Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina,te intrebam de salopeta, ca sora-mea in Italia a gasit la 35 euro.mi se pare un pret rezonabil, fata de alte marci.

Mai nou, cica e nevoie de martori la cununie.Ca sa semneze in caietul ala, asa cum a precizat Monica.

astept sa se inaugureze mall-ul sa vedem poate apare ceva dragut.
pana una alta, am rezolvat-o cu lenjeriile de patut: Italia si Franta.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici, am venit de la medic, situatzia nu e prea buna, dar incerc deocamdata sa nu ma stresez.
Emma e bine insa, la eco morfologica de acuam o luna era perfecta, asa zice medicul, si avea la 19 sapt cam 290 gr, acuam cica s-ar fi dublat greutatea, mi-a spus ca acuam intre lunile 5-7, adic apian ep la 28 de sapt se ia cel mai mutl in greutate ca gravdi afiind, apoi o sa mai stagneze sau va fi mai putin, eu asa sper sa fie, am deja 10kg luate fata de cum am inceput.
Vestea care nu e buna, e cam am palcenta cam jos, adica la 1.5cm distanta, fata de cel putin 3-4 cat ar trebui sa fie pt o naster enormala. Dr a zis ca intre sapt 28-32 facem un alt ultrasoudn si apoi decidem dc e cezariana sau nu, dc nu-si revine palcenta, discutam.
Alian frumaose lucrusoarele, sa le poarte sanatos bebe, eu deocamdata pian in noiembrie nu ma prea bag la cumparat, ca atunci stiu c avor incepe reducerile mari si nua re sens acuam sa dau dublu pe ele mai ales ca multe le paorta nici macar 3 luni, dar si eu iau in general mai mari..
Fug la treaba, mai revin!

Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Denisa ai grija de tine si de bebelina.
nu trebuie sa stai acasa?

eu per total am luat 5 kg, sper sa nu mai iau mult pana in sapt. 28, cum zici tu.

Fetelor va pupic, plecam acasica.
pe maine.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ziua buna, fetele
Am aparut si eu pe aici.
Ioana, ti-am vazut bebele, frumos e, sa iti traiasca si sa se faca flacau mare. Tot baietel e, sa fie sanatos, a fost tare simpatic dr.!
Frumos copilas aveti, o mai zic odata!
Si eu am pus vreo 10 kg pe mine , oooops, asta e, nici nu stiu cum s-au pus si cand s-au pus, lasa ca le dau eu jos dupa nastere. Eu si purceii!!!!
Ursoaica, patutul e 6.300.000, scuze, sunt eu zapacita, voiam sa scriu 630, ce vrei, sunt varza la matematica. Nu l-am luat inca, vrem sa il cumparam, il vom cumpara intr-o luna sau doua. Iti dai seama ca nu as da 63.000.000, Doamne fereste, ca doar nu am innebunit!!!
Asa e, are Irina dreptate, e 6.300.000.
Astept cu nerabdare sa pui poze cu pisoii cand poti tu si cand ai tehnologia necesara.
Maraki, suferim impreuna, noi doua si alte fete, parca Ank, si eu mor de arsuri, ma apuca mai ales dupa amiaza! Si seara, normal! Imi trec daca stau in picioare, dar nu imi trec de tot! Ce mai suferim noi pentru bebeii nostri, dar merita, puiutii nostri iubiti!
Tare bancul! Super!
Si mie imi place albastrul, la fel si rosul, foarte mult!
Oana, felicitari pentru hainutele cumparate, sa le poarte bebe sanatos, acum ma uit si la poze.
Monica, si eu tot la fel de rau am ajuns, vai de capul meu, sunt o neindemanatica, dau in toate cele. Ai dreptate cu statul la pat, au dreptate drii. cand zic. Poate asa nu ne ranim. Iar inteligenta mea e redusa la zero, vai de mine! Ma uit la mine si ma minunez si imi zic ca e naspa rau sa fii prost, ca eu asa am ajuns!
Ana, imi pare rau ca ai insomnii, dar macar bine ca te simti bine si nu te simti obosita. Si pe mine ma mai apuca insomniile dar mai rar.
Giova, si mie imi plac mai mult hainutele de fetite, sunt mai dulci!
Eh, asta e, la mine n-a fost sa fie fetita, o sa am un jucaus mic!
Super frumos carutul, sa il stapaneasca bebe sanatos alaturi de mami si tati!
Bee, eu am vazut patutul chiar la magazinul lor din Vacaresti, si mie mi-a placut super mult, arata mult mai bine in realitate decat in poza de pe site!
Iar pe socru, lasa-l in plata Domnului, incearca sa nu le pui la inima, ignora-l! Uite ca si barbatii pot fi mai abitir ca soacrele!
Si eu tot despre termopane, hainute si alte alea vorbesc cu sotul, ma mir ca pleaca de acasa, saracul la cat il innebunesc, altceva nu mai stiu! De, gravidutele astea!
Bumbita, ma bucur ca e bebe bine. Eu cred ca intru in prenatal la inceputul lui decembrie, o sa vad, sau pe la jumatatea lui noiembrie.
Astery, am vazut albumul tau cu Lachione si am crezut ca Lachione e catelul tau! De aia am crezut ca ai catelus. Acum am inteles ca nu e al tau. Imi pare rau de catelusa ta, uff, asta e viata, eu ma gandec ca exista un rai al animalelor si imi trece durerea, ca si eu am avut catelusi care au murit de batranete, cand eram copil si stateam la casa.
Si mie mi-e sila de uns, dar pe mine ma unge sotul, numai ca m-am saturat de chestia aia uleioasa cu care imi dau in fiecare seara, sper ca macar sa ajute!
Cata, tin pumnii sa fie totul bine, sa isi revina colul, bine ca e Bianca ok, . Cand mai poti, da-ne vesti despre tine. Sper sa nu stai mult in spital si sa nu ajungi la cerclaj.
Deea, ai grija cu tensiunea, vorbeste cu dr. tau, inclusiv cu ginecologul daca dr. de familie e aeriana. Fii atenta ca hipertensiunea poate fi semn de preeclampsie.
Ileana, transmite-i, te rog, Danei sanatate pentru Oana si bunic. Si pupici , zi-i ca ne e dor de ea. Multumim ca ne-ai anuntat. Transmite-i La multi ani pentru maine, sa i se implineasca toate dorintele si visele!
Miha, imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat, cuvintele sunt inutile, multumim mult pentru sfaturi, ai dreptate, e bine sa tinem cont si de cel mai mic semn!
Alina, de unde i-ai luat salopetica lui Ayan? Ca vreau si eu. Imediat ma uit si la poze. Super, ai luat toate hainutele din acelasi loc? Sunt superbe! Sa le poarte bebe sanatos!
Hai ca iar scriu romane, ma duc sa pap si eu ceva, revin mai tarziu.
Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

a, si am uitat sa va zic ca aseara ma manca un san de muream, nu am putut sa adorm vreo ora de mancarimi. Voua vi s-a intamplat asa ceva? Daca n-as fi stiut, as fi zis ca am purici!

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DENISA, stai linistita, sa nu te stresezi, sa nu superi bebelina! Se va rezolva totul, stai linistita si nu face efort.
ANDA, salopetica am luat-o de la un magazin de pe langa mine, de pe Iancului. Nu stiu cum se numeste ca nu are firma sus. Daca ti-e aproape zona si te hotarasti ca vrei sa iei si tu da-mi un PM si iti explic exact unde este magazinul. Tot pe Iancului mai sunt 2 magazine micute si am cumparat si de pe acolo cate ceva.
Sunt nervoasa ca n-am avut apa calda toata ziua si vroiam si eu sa spal cate ceva de mana. Dar ma apuc de calcat, ca iar s-a adunat o tona de rufe.
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Giova, sorry am uitat sa iti zic ca parca carutzul seaman cu al ALinei si a lui Cata, is frumaos etoate lucrusoarele, sa le foloseasca bebei cu placere!Mi se par mai mici decat cele de aici, ca marime, mai ales cand se face de iarna, paoet am inseala pe mine pozele, oricum noi o sa luam si unul sport mai zdravan de vara pe linga cel care l-am primit, ca vreau cu el sa vin in Romania in mai cu Emmapt o luna, sper sa apuce sa isi vada starbunici, caremai traiesc..

Denisa
23+
BEBIK

Mergi la inceput

Fetelor multumesc, nu mi-a zis sa nu fac efort, a zis ca nu are legatura dc stau in pat sau emrg la munca, asa ca deocamdata pian nu ma lamuresc si pina nu am contractzii si mai nasoale sau altceva nu cer medical..
Giova, stai calma cu kg, e normal sa pui mai mult epian in sapt 28, am si un calendar, o sa va mai zic de aoclo ce si cum, cand ma timp..cume cu dezvoltarea lui bbs i cu kg, in sem 3 cica se ia mai putin si apoi mai mult in ultimeel 4 sapt. asa ca eu nu am stresez ca d efelul meu isi slaba si d cnu voi depasi 16kg cat e normal, voi pierde repede, poaet fi simult lichid sa stitzi, cele care ati luat mai mult in greutate!

Denisa
23+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Uite ca despre san am uitat sa"raportez".........mi-a adus aminte Pisoi.Si pe mine m-a mancat stangul si eu nu m-am lasat mai prejos si l-am scarpinat cu furie indoita. Cum pielea mea este de felul ei uscata si sensibila am obtinut niste rani de toata frumusetea.Acum s-au mai vindecat ca le-am tot dat cu crema, dar distractia nu e incheiata total.Sper sa scap de ele pana apare bebe!
Concluzia mea:nu-l baga inseama, Pisoi.Fa ceva care sa-ti distraga atentia si trece mancarime.Cred ca e o reactie la faptul ca au crescut relativ brusc si la uscarea tot mai accentuata a pielii.Cum ei sunt oricum sensibili.........

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, bine ca e bebelusha bine, ca placenta jos inserata am si eu. Mai vedem peste 2 saptamani, daca "a urcat". Din cate stiu daca e anterioara sunt mai multe sanse s-o ia in sus (uterul se mareste mai mult pe segmentul anterior). Dar cum simt eu loviturile fetitzei, cred ca a mea placenta tot jos si in spate e! Totul e sa gandesti pozitiv.
De kilograme ce sa mai vorbim. Eu am luat 8, deci sunt depasita cu 2 saptamani (dupa planurile mele!)! Eu speram sa intru in trimestrul 3 cu 8, dar daca ma omoara ciocolata asta cu zile.........

Bee 26+
si Fetitza

Mergi la inceput