Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana doarme cam 12 ore, dar din nefericire se trezeste noaptea pe la 2-3. In timpul zilei doarme dimineata 10-12 si 14-16 si dupa aceea 11-2, 2.30-7 cam asa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

RALU, te inseli, nu vreau sa fac nici un sondaj si in ici un caz nu vreau sa compar copilul meu cu altii..am intrebat si eu DE SIMPLA CURIOZITATE!!!!! n-am voie????
OTI, multam de raspuns!!!! cum ai sarbatorit ziua ta de nastere???????????????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim mult de urari!

Felis, cred ca acum esti in mari emotii. Noi ne vom gandi la voi tot timpul cat veti fi plecati si va vom tine pumnii, si te rog sa ai incredere ca totul va fi bine!

Bobita, multa sanatate Aminei, nici nu vreau sa stiu cum e sa aiba bb temperatura asa de mare.Pana acum m-a ferit Dumnezeu!

Monica, stai linistita, nu s-a intamplat nimic nasol cu bona, doar ca nu avea voie sa care , si ea a crezut ca o sa poata... Dupa o saptamana au apucat-o durerile de toate cele, asa ca de comun acord a trebuit sa renuntam. Oricum Mihnea trebuie ridicat destul de mult si in brate+ coboratul/urcatul afara , etc, ea nu ar fi putut.
Imi pare rau, pentru ca era o femeie de treaba, si copiii o placeau, dar asta este...

Onitza, Mihnea doarme de 2 ori in timpul zilei, de la 10 la 11 si de la 14 la 16.30-17. In total pe zi cam 13-14 ore. Na, Raluco, ca te-am egalat, numai ca Mihnea doarme ORGANIZAT (SIC!), nu toata ziua, buna ziua ca mandra ta!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by onitza

INTREBARE: CATE SOMNICURI AU PUIUTZII VOSTRI ZIUA????? va rog sa nu evitati intrebarea...va costa foarte putin timp sa im iraspundeti!!! daca chiar nu aveti timp, scriet-i macar cifra!!! (ex: 1 - dela un somnic, 2-de la doua somnicuri, etc)... RALU, tu nu mai raspunde, ca stiu!!!!

pozele noastre

2 mici la ore nepotrivite

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

quote:
Originally posted by roserb

Onitza, Mihnea doarme de 2 ori in timpul zilei, de la 10 la 11 si de la 14 la 16.30-17. In total pe zi cam 13-14 ore. Na, Raluco, ca te-am egalat, numai ca Mihnea doarme ORGANIZAT (SIC!), nu toata ziua, buna ziua ca mandra ta!

IDEM sic Raluco !!!!!

Cluj cu gemenasii poznasi

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Voua va vorbesc copilasii in somn ? mie da! am ras de m-am prapadit de el azi dimineata, cand l-am vazut ca a deschis ochisorii de am crezut ca s-a trezit (desi erau mari si prea brusc), a zis bla-ra-ma -ca-ba, dupa care i-a inchis, a oftat ca dupa o treaba grea da' bine facuta si a sforait mai departe...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi

Voua va vorbesc copilasii in somn ? mie da! am ras de m-am prapadit de el azi dimineata, cand l-am vazut ca a deschis ochisorii de am crezut ca s-a trezit (desi erau mari si prea brusc), a zis bla-ra-ma -ca-ba, dupa care i-a inchis, a oftat ca dupa o treaba grea da' bine facuta si a sforait mai departe...

am ras de m-am prapadit!!!!!! mda, asta da chestie de tinut minte...era mishto daca apucai sa il filmezi!!!!!!!!

MULTAM FETELOR DE RASPUNS!!!!! PAUL v-am zis, doarme un singur somnci pe la 12.00 de 2 ore, se mai intampla si de cate o ora, mai rar, daca vecinii dau gauri in poereti, somnicul poate fi si de o jum. de ora!!! ...pe la ora 16.00 il vad cu ochii mici si rosi, agitat nevoie-mare, de cascaaaaaaaaaand de zici ca acum il ia somnul pe loc!!! de undeeeeeeee????? nu vrea sa doarma mey, mai am sa ii descant si ....tot n-ar dormi!!! de ce nu vrea sa doarma desi...ii pica ochii in gura de somn???? nu-mi explic!!!! fapt pt care e foarte agitat dupa-amiaza si seara, si nu prea pot pleca cu el undeva!!!!! ca face scandal in carutz sau chiar si in brate de oboseala!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

RALU, hai sa iti zic faza tare: mi-am amintit din povestirile maica-mii ca mai cunosc pe cineva care dormea toaaaata ziua dar si mancaaaaaaa.....toata ziua!!!!!!! EUUUUUUUUUUUU ...pe bune!!!!!! mama zice ca nu a stiut ca are copil in casa pana am inceput sa merg!!!! mi-a spus ca unde ma punea acolo stateam, cand ma puneam in patut eram ca roboteii dormeam automat, si cand imi punea biberonul in gura....eram sugativa...sugeam tot laptele!!!!! eeee...asta da mamica fericita!!! dar inaintea mea, a fost frate-miu, care(e cu 6 ani mai mare): nu dormea noptile si ora de trezire era 6!!!! nu manca, nu dormea decat leganat...oreeeeeeeeee...adormeau ai mei inaintea lui de fiecare data si se trezeau in urletele lui ca de ce s-au oprit!!!! in masini, degeaba ofereau oamenii locurile, ca frate-miu voia sa stea in brate la parinti...dar ei....sa stea...in picioare, nu jos, pe scaun!!!!! a fost o urgie, frate-miu asta!!!!!!
Te pupic!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by roserb

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Ba nu doarme deloc neORGANIZAT, doarme de 3 ori pe zi numa ca tu vorbesti cu mine pe mess numai cand ea doarme

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by try

Felis, acum suntem ca la revelion, incepem numaratoarea inversa si zicem: 3....2....1....a decolat avioooooonul.
Drum buna, mamica draga, mult succes acolo si sa vii acasa cu un baiat sanatos, zglobiu si luat in greutate. Pupicei pe pieptisorul lui mic si caldut, pe inimioara lui care in curand va fi sanatoasa. Daca pana acum te iubea mult, sa vezi acu' ce de iubire o sa-ti dea inimioara aia sanatoasa.

Miche, For2nity, la multi ani fetelor, sanatate multa si realizari cat va duc umerii.

A sosit si mama aseara, cu bine si fara nici un fel de peripetii, s-a descurcat mai bine decat imi imaginam eu.
Alex al meu tot infundat, asa ca azi dimineata am trecut la operatiunea solutie salina in nasuc. Mai si a plans, da' ce-a mai plans, si-i ieseau mucisorii pe gura ca balele. Iar eu, desteapta, zic sa-i sterg balele cu mana, si apoi realizez ca erau mucisori care ieseau pe gura, nu bale.
Si azi dimineata cine a descoperit ca alex are al saptelea dintisor? Eu. Ca de vreo 2 luni tot la 6 dinti ramasese.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Try spune-mi te rog si mie ce folosesti pentru curatarea nasucului lui Alex ca eu uitai sa-ntreb pediatra si pe tine la telefon.Merci,
Mona

Mergi la inceput