Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Onitza, te iubeste toata lumea, stai calma, dar important e ca te iubeste Paulicafarafrica si ca simte ca stai cu el...

In Cora am fost noi aseara si i-am luat Mariei salopete de plus, d-alea cu manute si botosei, cu 100.000. Nu erau la second hand, au 70% bumbac (nici nu sunt cu 100%) si sunt romanesti, eu am apreciat hainutele de bebe made in RO. Nefericirea e ca nu aveau decat 3 culori dintre care una e roz pal si una e roz ciclamen . Maria a apreciat, oricum...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

SI OTI a fost aseara in CORA...nu v-ati intalnit??? si ea a cumparat salopetele Anutzei.......si probabil ca o sa ii luam si noi lui Paul..dar nu pe roz!!!

OTI, in seara asta in jurul orei 5.30-6.00 o sa fim in Cora!!!!! sper sa ne intalnim!!!!

stiam eu ca ma iubesti!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela
In Cora am fost noi aseara si i-am luat Mariei salopete de plus, d-alea cu manute si botosei, cu 100.000. Nu erau la second hand, au 70% bumbac (nici nu sunt cu 100%) si sunt romanesti, eu am apreciat hainutele de bebe made in RO. Nefericirea e ca nu aveau decat 3 culori dintre care una e roz pal si una e roz ciclamen . Maria a apreciat, oricum...

Noi am gasit 100 % bumbac de la CIN alba cu ursuleti si era 150 000, dar pe bon apare 50 000, ma duc sa-i mai iau una ca-i este buna, nu conteaza pretul. Pusesem si eu una de plus in cos, din cele gri culoarea soricelului, dar m-am razgandit. Oricum este singurul loc unde am gasit salopete pentru 9-12 luni, ca nu prea tine sosete in picioare si i-am tot cautat, chiar m-am bucurat ca au adus. Mai erau unele poloneze, materialul este ok, sunt grosute dar au capse de plastic.
Pacat ca nu ne-am vazut, noi am foat de pe la 7 pana la 9.30!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Felicia si Mihai au ajuns cu bine in Italia, Mihai a dormit tot drumul si nu au fost probleme.
A fost preluata de catre cei de la spital si era in drum spre el.
Va tin la curent cu orice vesti am de la ea sau de la sotul ei.

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti si noi am fost ieri la cora ca tot pe la ora aia, pacat ca nu ne-am vazut

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by paxela

Felicia si Mihai au ajuns cu bine in Italia, Mihai a dormit tot drumul si nu au fost probleme.
A fost preluata de catre cei de la spital si era in drum spre el.
Va tin la curent cu orice vesti am de la ea sau de la sotul ei.

Ma bucur ca au ajuns cu bine si le tinem pumnii in continuare.
Paxela, iti multumim de vesti!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami nov-dec 04 spune:

Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58617" target="_blank">CAPITOL NOU

Mergi la inceput