufymic important este ca sotul tau nu a patit nimic. Masina se repara intr-un fel... Am trecut si noi prin de-astea...

Aissa... zic si io ... din experienta proprie si personala.... cand nu mi s-a intarit tortul pusesem alt fel de gelatina, din aia de ornat... aia de pus in tort e una cu niste zarzavaturi pe ea... mazare... nu mai stiu exact. Si io pun ceva mai multa 30-40g. Tortul s-a mancat si neinchegat... asa ca stai linistita... important este ca e bun.

Georgiana aia cu contabinarea in gasca... hmmm... pt. copii o fi bine se le faca acu' cat sunt mici... Da' io si al meu sot n-am facut... poate facem odata cu Elena ... Nici ai mei frati n-au facut pana anu' trecut, si a fost super nasol... mai bine sa faci cand esti mic. Da io acum sper sa nu mai fac deloc...
Legat de spalat... o spal zilnic si pe cap... pt. ca e chelioasa si ii usuc paru' cu prosopu'

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Sarah !!!!
La Multi Ani Alexandra !!!!
La Multi Ani Viviana !!!!
La Multi Ani Samuel !!!!

Sa cresteti mari si sanatosi si sa aduceti numai bucurii celor ce va iubesc!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani ultimilor de septembrie
ALEXANDRA
SARAH
VIVIANA si
SAMUEL!

Pufy

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput