Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

alexia si shoricutza va tin pumni!!!!!
ce-ar fi doua gravidutze dintr-o lovitura??
numai am rabdare pana maine!!
eu sunt relativ bine...ma ajuta sotul meu ca e alaturi de mine...nu stiu cum m-am procopsit cu porcaria asta....dar stiu ca voi scapa de ea!...insa cred ca o am de mult...si ma intreb...daca a apucat aceasta bacterie sa afecteze pe acolo una alta..trompe..uter..etc...daca o tratez..acestea isi mai revin?...sau is gata de tot?
si inca ceva...stiti cumva...din analizele de sange unde se detecta anticorpii chlamydia...IgG si IgM...se poate vedea cand am capatat-o?....chiar sunt curioasa!... mie mi-a iesit pozitiv din col...dar cele de sange imi ies in cateva zile....
nu inteleg de ce medicii recomanda aceasta analiza doar cand vrei sa faci copil...si nu o recomanda ca o analiza uzuala...cum e examenul secretiei...avand in vedere cat rau poate sa faca si cat de "muta" este!
fetelor..incaodata ma gandesc la voi sa aveti copilasul doriti!...il meritati!!!!

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diciu te rog io mult du-te maine la un medic. Nu sta cu stresul asta. Macar o sa te lamureasca ce si cum. In ce ma priveste, Doamne ajuta zic ca tare as fi fericita!
Megbeng inca o data multumesc si somnic usor. Chiar o sa vb cu sotul meu ca altfel explodez.
Somn usor la toata lumea si o zi buna maine ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

shoricutza...merci de sfat..o sa ma duc...dar nu maine...cand imi ies si cele din sange...adica in cateva zile...ca mai sunt acolo...listeria si altele...macar sa fie toate adunate...
noapte buna...si succes maine dimineata!!! sa ne dai de veste...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fete dragute!!
va tin pumnii la toate sa veniti cat mai repede la sa vedeti ce distractie o sa fie acolo!! am pregatit niste franghii sa va leg si va iau pe toate dupa mine!!

Pupici si o zi buna cu vesti super!!

Cami 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna dimineata fetele mele iubite, am venit sa va dau trezirea...la realitate. Adica: test NEGATIV. Asa ca ma gandesc la liniuta aia fantoma de ieri chiar asta era: o fantoma. probabil ca scurgerile sunt de la vreo lipsa de progesteron, pishu de la vreo raceala la burtica, iar restul simptomelor...inchipuite. Plus o "balta" de sange in vagin, am luat-o pe hartie. In cazul asta analiza de sange nu-si are rostul, nu as mai suporta un 0,0 sa-l vad alb pe negru
I-am zis sotzului dimineata ca poate ar fi mai bine sa nu mai incercam, chiar nu mai pot sa suport atatea dezamagiri luna de luna si singurul motiv pentru care nu avem si noi 5 ani de incercari in spate este doar ca nu incercam de 5 ani!

Soricel, hai te rog, macar tu spune-ne ca esti gravi. La cat de inimoase saunt fetele astea merita si ele o bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Neata fetelor.

Alexia???? Astept. Is pe baricade ...
vad ca mai avem o speranta: shoricutza. TESTU!!!!!!
Haideti fetelor sa dati sperante celorlalte.

Avalon ... si tie ti-e dor de Ale? ... si mie.
Am incercat de cateva ori s-o strigam pe aici ... sa se intoarca pe forum. Rar ... foarte rar vorbesc cu ea pe YM. Sunt ok amandoi ... nu prea e de actualitate ce scriu, asa ca nu ma intand ... ieri i-am scris iar ... dar nu mi-a raspuns. A recunoscut ca ne citeste cateodata.

Raport: z. 13 DPO. Temperatura a crescut la 37,0. Pentru mine e eveniment aceasta temperatura ... din ianuarie si pana acum ... am vazut doar de 2 ori aceasta temperatura ... si una acum. Ce ma face? Testul se incapataneaza sa ramana negativ.
Safac si eu unul de ovulatie? Sau sa mai astept pana maine si reiau unul de sarcina?
Va pupa fata pe toate ... toate.
Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Alexia scumpa, stai nitel ... nu dispera. Suntem aici langa tine ... orice ar fi. DAR ... iti aduci aminte ... ca numa ieri a fost ... testul s-a pozitivat dupa x ore. Azi cand l-ai facut? La ce ora? Asteapta macar acelasi interval de timp si revezi testul. Poate ca e ciclu peste sarcina ... nu dispera ...se poate.
NU UITA: noi suntem aici pentru tine ... orice ar fi. Te .
Si ia si o
Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEXIA imi pare rau, dar poate cum zic si fetele, poate se pozitiveaza pana la urma. Totusi e asa rau sa-ti faci sperantza si pe urma sa cazi ca un bolovan....oricum daca e sa fie negativ, te rog, stai suparici putin. Nu intra in butoi. Eu ma duc pana la Milano, si mi-am luat calculatorul, doar pentru a te sustine. Asteptam cu sufletul la gura ziua de azi. De asta eu nu prea tin cont zileleor in care sunt.Acum nici nu stiu in ce zi sunt. Ca mi-e frica sa nu incep din nou sa ma agit. Oricum sa stii ca au fost persoane care au avut teste negative, mestre si totusi erau . Incearca sa stai linistita, si incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la aceasta gravidantza. Eu stiu ca-ti doresti mult acest copil, de altfel ca si mine si mai toate fetele de aici. Dar vezi si tu cat suferi daca rezultatul nu este cel dorit. Se sufera, ne enervam pe acest destin, si pentru putin am vrea sa disparem. Hai te rog, incearca sa stai cu fruntea sus. E prmis numai o zi de lacrimi. Dar oricum: sperantza moare ultima. Multi si multa fortza interioara.

SORICUTZA tu ce ne zici?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Am intrat cu sufletul la gura sa vad ce faceti !
Alexia si Shoricutza va tin pumnii in continuare !
Alexia pui,nu "zice hop pana nu sari groapa" adica pana nu vin rushii clar....Eu inca mai am sperante pentru tine...

Eu azi m-am trezit foarte obosita si trista ca spre dimineatza am visat un bebe (baiat) si era atat de dulce....Oare de ce Doamne-Doamne,daca tot nu vrea sa imi trimita un sufletzel nu ma lasa in "amarul meu"...ca nu mai pot,destul sufar cand ii ved pe strada,acum ii mai si visez....

Haideti cu vesti bune ca tare avem nevoie!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Alexia, inca nu dispera scumpa, pana nu vine cu adevarat ciclu nu ai de ce sa iti pierzi speranta de tot.
Shoricutza tin pumnii incontinuare stransi.
Eu ziua 7 a CM , nimic nou, astept sa vad cum decurg lucrurile luna asta si ma pregatesc eroic pt interventia laparoscopica.
Va pe toate.
Cristinna

Mergi la inceput