Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Mersic, Raza. Ma descurc eu... Abia astept week-end-ul, ca m-a rupt saptamana asta.Vreau sa dorm!!!!!!! (printre altele...)

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deci: Sambata, 15 oct.2005, ora 13 ne vom cununa.
Voi deveni doamna, dar cu ce nume inca nu se stie, ne mai putem gandi, pana pe 15 oct.
Iupy-iupy.
Oana bine ai revenit din medical.
ma bucur ca ai un orar mai flexibil la birou.
Raza, eu nu vreau sa iau numele lui, asta era problema.
dar nici sa raman pe al meu, ca pe urma are bebele probleme, peste tot trebuie sa demonstrez ca eu sunt mama lui. Penibil!!!
Si ma gandeam la o combinatie: Purdea- Nemes. Dar nu-mi place cum suna: Marco Purdea-Nemes.
Asa ca.... ma mai gandesc.

poze
gio si bb Marco 26 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Gio, sa fie intr-un ceas bun! Se pare ca tu o sa fi prima care spune Da!, eu mai am inca 2 ore de asteptat dupa tine:P.

Ooana bine ai revenit!

Rallu, tz tz tz. Eu ma simt la faza cu Kiki ca deh, eu am gresit.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana
M-am intors....dupa 2 saptamani

sanatoasa si cu forte proaspete, daaa??? Ca asa te vrem!
quote:
Originally posted by kateryna
Rallu, tz tz tz. Eu ma simt la faza cu Kiki ca deh, eu am gresit.

Nu-i bai!!! .....

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Kreliam-am vazut acum mersi mult de tot
si multi pupici

Mergi la inceput

Fetelor o problema cum are Giova..de fapt la mine e alta. Eu nu vreau sa iau numele lui ci vreau sa raman cu al meu pe care il aveam si pana acum dar sotul nici nu vrea sa auda.....asta nu pt ca l-ar derana pe el ci pt ca se vor supara socri sau o sa cada el prost in fata lui ; ca oricum i-au bagat prostii in cap ca cica vreau eu sa-l domin.Si desi am discutat cu el nu vrea nici in ruptul capului.....ca se face de ras..asa ca nu prea am alta sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Fetelor o problema cum are Giova..de fapt la mine e alta. Eu nu vreau sa iau numele lui ci vreau sa raman cu al meu pe care il aveam si pana acum dar sotul nici nu vrea sa auda.....asta nu pt ca l-ar derana pe el ci pt ca se vor supara socri sau o sa cada el prost in fata lui ; ca oricum i-au bagat prostii in cap ca cica vreau eu sa-l domin.Si desi am discutat cu el nu vrea nici in ruptul capului.....ca se face de ras..asa ca nu prea am alta sansa

Legea romana nu prea permite ca femeia sa ramana NUMAI cu numele ei. Accepta insa pastrarea numelui de dra, in conditiile in care il preiei si pe cel al sotului. Eu cam asa stiu ca stau lucrurile..si din ce s-a tot vorbit pe forum, cam astea au fsot cuncluziile N-ai pt ce, si alta data cu mare placere

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Din pacate Krelia are dreptate. Daca nu reusesti sa-l convingi pe el sa ia numele tau, atunci nu ai alta sansa decat sa iei numele lui sau sa le combinati.

Sincer si eu vroiam sa raman cu numele meu, dar deh...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Krelia asta cu legea nu o stiam..mersi
Sincer nu stiu ce sa fac poate ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca si daca bebele meu o sa aiba 2 nume de familie parca nu suna bine........ poate pana la anu o sa accept ideea desi acum nu ma incanta deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Eu mi-am pastrat numele , fara sa-l iau pe al lui.

Mergi la inceput