Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 62
Raspunsuri - Pagina 16
Amely spune:
Cami, si eu am patit la fel cu T., si am luat aceeasi decizie: pana la urma tot o fac (laparo), rau n-are ce sa-mi faca, din contra.
A, eram curioasa, cat te-a costat pe tine HSG la clinica din Cluj?
Ingeras, la ce dr. mergi, iubita? Mai rar atata delicatete...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Kariris spune:
Cati draga eu te inteleg perfect si daca continui sa le pui la suflet ai sa innebunesti. Incearca sa fii mai "nesimtitoare", inchideti urechile cand iti spune cava care te deranjeaza si ignora-l din cand in cand pentru ca asta ii pune cel mai tare pe ganduri.Hai sa-ti spun al caz similar:EU:
El cu aproape 17 ani mai in varsta decat mine si totusi il apuca "parasitul" din 3 in 3 luni daca nu mai des: "io te parasesc pentru ca nu mai suport viata asta de kk pe care o duc cu tine, ca nu faci nimic, ca nu-ti pasa de mine, nu te ocupi de casa, nu te intereseaza nimic...etc" Eu imi bat joc de el continuu pentru ca i-am adus nenorocitul de caine in casa din cauza caruia nu mai are viata, nu mai are concedii etc dar tot el cara cainele dupa noi peste tot: la munte, in delta, la mare, zilnic la birou.
Toata ziua nu ma ocup decat de caine..altceva nu ma intereseaza dar daca cainele a tusit o data - nu ma ocup nici macar de cainele asta sarman, imi bat joc pana si de caine, etc
Gatesc...fac mancare: "pai da, eu gatesc intr-una ca sa il omor pe el, care are colesterolul mare, care e gras si nu ma intereseaza ca trebuie sa slabeasca!"
Nu gatesc: aaaaaaaa..pai imi bat joc de el! cum sa slabeasca el daca mananca numai tampenii toata ziua si n-are si el o mancare gatita in casa!
Fac curatenie,fac cumparaturi, calc, primesc musafirii lui de care aflu cu o ora inainte sa vina, ce sa-ti mai spun fac tot ce face orice femeie normala: tine casa...si tot degeaba: io sunt aia care nu face nimic, io sunt aia care e de vina pentru tot ce se intampla.
Dar el...isi lasa canile de cafea pe masa, daca eu nu le strang, sambata dimineata la cafea mai ai 5 cani murdare pe masa din zilele anterioare. Nu-l deranjeaza nimic din ce face el. Ce sa-ti mai spun, ca e dezordonat, imprastiat, imi umple casa zilnic de seminte, ca am zid ca o sa-i instalez un cort in care sa manance seminte.
Nu fac copii pentru ca nu vreau eu, nu pentru ca am probleme si pentru ca, copiii se fac in doi!![]()
Eu m-am obisnuit cu el si ii trec cu vederea f. multe, chiar daca nu e exact ce mi-as fi dorit. Dar are si mari calitati: nu e violent, nu e betiv, are un suflet foarte bun chiar daca iti trebuie mult timp sa descoperi asta, din cauza gurii spurcate pe care o are...si cu toate ca uneori imi vine sa-i sparg capul, stiu ca ma iubeste ca pe ochii din cap. Eu am incercat sa discut aceste probleme cu el sa le remediem dar nu se poate. Nu a reactionat nici cand i-am spus:"mai sa stii ca eu o sa-mi gasesc pe altcineva,care sa se poarte mai frumos, care sa nu-mi faca scandaluri...etc." Reactioneaza doar atunci cand chipurile "ma paraseste" si eu ii spun "dar du-te invartindu-te" sau cand ii spun eu ca divortez. Atunci se mai trezeste putin la realitate.
Incearca sa nu mai faci nici tu chiar totul in casa, sa te ocupi mai mult de tine, fii fermecatoare, atragatoare, bine dispusa, chiar daca nu-ti arde, si s-ar putea sa observi o schimbare si la el. Incearca sa-i acorzi atentia pe care i-o acordai la inceputuri, incearca o reapropiere fizica si sufleteasca.
Fetelor, culmea e ca dupa atatia ani am descoperit ca barbatilor inainte de curatenie, gatit, camasi calcate, etc., cel mai mult ii intereseaza tot viata amoroasa si sa se simta ei iubiti, doriti, admirati....si dupa aia se multumesc si cu un sandwich si un pahar cu apa.
O sa mai beau o cafea, ca simtomul meu s-a agravat...![]()
cami30 spune:
Amely, 2 mil HSG. Nu e nevoie sa faci si consultatie inainte, dar daca vrei poti sa-ti iei o trimitere de la medicul de familie. De platit platesti cu sau fara trimitere.
cami
cami30 spune:
Amely, 2 mil HSG. Nu e nevoie sa faci si consultatie inainte, dar daca vrei poti sa-ti iei o trimitere de la medicul de familie. De platit platesti cu sau fara trimitere.
Apropos.. cred ca ar trebui deschis un noi capitol, dar eu nu stiu sa fac asta...
cami
shoricutza spune:
Buna ziua fetele dragi. Harnicutze rau mai sunteti.
ALEXIA eu inca mai sper ca la tine este bb. Si pe mine m-a durut burtica si am inteles ca este normal asa ca nu te speria de asta. Hai ca astept vesti bune de la tine.
MEGBENG imi pare rau de problemele aparute. Ma rog ptr ingerasul tau sa fie puternic.
DICIU tu ce ai mai aflat in legatura cu analizele? te-ai mai linistit?
NELY bun venit si... te astept la gravidutze!
Alexia27 spune:
Soricel, cat ma bucur ca tu mai crezi, mie mi-e frica sa mai sper...dar doar in teorie, ca mi-am luat un Clear Blu, sper sa apuc sa-l fac. Nemernicii nu au venit, mucusul s-a intors, dar mai inchis la culoare decat ieri, e putin mai maroniu. Mai astept vreo doua ore si fac testul. Sper sa pot sa ma abtin de dus la baie, ca la fel de des fac pipi, chiar si maica-mea mi-a spus azi "da ce te duci draga atat de des la baie?" I-am zis ca oi fi racit la burta.
Oricum, sunt mult mai calma ca ieri.