Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 11
danyce spune:
Aissa draga, linisteste-te. Iti dau o idee: poti sa bagi tortul la congelator si sa il dezgheti cu putin timp inainte de servire sau inainte de a-l decora.Asa a facut o cunostinta de-a mea acum cateva sapt., dar din alt motiv:pt ca noi veneam in seara cu pricina in vizita si altfel nu era tortul intarit inca. O sa vezi ca va fi bine in cele din urma. Si chiar daca nu e, nu va fi o tragedie ca sunt tortulete de cumparat. E pacat de nervii tai...Stiu cum e sa nu iti iasa cum trebuie ce vrei sa faci, mai ales daca pui suflet in asta. Capul sus si sarbatoreste-ti frumos si vesela papusica maine!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
georgiana.david spune:
Bei una ma sperie ca-i nasol cu varicela la adulti, alta ma incurajeaza ca nu-i musai sa ne molipsim toti! Eu ce sa mai zic?
Andreea am vazut pozele voastre. O dulcica mandra ta!
Noi, coproparazitologicul, ca sa fim sigur de rezultat, il facem doar la Institutul de boli dermato venerice, langa Liceul Sincai
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ana_a spune:
Salut!
Ioana, bine ca Ovi este ok, restul nu mai conteaza asa de mult!pupici de la noi!Cum e Alesio?mai este bolnavior?
aissa, eu te inteleg perfect!!De ziua lui tati am vrut si eu sa fac un tort, tot diplomat si tot asa nu mi sa intarit de loc...da la mine necazul a fost ca nu am pus gelatina de care trebuie...fiind pentru prima data cand faceam asa ceva...in final totul sa terminat cu bine, tati a primit de la sora lui un tort(la comanda) si pe al nostru l-am papat dupa eveniment, da tot a fost gustos si asa mai moale![]()
sofiabebe, nu stiu de ce zici ca al meu pare mai matur
sigur pentru ca seamana cu tatsu' care are o moaca tare matura![]()
am vazut si pozele voastre (inca o data) si ai un pui mic si dragalas foc!
Andreea, acum ma uit la pozele voastre, scumpa foc printzesa, si norocoasa cu asa parinti! M-ai facut oarecum sa trec din nou peste emotiile din ziua cand Stefanel al meu a implinit un an...
Azi i-am cumparat la Stefan nu roaba, asa cum planuisem initial ci un fel de carucior de cumparaturi
mi sa parut mai stabil fiind pe 4 roti si vreau sa va spun ca Stefan il plimba foarte haios prin casa, si pe afara merge bine cu el dar nu mai mult de 4-5 pasi dupa care pierde directia si musai trebe ajutat!In casa nervii lui sunt la maxim cand da de vreun obstacol gen perete
si nu-l mai poate misca!maine am sa incerc sa pun si niste poze.
Intrebati pe aici de baitza...noi facem "ciubi-ciubi" in fiecare seara
in schimb pe cap doar la 2-3 zile, si DA si noi avem plansete si urlete la sters/imbracat, dar uneori il mai pacalesc cu cantecul "un elefan se legana...." sau cu cate o jucarie mai noua.
Mi-am adus aminte ca cineva (nu mai stiu cine) zicea ceva de platfus, eu am tot citit despre chestia asta, si din cate am citit eu toti copilasii au platfus pana pe la 3-4 ani asa ca abia dupa aceasta varsta se poate diagnostica, eu nu stiam daca sa cumpar sau nu papuci cu tanoleta, acestia fiind mai scumpi decat niste papuci obijnuiti, ei bine, pana la urma am cumparat si cu tanoleta si fara si vreau sa va spun ca diferentza nu este prea mare, adica tanoleta respectiva abia se simte...M-am uitat si eu la piciorusele lui Stefan, si el are platfus
sau cel putin nu e foarte pronuntata scobitura de la talpa.
daniver31, nu stiu ce sa zic despre buzele crepate, dar sa stii ca undeva am mai citit despre asa ceva, dar nu mai stiu unde
oricum, eu zic ca mai bine intrebi un medic, daca ii sunt asa de crepate cum descri tu.Si al meu sta pe afara, ii curg balutzele uneori, deci sunt umede si afara in vant, dar nu imi amintesc sa i le fi vazut vreodata crepate.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
georgiana.david spune:
Ioana, am citit despre accident, bine ca nu are Ovi nimic. Va pupam pe toti ca sa va treaca sperietura si raceala la Bazuc.
roandre spune:
In sfarsit am reusit si eu sa ma adun dupa drumuri si sa citesc din urma.....dupa ce am culcat mandra care a cazut pe gresie si si-a spart buza de jos iar acum e tare buzata...si era in 4 labe cand a cazut!
Vorba sotului, a uitat sa mearga in 4 labe...hihihi
Merge atat de bine in picioare incat nici afara nu mai folosim hamul. Stie sa cada in fund sau in manute si se ridica imediat...daca nu e murdara pe maini ca altfel incepe sa planga s-o sterg eu si s-o ridic ca ea nu mai pune mana in mizerie...hehehe.
Danina, am vazut si eu pozele cu Diana si s-a facut atat de mare si de frumusica...si noi de abia asteptam sa va alergam prin parc...cand aveti timp!
Danyce, sper din tot sufletul ca sa-ti vezi unchiul la anul! E greu, e nedreapta viata uneori...dar nu avem ce face!
Vali02, spun inca o data ca ai 2 fetite superbe...si imi place pt ca asa eram eu cu sora mea, 2 mogaldete care vroiam amandoua in acelasi timp in carucior, amandoua in brate...Cand vad ca descurci imi dai curaj si imi doresc sa vina bb2 cat mai repede.
Te mai asteptam pe aici sa ne mai spui despre fete!
Sofia, chiar daca nu tii pasul noi tot mai asteptam sa mai scrii pe aici cand ai timp caci ai experienta in bebei atomici...deci orice sfat e binevenit pt noi astea incepatoare. Am vazut si "bebeliunea" de la ziua Filiponului...frumos!
Georgiana, baie pe cap ii fac o data la 2-3 zile iar pe corp zilnic...rar cand nu ii fac dus seara.
Pufymic, Doamne bine ca nu a patit nimic Ovi ca asta e cel mai important!
Andrea_si_Doru, aveti un copil superb, sa nu fie de deochi! Sa va bucure viata asa cum a facut-o si pana acum si sa fiti o familie fericita!
Daniver, Alexia nu are buzele deloc uscate...nu stiu ce sa zic, de la ce poate fi! Mie mi se usuca buzele doar daca e vant afara...
Ana, deci s-a ales cu carucior Stefan! Super...Alexia azi a impins pe afara la o roata cu bat (hihihi, ce exprimare) si m-a zapacit cu cat zgomot facea. Bineinteles ca a si cazut de cateva ori ca i se poticnea roata aia ca nu stia s-o tina drept tot timpul si si-a julit putin si degetele la manuta....dar roata aia tot n-a lasat-o!
Cred ca e cazul sa-i iau si eu carucior ca e topita sa impinga si ea ceva!
Hai ca m-am lungit...dar am recuperat ![]()
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
pufymic spune:
Offf fetelor de ati sti ce spaima am tras cand m-a sunat Ovi si mi-a zis: "am avut accident"! Nici n-am stiut ce sa mai spun....am amutit....dar ma gandeam oare tu cum esti?![]()
Sunt fericita ca el e bine si ca n-a patit nimic....masina cum ziceati si voi se repara.....
Credeti-ma ca nici acum nu mi-am revenit!
Sper sa-mi treaca pana maine!
Va multumesc din suflet la toate pentru incurajari si gandurile bune
! Acum v-am simtit intr-adevar aproape de mine! Si chiar aveam nevoie!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
danina spune:
Ma bucur ca mi-ai vazut titirezul Mihaela ca eu am uitat ca am pus poze noi si nu am mai anuntat. Uf cred ca doare buzita pupam noi ca sa treaca mai repede ai vazut ce e la mine ce masuri si-a luat tati?
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
danina spune:
AISSA eu am luat reteta dar astept sa il vad la tine intai si dupa ma apuc si eu.
Lasa ca o sa fie ok si stai calma ca tot tu te consumi eu am zilnic meci deasupra capului niste vecini cam nesimtiti din fire asa ca cred ca de acolo probleme cu capul meu.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA
NOI
Paula-Diana Poze noi noute
Andreea_si_Doru spune:
Va multumesc mult fetelor pentru complimente 
La Multi Ani! Nicoleta! La Multi Ani! Andrei si Tudor sa fiti frumosi si sanatosi si mereu fericiti si iubiti 
Pufy muuulta sanatate si putere va doresc si eu 
Geo sincer... nu stiu ce sa zic despre varicela, poate Ioana n-a avut contact indeaproape cu baietelul acela. O sa vedeti, dar daca faceti asa a fost sa fie... oricum, eu va doresc muuulta sanatate!
La noi e inca 5 amiaza, ii asteptam pe tati :) sa vedem ce ne aduc ![]()
Am inscris-o pe zana la un program cu copilasi pana la 18 luni la biblioteca. Abia astept sa vad cum o sa fie :)
Ok... noapte buna, sanatate si numai bine 
Andreea
, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra 
georgiana.david spune:
La Multi Ani Sarah !
La Multi Ani Alexandra !
La Multi Ani Viviana!
La Multi Ani Samuel!