Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
babygirl spune:
Inesuca, Ema este la dr. Dan Amalia. Am citit acum cateva zile ca voi aveti alta dr.
poze noi
Intalnirea bebelusilor
andreeaatan spune:
Loreen, condoleante si fii puternica.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Ada_74 spune:
Loreen, stiu ca nimic din ce as putea spune nu iti va alina durerea, dar incearca, pentru tine si pentru familia ta, sa fii puternica.
Dumnezeu sa-l odihneasca
beatriced spune:
Nelia, am lucrat la Editura tritonic vre-o 3 ani, iar inainte de editura asta la Editura Omega a ziarului ZIUA...
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice
Mickyyy spune:
Intrasem sa va multumesc pentru urari si sa va povestesc cum ne-am distrat noi ieri de ziua noastra, dar moartea tatalui lui loreen m-a lasat fara cuvinte.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sincere condoleante!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
fran spune:
Loreen condoleante pentru tatal tau. Dumnezeu sa-l odihneasca si tie sa-ti dea putere sa treci peste necazuri
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
pisik 4ever spune:
carolinah, eu am luat 1 kil dupa ce am oprit alaptatul si de atunci a trecut o luna jumate. am sa tin un regim, altfel mi-e teama ca nu mai pierd nimic.
laura radulescu, poate facem schimb de pantofi!!!
loreen, calmeaza-te, nu e nimic grav. o sa vezi ce-o sa mai dea cu capul prin usa, perete sau de pamant cand o sa invete sa mearga. a mea a luat un cap de la verisoara-sa care are un an jumate cand avea o saptamana si in afara de sperietura n-a avut nimic; nici macar nu am intrebat pediatrul daca e ceva buba. cu zgarietura e mai nasol, dar nu o sa-i ramana nici o urma, o sa vezi. nelia are dreptate, si eu am pisica...
PS pisica nu are de unde sa ia turbarea daca o tii numai in casa.
cat despre vizitele la mama soacra, eviti conflictele in felul urmator: te arati f entuziasta cand e vorba sa anuntati vizita cu cateva zile inainte (ca doar n-o sa mergi asa pe nepregatite) iar in seara respectiva fie ai o migrena cumplita, fie iti vine o prietena "pe neasteptate", fie mititica a vomat rau chiar inainte sa vina tati de la servici si acum trebuie sa doarma...
corni, eu sunt nascuta pe 15 decembrie, se pare ca la noi sunt coincidente incrucisate. dar al tau sot cand e nascut?
fran, si eu am vrut pe 5
, dar era zi libera la astia aici si n-au vrut sa auda, pacatosii!!!
You're unique. Just like anyone else.
pisik 4ever spune:
loreen, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!
You're unique. Just like anyone else.
fran spune:
Corni- mie cand mi-a zis pedi de vitamine mi-a zis ce gasesc eu vit. pt. sugari- preferabil picaturi nu sirop, ca de la sirop sa pot strica la burtica. L-am trimis pe tata la sensiblu si a venit cu Vi-sol care e sirop-, cu vit D si calciu- si pedi imi zisese ca daca gasesc ceva cu astea sa o sun sa recalculeze cat vigantol si Ca ii mai dam separat. Mie nu mi-au placut , sunt egiptene si au o traducere in romana de toata jena. I-am luat Infant formula, astea sunt picaturi si nu au nici Ca nici D. Si nu i-am mai dat Fe si mananca mai bine, cum zicea si Ines. Acu', stiu ca depinde... la noi Fe era mai mult un moft ca hemograma acu' o luna era OK.
Ca i-ai dat mai mult vigantol nu-i bai. Nu-i mai da maine, si eu i-am dat o doza soc- l-am turnat in lapte in loc de sab.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
beatriced spune:
uitati niste poze facute astazi:
INTALNIREA CU STRABUNICILE SI POZE DE LA MARE
Mami de
Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex 
Beatrice