Bebelusi de nov-dec 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele, am reusit sa citesc tot(asa mai in diagonala, cum ziceti voi)sper sa fii retinut bine ce am citit
felis, Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine si sa va intoarcati sanatosisi mamicii si bbeului frumos(ce caciulitza jemcherutza aveti) ca sa nu mai vorbesc de poza din brate de la tati...amandoi sunt tare mandrii unul de celalalt.
fulgule,davidutul mucios si ruxi a mea e mucioasa rau nu i-a trecut nici acum, dar pe ea nu o apuca decat cand plange.am vazut pozele...sunteti niste frumosi toti 3...ma bucur ca v-ati distrat.
felicitari, participantilor la baby expomariuca, bianca si silviu...daca mai sunt si alti castigatori ai concursului ii pup si pe ei(dar nu am retinut bine)
miche si gandacel, la multi ani! sa ne traiti, sa fiti sanatoase.
roserbitzo...acum am citit ca ti-a plecat bona...ce s-a intamplat? sper ca nu ceva nasol ca ma simt tare aiurea...pupici rasfatzatei si frumosului mihnea
moss, bine ai revenit, e frumushica fetitza ta, de acum sper sa intri mai des
bobitza, sanatate multa amineiaveti grija cu febra 40 nu e de gluma
fetelor vad ca deja v-a apucat pofta de al doilea sau al treilea bb...spor la treaba!
multumesc mul de tot pentru urarile de ziua ruxitei, si va multumesc din suflet tuturor ca v-ati gandit la noi...si eu v-am simtit muuuult de tot lipsa.
ups...am fugit sa ma imbrac, trebuie sa merg la gradinitza dupa alex
va pup pe toate

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MOSS ai o fetita tare frumusica!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Felis, inca o data drum bun si linistit, multa, multa putere, tie, iar frumosului Mihaita (cu hazlia-i caciulita...superbe poze), multa, multa sanatate.Sa ne vedem cu bine la iarna.

Miche, Gandacelu, la multi ani frumosi(ce dragi imi sunteti...ca si io-s tot balanta).

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Otilica, la multi multi ani! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de ai tai dragi!

Felis, da-mi si mie te rog nr. tau de telefon!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Azi la pranz a reusit sa o pacaleasca cu mancarea..Asa ca sunt mai linistita.Sa vedem show-ul de diseara cu lapticul.....Mai stau putin si plec acasa,asa ca ne auzim maine
O zi super in continuare

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Mey, dar...nici o activitate pe aici???? profitati de timpul asta frumos, nu???? am fost si noi afara, ne-am dat in topogan, ne-am plimbat , ne tinem de amblele maini ale lui mami, ca ne e frica!!! acu, incercam sa dormim, fireste cu scandalul de rigoare!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, cu ce i-ai bagat in nasuc solutia respectiva? ma gandesc sa iau si eu, ca atata l-am chinuit cu pompitza aia si uneori nu il fac cum trebe ca plange

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

INTREBARE: CATE SOMNICURI AU PUIUTZII VOSTRI ZIUA????? va rog sa nu evitati intrebarea...va costa foarte putin timp sa im iraspundeti!!! daca chiar nu aveti timp, scriet-i macar cifra!!! (ex: 1 - dela un somnic, 2-de la doua somnicuri, etc)... RALU, tu nu mai raspunde, ca stiu!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ba raspund pt ca dupa ce am vb cu tine m-am gandit: important e CATE ORE DOARME DIN 24 . Scriu pt ca stiu ca te-a crizat probabil ce ti-am raspuns pe mess si acu faci sondaj sa vezi daca Paulicafarafrica e in standarde . Lasa baiatul in pace si calculeaza orele din 24 .
In plus, asa cum m-a consolat pe mine dr mea (Dr Otker ), sunt copilasi care mananca mai mult si altii care dorm de rup. Depinde de organism si de modul in care isi consuma energia. Daca el e vioi si binedispus cu un somn pe zi... fii fericita ca il poti cara cu tine toata ziua, nu ca mine care - iti confirma Miche, Mikimi si Roxana - depind de orele ei de somn ca de aer ca daca ea nu doarme e un adevarat balaur , pe cat e de mica...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Si ca sa si raspund: Maria doarme vreo 14 ore din 24 .

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput