Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
beatriced spune:
Sa incepem cu uratul!
LA MULTI ANI!
Tudora (Nelia) si
ANNELIES (elly_b)... Sa fiti puternice, sanatoase si sa s-o ascultati pe mami a voastra!
Noi suntem un pic cam cheauni de somn pentru ca Alex se trezeste mai nou la 5 dimineata si acum ne bem
ca mai tarziu vom merge sa facem cumparaturile pentru botez...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
andreeaatan spune:
Ieri am uitat sa va zic ceva, ca nu mai am avut cuvinte dupa ce am aflat de tragedia lui Loreen...
Thomas a baut ieri supica din canita, vreo 150 ml, plus o megaportie de cartofi cu morcovi. Iar acum povesteste cu jucariile agatate de patut de numa-numa. Asa ca cred ca am depasit si perioada de acomodare cu patutul.
Am fost ieri prin oras 3,5 ore si cum vedea ceva interesant (ca se uita ca girofarul dupa tot ce prinde) se apuca de chiuit si de ras. Se uita probabil dupa gagici-am observat ca se uita f. mirat la brunete, probabil ca el credea ca numai blonde exista pe lumea asta
.
Deja e mort dupa copii, totii copii din parculete, ca am fost in doua, sunt cadorisiti cu atentie maxima si gangureala.
Si mai cred ca mutrele ce le facea acum cateva zile era din cauza mea, ca am avut eu niste zile de rahat si eram cam down. ![]()
Tot ieri, dupa multe zile de spalat la chiveta, am putut sa-mi folosesc cada de baie , asta dupa o tura de sport
. Vecina de dedesubt are paretele facut praf ca fraieri de la care am cumparat blocul nu au izolat nimic si de un an tot vin sa vada care e problema. Am cumparat noi faianta si gresie si am izolat sub vana, manopera au dat-o constructorii si asa am scapat de necazuri.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Androix spune:
Loreen, imi pare rau pentru pierderea suferita. Iti doresc sa ai putere sa treci prin ceea ce treci acum. Mai tarziu cand durerea se va estompa cat de cat te vei bucura de multele momente frumoase petrecute impreuna. Dumnezeu sa-l odihneasca! 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Androix spune:
Fetelor, noi azi avem program gospodaresc, ca si ieri de altfel
Ieri am fost la socrela ca sa cumparam castraveti si am mers si pe la maica-mea ca-i cumparasem rosii. Ne-a lovit febra conservelor
Ma rog, ideea este ca eu am de copt doua imensitati de pungi cu ardei capia pentru zacusca asa ca am inceput de dimineata...
ca sa ajung departe
Si trebuie neaparat sa merg si la piata ca sa cumpar d-ale gurii ca iar sufla vantul in frigi.
Vroiam sa va povestesc ca ieri Filip a mancat o para intreaga si cum a mancat-o asa a dat-o afara. Adica numai putin schimbata culoarea in rest la fel de ziceai ca in loc sa-i bag in gura i-am pus para in pampers direct. Deci sunt putin ingrijorata ca nu stiu daca este in regula. Si a mai si miorlait putin pana a facut kk. Azi avem un mar in meniu ca para nu-i mai dau de frica. Iar de saptamana viitoare incepem cu biscuite si branza de vaci.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
corni spune:
Fran,am luat pana la urma Vi-Sol,o sa-i dau doar 4-5 zile cat mi-a zis pediatra,eu am vorbit telefonic cu doctorita si nu am putut cere prea multe detalii.Cred ca dupa astea 5 zile o sa merg la ea la cabinet, cu toate ca este f. aglomerata si trebuie sa stau cate 1,5 ora pana sa intru(dupa cum spunea si Loreen, si ea este la aceeasi pediatra) dar nu am ce face si o sa-i prezint si Infant Formula, o sa iau prospectul de pe net sa vedem ce-mi zice.Intradevar Vi-Sol-ul contine si vit D si vit. C si gluconat de Ca (care tocmai ce i-am dat cele 10 zile pe luna asta) si ma gandesc ca daca ii mai dau si siropul asta se mareste cantitatea de vitamine pentru ca in paralel ii dau si D3 si Vit.C natural si Fe.
Infant Formula , am vazut nu contine vit.D,numai vit.C(deci asta ar coincide cu ce ii dau de obicei) cred ca ar fi mai indicat sa-i dau si eu Infant Formula.
Oricum sa vad daca apar modificari in perioada asta ,cu toate ca ieri mi-a mancat mai bine dar si am profitat ca a fost vremea frumoasa si am stat cu ea afara 3 ore, dupa ce am intrat a mancat bine.Cred ca si faptul ca nu am mai scos-o afara a influentat,inainte cand era frumos afara ieseam in fiecare zi si aveam un program ceas.
Pisik 4ever,si ziua lui de nastere tot in octombrie este ca a mea dar pe 12,suntem „balante” amandoi numai ca el este mai mic decat mine cu 2 ani.
Beatrice,v-ati plimbat nu gluma in acest concediu,aveti o energie care se simte si cand scrii pe forum,cred ca ati colindat cat am facut-o eu in ultimii 5 ani,te admir.
Nelia,multumim pentru incurajari in privinta mancarii insa nu pot sa nu ma ingrijorez cand vad ca mannca putin, in zilele in care nu mananca sunt tare suparata,aseara mi-a mancat la ultima masa 240ml lapte cu orez, eram cea mai fericita, daca n-am felicitat-o de nu stiu cate ori, am pupat-o de am albit-o.
Apropo de culoarea pielii, eu am observat ca de la mijloc in jos are tenul mai inchis si pe partea superioara a trupului este mai deschisa pielea la culoare ,inclusiv la fata si la fundulet la coccis are o pata vinetie de la nastere, doctorita spune ca este specifica brunetilor dar eu nu o vad deloc bruneta,poate sa se mai inchida la ten de acum incolo?
corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea
corni spune:
Androix,ce fel de biscuiti o sa-i bagi in meniu si branza de vaci cum o sa o faci? Ma documentez ca in curand si noi cred ca vom trece la meniul asta ,sa vad daca am vreo sansa ca la lingurita nu mai vrea deloc sa pape, cum vede lingurita strange buzele, nici nu simte gustul mancarii si este deja incordata.
Andreeaatan, in supa pui sare, ulei?
corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea
ioanailincam spune:
Loreen, sincere condoleante! Eu am pierdut 3 bunici intr-un an de sunt capiata si acum, nici nu pot sa-mi imaginez cum e sa-ti pierzi parintii...
Ura, fiica-mea nu m-a mai trezit deloc azi noapte! De ce? Pentru ca am fost eu treaza pana la ora 2. De ce? Pentru ca am fost la Politie sa declaram accidentul care ni s-a intamplat aseara. Nu a fost grav: a intrat o tanti in mine cand a plecat de la semafor pentru ca eu nu apucasem sa traversez intersectia. Din fericire a intrat in portiera din fata dreapta, ca in spate era aia mica si daca se intampla ceva innebuneam.Asa ca la ora 10.30 am luat plodul si am plecat spre Politie, sperand ca se vor indura de noi si vom intra in fata. Bineinteles ca la un moment dat s-a trezit, a ras o vreme si apoi a inceput sa urle. Cand ma uit la ceas: 11.30 (ea mancase la 7.30). Am dus-o in masina, i-am dat sa pape, a mai urmarit o vreme discutiile privind desfasurarea accidentului (pana la urma am intrat in fata) si a dormit pana la 8. Deci asta e solutia: inca o masa la 11 - 11.30. Problema e ca in conditii normale nu se trezeste.
Deci o luam de la capat cu constatarea la sigurator, masina in service etc., deja am antrenament ca abia am scos-o din service acum o luna - atunci o busise tati, ca de-aia i-au luat si carnetul si noi am haladuit luna asta prin toate parcurile, magazinele etc.
In legatura cu greutatea, a reinceput sa ia in greutate - 70 g in 6 zile. Vad cum mai evolueaza (mai ales ca de 4 zile are iar 6 mese pe zi) si daca nu merge treaba poate ii dau si eu Infant Formula ca vad ca voi o recomandati calduros. Cineva zicea ca e prospectul pe Internet - cum se cheama site-ul ca eu nu reusesc sa-l gasesc.
In rest toate bune si frumoase: a rarit-o bine de tot cu boraciunile: mai da cate una masiva pe zi sa nu uit de unde a plecat, dar in rest da foarte putin. Ieri am fost in parc si a dormit o gramada, ca in vremurile bune. Profitam de vreme si mai mergem si azi ca cica iar se strica vremea.
Petelea acelea rosii se numesc popular ciupituri de barza si de obicei dispar pana la 1 an sau daca nu, oricum se estompeaza. Fratele meu are pe frunte si se vede si acum (la 20 de ani) cand se infurie. Dar era mult mai proeminenta cand era mic si plangea. Si eu eram speriata sa nu aiba Ana ceva pe fetisoara, mai alea ca nasul ei mi-a povestit de o prietena care nascuse cu 2 luni inaintea mea ca fetita ei a avut semne si pe frunte si deasupra buzei. Dar am avut noroc: Mogâldea nu are nici un semn nici pe fata, nici in alta parte.
Azi iau banii, ultimul salariu inainte de criminalul 7.800.000. Maine vreau sa fac un drum in noul hipermarket Cora - Lujerului, sa testez ce e pe acolo. A ajuns careva?
Va las acum ca cred ca plecam la plimbare desi bebelina doarme. Pupici si o zi buna sa aveti!
A, am uitat sa va spun ca am pus cateva poze noi pentru cine are timp...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
http://community.webshots.com/user/ioanailincam
tzumpiloi spune:
Buna dimineatza mamici si pitici
Noi am mancat banana astazi, f putin si ne-a placut foarte mult!
Bb nu papa mancaruri mai solide de consistenta unei supe crema. De exemplu , daca dau un mar pe razatoare nu papa decat zeama pentru ca iese prea mare cgiar si poe razatoarea de sticla. Asa ca astazi l-am blendarit cu suc de morcov si l-a papat ! A mancat si morcov simplu, si in amestec. Se pare ca morcovii pe care i-am luat pana acum erau un pic cam piscaciosi, aveau un gust tare nasol, de nici eu nu puteam sa-i mananc !
Corni eu pun in supa cateva pi, caturi de ulei si f putina sare. Eu pun legumele la fiert ( morcov, cartof, fasole verde, ceapa, dovlecel, pastarnac, telina, patrnjel, ardei gras) la fiert iar dupa pun ulei de masline si sare , mai dau un clocot si gata . Apoi le blendaresc si iese o supa crema de legume .
Andreaatan, tu ii faci piure da cartof cu morcov cu apa in care fierb ca sa fie mai molicel , ca o supa crema sau i-l faci ceva mai solid ( doar legumele fierte fara sa mai pui si apa in care au fiert)?
Androix, ce fel de biscuiti ii vei da lui Filip?
Mami , preocupata de diversificare
tzumpiloi spune:
Buna dimineatza mamici si pitici
Noi am mancat banana astazi, f putin si ne-a placut foarte mult!
Bb nu papa mancaruri mai solide de consistenta unei supe crema. De exemplu , daca dau un mar pe razatoare nu papa decat zeama pentru ca iese prea mare cgiar si poe razatoarea de sticla. Asa ca astazi l-am blendarit cu suc de morcov si l-a papat ! A mancat si morcov simplu, si in amestec. Se pare ca morcovii pe care i-am luat pana acum erau un pic cam piscaciosi, aveau un gust tare nasol, de nici eu nu puteam sa-i mananc !
Corni eu pun in supa cateva pi, caturi de ulei si f putina sare. Eu pun legumele la fiert ( morcov, cartof, fasole verde, ceapa, dovlecel, pastarnac, telina, patrnjel, ardei gras) la fiert iar dupa pun ulei de masline si sare , mai dau un clocot si gata . Apoi le blendaresc si iese o supa crema de legume .
Andreaatan, tu ii faci piure da cartof cu morcov cu apa in care fierb ca sa fie mai molicel , ca o supa crema sau i-l faci ceva mai solid ( doar legumele fierte fara sa mai pui si apa in care au fiert)?
Androix, ce fel de biscuiti ii vei da lui Filip?
Mami , preocupata de diversificare