Mamici de ianuarie-februarie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
pisoi3 spune:
Ana, rezulta ca e din cauza intinderii pielii, pe mine ma manca dreptul de muream, m-am scarpinat si eu dar aiurea, pana la urma am dat cu putina crema si s-a mai potolit da' tot ma manca. Am adormit cu mancarimi, noroc ca nu mai erau cand m-am trezit ca altfel...
Rani inca nu mi-am facut, sper ca ale tale sa treaca repede, baga crema la greu, sa se hidrateze pielea.
Pup fetele
si fug ca mi-a venit sotiorul si o sa papam.
Anda si bebe Mark 25+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
irinadum spune:
Denisa asa zic si eu ca Bee ca ar trebui sa stai linstita cred ca abia de la 28 de saptamani incolo poate sa spuna ca e jos inserata si ca se poate ajunge la cezariana pentru ca ea se ridica( si mie mi-a spus la inceput la fel si uite acum nu a mai pomenit nimic , sper nici sa nu fie cazul).
Alina ce frumoase sunt lucrurile si chiar nu sunt scumpe zic eu.
Giova eu stiu ca iti trebuie martori la cununia civila si asta de mult timp nu e ceva nou. Ca fac doar prezenta uneori asta e altceva.
Dana sanatate Oanei si bunicului.
Irina 27+
Denisam spune:
Bee si Irian multuemsc, o sa astept inc ao luna, ca nua m de ales, dar eu mereu o simt c aloveste jos, ca si Bee si is un pci sceptica, dar inca nu dau in pesimism, mai vedem..
Dana sanatate Oanei si buniculuisi al meu e f. grev saracu, dar acuam se agatza de ideea ca sa isi vada stranepoata, sa speram!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Denisa si eu l-am simtit pe mister Mario pana nu de mult tot foarte jos insa acum nu mai e asa cu toate ca dc fac efort mult il simt si maijos dar haotic niciodata la fel . Eu mi-am facut mereu probleme ca il simt jos si de fiecare data cand am intrebat doctorul mi-a zis ca e normal si a avut drepatate ca acum a mai urcat.
Fii optimista asa cum te stim.
Irina 27+
maraki spune:
Denisa ma bucur ca Emma este bine
Nu te stresa, important este ca bebelina si tu santeti bine, placenta poate se ridica intre timp si scapi de cezariana
Trebuie sa gandesti pozitiv si totul se va termina cu bine
Chiar daca ( punem raul inainte )ai ajunge la cezariana, sant si lucruri pozitive in asta: scapi de chinurile nasterii naturale si te recuperezi repede pt. ca esti tanara
Cred ca o sa ma mai abtin si eu sa cumpar pt. bebe, ai dreptate : in iarna se fac reduceri mari si mai bine asteptam.
Anda nu stiu cum tii tu minte tot ce posteaza fetele
Am vazut ca ai avut o vorba buna pt. fiecare in parte
Eu acum citesc iar dupa 2 minute daca ma apuc sa scriu, uit ce am vrut sa spun pt. fiecare
Irina ce faci ? Nu prea ai scris astazi![]()
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Monika azi sotul meu a fost liber deci am dat o raita prin magazine sa vedem care cum ce mai e si am venit pe la 15 obosita ( ca de nu sunt obisnuita sa merg asa mult...) si am dormitat un pic iar acum sunt fresh mai ales ca sunt la calc si el la antrenament deci pot sta linistita.
Irina 27+
pisoi3 spune:
Maraki, pai sa stii ca memoria e tot ce mi-a mai ramas, ca restul s-a dus! Cred ca am o memorie buna, intotdeauna am fost asa. Mai uit si eu, nu scriu cate ceva chiar la toate fetele, dar de obicei imi amintesc, depinde si de cat de odihnita sunt. La mine conteaza daca beau lapte, si eu beau in jur de un litru de lapte pe zi, cred ca ma ajuta, plus ca mananc peste. Cred ca imi exersez memoria la greu cu cursurile de germana, iti dai seama, daca pot sa invat limba aia
... Tu stii mai bine ca mine cum e... Am luat-o de la zero in aprilie anul trecut si acum inteleg destul de bine, pot sa si vorbesc dar nu asa de bine.
Pupici
, ma duc la laptic, ca tot vorbeam de laptic si mi s-a facut pofta.
Anda si bebe Mark 25+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Denisam spune:
Burtici multumesc mult pt incurajari si va pupam 

si o sa ramanem optimiste chair is pina al urmatoare ecografie.
Nu e bai dc ajugem la cezarina, Emma sa fie sanatoasa si normala, e tot ce ne dorim.O s avezi ce multe reduceri se fac si tu Monica si Irina si ami ales feteel din afara tarii, incep cu noi si in decembrie inainte de Craciun is super, eu stiu ca is drgalase si haioase haineel, dar vor si primi f. multi, ca d eluema asta aduce la un bebe mic, care nu se paote juca inca..
Fug sa iau ceva pt firma si apoi sa ma apuc de alte treburi pe aici.
O noapte buna si vise frumoase!
Denisa
23+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Va pup
pe toate.
Multumesc ca ati fost cu gandul la mine, si eu am stat tot timpul cu gandul la voi.
Vreau sa citesc pe indelete tot ce ati scris, va doresc numai bine celor cu mici probleme. Stati linistite ca vor trece.
Am vazut ca Ileana, prietena mea v-a anuntat ca eu sunt bine, doar ca am fata mucoasa.
Asta ar fi cum ar fi, marea problema e ca a racit si tata si nu a mai putut sta cu ea.
Acum eu sper sa se faca el bine pana maine, fiindca eu de joi trebuie neaparat sa ma intorc la birou.
Pe Oana nu cred ca o vom mai duce saptamana asta la cresa, asteptam sa-i treaca mucisorii.
Azi am fost si eu la un control, am facut si o ecografie normala. Bebele e bine, arata cam de 21 de spatamani (cu toate ca are abia 20).
Doctorul mi-a spus ca totul e foarte bine.
Peste 3 saptamani ma duc la eco morfologica, mi-a zis ca o sa stam mult mai mult timp sa-l masoare si toate cele si ca o sa vedem si ce sex are.
YUPIII !!!!!!!
Acum va las, ma duc sa-l salvez pe Cosmin din "chinurile" la care il supune Oana scancita si super-energica !
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
LunaNoua spune:
Merci pisoi de informatie, dar ai putea sa imi zici te rog ce este preeclampsia ???
Dana, bine ai revenit ;)
Pupici, Deea 21+